Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Чаровна търновка отиде на плаж в Измир и животът й се преобърна
Автор: Екип Varna24.bg 08:51 / 06.08.2016Коментари (0)1431
©
18-годишната Самира Гюлшен от Велико Търново засне началото на турски сериал, който според продуцентите ще надмине най-хитовите ориенталски продукции, съобщава "Борба". Младото момиче е дъщеря на българка и турчин и всяко лято пътува до Турция при своите баба и дядо в Измир.

Както традицията повелява, и тази година отишла на почивка в южната ни съседка, но този път била забелязана от продуцентите на лентата в превод на български език "Любов, която не признава граници".

Предложението им да заснеме няколко кадъра й допаднало и затова изобщо не се стигнало до обсъждане на хонорара. Казва, че била готова да играе и без пари, защото усещането да си в главната роля било несравнимо.

"Бях на плажа с приятели и се забавлявахме, когато до мен се доближи една жена и започна да ме оглежда. Първоначално се притесних, но тя ме заговори. Обясни ми, че много приличам на сега прохождаща турска актриса и че имат нужда от мен за сериал, който предстои да бъде заснет", сподели Самира.

Идеята на продуцентите била да заснемат кадри, в които се проследяват тийнейджърските години на главната героиня, но не можели да намерят нейна двойничка или момиче, което поне малко да прилича на нея. 

Самира обаче направо й била одрала кожата и тази поразяваща прилика щяла да направи историята във филма още по-впечатляваща. 

"Общо взето участието ми е малко. Ще присъствам в първа серия и по-нататък във филма като спомени от младежките години на главната героиня. За мен това е огромно постижение", твърди 18-годишното момиче.

Самира разказа, че по време на заснемането на кадрите била облечена в консервативни турски дрехи, а косата й била направена на плитка. Гримьорите само подчертали младеждата й красота, а сценаристите искали от нея да бъде себе си. 

"Снимахме в бедна селска къща с животни и в едно поле. Накараха ме да изпея няколко турски песни. Имах кадър как поднасям кафе на гости на родителите ми", допълни още тя.

Младото момиче сподели, че майка й и баща й застанали плътно зад нея в начинанието и срещнала тяхната подкрепа. 

"Очаквах баща ми да се възпротиви, но той прие новината с огромен ентусиазъм и дори се надява в бъдеще да получа друг ангажимент, тъй като според него съм се справила отлично", разказа търновката.

Вдъхновена от актьорската игра, Самира вече тотално е променила плановете си за кандидатстване след завършване на 12 клас. По нейни думи ролята й в сериала е била знак от Бог, че трябва да продължи по същия път. Увери, че смята да кандидатства в НАТФИЗ "Кръстю Сарафов", и се надява дотогава сериалът вече да е готов.

"Ако някоя българска телевизия купи правата му за излъчване, това би ми помогнало със сигурност и ще ме накара да се чувствам по-уверена в себе си", смята 18-годишната Самира.









Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Газови доставки
Парламентарни избори 2024
Бюджет 2024
Евроизбори 2024
Бум на коклюш в България
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: