Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Daily Star: Жена от България иска да има най-големите устни в света
Автор: Екип Varna24.bg 10:25 / 21.12.2019Коментари (1)1746
©
Жена от България, която иска да има най-големите устни в света, сподели снимки на които са още по-големи отпреди, пише Daily Star.

Андреа Иванова от България заяви, че иска да има най-големите устни в света и няма да спира да се опитва да постигне желания си вид. На 22-годишната Барби са й правили общо 17 инжекции в устните, като е имала две през последните три месеца, които струват средно 134 паунда на лечение. И сега тя планира да направи поне още една или две още до края на тази година. Студентката започнала трансформацията си миналата година и казва, че се чувства по-щастлива с по-големи устни - но настоява, че все още има конкуренция. По-рано, фенката на Барби беше цитирана да казва: "Харесвам устните си сега повече от преди. Чувствам се много добре и много щастлива с новите си устни, защото според мен с по-големи устни изглеждам по-хубава.

"Посетих почти всички клиники за естетични процедури в София [българската столица] и си сложих почти всички видове филъри за устни." "Не съм броила парите за тези процедури. Не знам точно колко пари съм похарчила за устните си." Андреа има своя собствена страница в Instagram, с общо 15 000 последователи, където публикува селфита на големите си устни. Въпреки критиките в интернет, фенката на пластичната хирургия настоява, че обича външния си вид и не се интересува от мнението на хората.

Тя добавя: "Получавам хиляди съобщения и комплименти за устните и облеклото си, както и на моята визия и стил всеки ден от хора по целия свят.“ Андреа продължава: "Имам и положителни, и отрицателни коментари, но жените пишат повечето от отрицателните коментари. "Има хора, които ме харесват с по-големи устни и има хора, които ме харесват с по-малки устни, но за мен това няма значение, защото за мен е важно на мен как ми харесва. "Аз съм широко скроена и смятам, че хората трябва да бъдат свободни да избират, кое за тях е голямо, по-голямо или твърде голямо. За мен няма граници."








Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Вместо да си напопва джуките по добре ще е да иде на психиатър щото има психически отклонения.Егати и изрода.Тя била широко скроена.Не моме ти си широко разпрана
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
Григор Димитров в турнири през 2024 година
Бюджет 2024
Интегриран градски транспорт на Варна
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: