Дани и Алекс Петканови с нова вулгарна изцепка

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (3)
11:39 / 16.06.2019
3376
Даниел Петканов и Александра Богданска безспорно се превърнаха в едни от най-успешните инфлуенсъри, щом чак успяха да пробутат и бебето си за реклами. 

Двойката обича да споделя всяка своя крачка, което понякога дразни техните последователи. При последното си стори в Инстаграм обаче минаха всякакви граници и успяха да възмутят дори най-заклетите си почитатели. Имайки предвид, че повечето им фенове са непълнолетни момчета и момичета, вулгарният им клип не бе особено подходящ за споделяне с тях.

Дани пусна видео, на което си подава ръката към Алекс и започва да мачка гърдите й. Видеото е няколко секунди, но напълно достатъчно да добиеш представа какво точно се случва. Богданска се прави на "ощипана госпожица" и уж е шокирана от действието на своя съпруг, но побърза да се похвали пред последователите си с палавите им изцепки в колата.

Виж коментарите (3)
Още новини от Любопитни новини:
За седмица с металотърсач на плажа си купуваш телевизор
Нойзи: Чалгата се индустриализира и успя да зарази като "червен в...
Авиокомпания предлага по-атрактивни цени на билетите за почитател...
Младеж изненада Карбовски на улицата
Уникална история: Да си купиш телевизор с монети, събирани от пла...
Ивет Лалова показа сина си


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).