Четирите зодии, обречени на любов през тази седмица

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
14:09 / 11.03.2024
1496
Всяко ново начало на седмицата носи със себе си вълнуващи възможности за развитие и промени, а за някои зодии това може да означава откриване на нова любов. Тук ще разгледаме четири зодиакални знака, които според хороскопа имат големи шансове да намерят новата си любов през седмицата.

Телец

Известни сте със своята енергия. През тази седмица може да се почувствате особено развълнувани и предприемчиви в любовните си усилия. Планетата Марс ви подкрепя, което ви дава допълнително самочувствие. Може да срещнете специален човек, който да разкрие нови емоционални хоризонти пред вас.

Близнаци

Познати сте със своята комуникативност и интелект. Тази седмица бихте могли да се свържете с някого чрез вълнуващи разговори или общи интереси. Под влиянието на Меркурий, се чувствате по-отворени към нови запознанства и емоционални връзки.

Водолей

Известни сте със своята оригиналност и независимост. През тази седмица може да срещнете някого, който да ги впечатли със своята уникалност и различен подход към живота. Под влиянието на Уран, сте склонни да бъдете отворени към неочаквани възможности в любовта.

Риби

Известни сте със своята чувствителност и въображение. През тази седмица може да се впуснете в нови емоционални приключения и да срещнете някого, който да ви разкрие нови светове. Под влиянието на Нептун, се чувствате по-открити за мистични и романтични връзки, пише actualno.com.

Виж коментарите (0)
Още новини от Любопитни новини:
Антоанет Пепе и Иво Карамански се сгодиха
Павел Симеонов: Месец май е изключително разнообразен и интересен...
Зорница Аспарухова-Зузи представя най-нашумелите сериали в момент...
Гръцкият режисьор Йоргос Лантимос: Светът е по-странен от моите ф...
ТОП 5 новини в тазседмичната класация на Або
Ето кой грабна приза "Най-добър остров в Европа"


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).