Д-р Енчев с джип за 300 хиляди лева

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
23:08 / 09.11.2022
1020
Известният пластичен хирург д-р Ангел Енчев може да се похвали с нов звяр в гаража. Бившият възлюбен на манекенката Теди Велинова е притежател на сив джип, марка "Мерцедес“, струващ близо 300 000 лева., показа проверка на "Галерия“.

Автомобилът притежава почти всички екстри, някои от които по поръчка на популярния лекар, любимец на дамите от родните хайлайф среди.

Возилото успя да впечатли последователите на Енчев, забелязано на една от снимките му, споделени в Инстаграм. На кадъра е уловена предната част на колата, от едната страна се е подпрял доктоpa, а на капака са двете му деца - момче и момиче, плод на любовта му с Велинова

Снимката е заснета в съседна Гърция, където Ангел и новата му изгора - медицинската сестра Вера Хаджийска, прекараха близо месец през лятото. Любопитна подробност е, че двамата и звездните наследници са се насладили на още една почивка съвсем наскоро - със слънчево време и безкрайно сини плажове, фотосите, на които позират, издават, че Теди очевидно няма нищо против мащехата да наглежда децата й.

Вера също е майка. Тя има син от брака си с пловдивския бизнесмен Геро Назарян. Неотдавна момчето навърши пълнолетие. Според запознати двойката и бившите половинки спазват добрия тон в името на децата. И Теди има нов мъж в живота си, това стана ясно навръх тазгодишния й рожден ден, когато показа, че е била изненадана от любимия с шоколадова торта и цветя без да споменава името му. Ангел от своя страна си подари романтичен воаяж за своя личен празник в Италия.

Виж коментарите (0)

Още по темата (6917):
23.04.2024 Певицата Валя с подробности за своята "Рана"
22.04.2024 Сериалът "Baby reindeer": Шокиращо искрено изследване на тормоза и
обсесията
05.04.2024 Бивш футболист отново намери любовта
10.03.2024 Филип Аврамов и братята му разказаха за уроците, които научаваме от бащите
си
01.03.2024 Черната Златка показа мъжа си
21.02.2024 Ники Урумов и група P.I.F. с ексклузивна премиера на песента "Обезумели" по музика на Димо
Още новини от Любопитни новини:
В Северните Родопи цъфти "цветето на императорите", което носи им...
Веселин Маринов: Страх ме е да отида в моята къща
Надежда от "Ергенът" с доста провокативни снимки
За седмица с металотърсач на плажа си купуваш телевизор
Нойзи: Чалгата се индустриализира и успя да зарази като "червен в...
Авиокомпания предлага по-атрактивни цени на билетите за почитател...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).