"Чамбао" пристигат във Варна утре сутринта, посрещат ги с испанско меню

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
13:49 / 02.06.2015
2099
"Чамбао", електро-фламенко феноменът от Малага, които откриват летния сезон с концерти у нас на 3 юни във Варна и на 5 юни в София, пристигат утре рано сутринта във Варна.

Музикантите ще отседнат в Грандхотел Варна, където вече се готвят да посрещнат техните специфични изисквания. Като типични представители на средиземноморската кулинарна култура, Ла Мари и компания се придължат към здравословна, но и вкусна диета. В менюто на групата във Варна ще има домашно приготвено гаспачо, андалуски скариди с прясна мента, чорисо и хамон.

Самата дума chambao на испански означава място, покрито с палмови листа и дървени пръчки, където майсторът готвач (El Espetero) се крие от слънцето и вятъра, за да приготви типичните за района на Малага сардини и рибни ястия.

А на въпроса какво ще има в чашите им преди концерта, чаровната певица Ла Марѝ споделя: "Мед от манука и лимонов сок, това е нещо като ритуал преди да излезем на сцената".

Концертът във Варна ще започне в 20:00 часа в Летния театър.

Билетите са на цена от 30 до 60 лв. и все още могат да се намерят в системата на eventim.bg, OMV, магазините Пикадили и Office 1 Superstore.


Виж коментарите (0)
Още новини от Любопитни новини:
Авиокомпания предлага по-атрактивни цени на билетите за почитател...
Младеж изненада Карбовски на улицата
Уникална история: Да си купиш телевизор с монети, събирани от пла...
Ивет Лалова показа сина си
Нети публикува две непоказвани снимки и подпали социалната мрежа
Ново лице в "Тази събота и неделя" по bTV! Ще го гледаме на екран...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).