Данъчен си хареса яхта за 500 бона

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (1)
09:21 / 25.05.2012
1173
Данъчен служител е готов да хвърли 500 000 лева за луксозна яхта. Бирникът си харесал морската красавица "Бавария", която ще се впусне в първите три гонки на Петата ветроходна регата BMW Black Sea International във Варна. Познавачите отсега й предричат първото място. Новината за предстоящата сделка извади от релси морските вълци в града. Откъде държавен служител има толкова пари, гневяха се те. Данъчните ни гонят като престъпници, та се налага да регистрираме яхтите си в чужбина. А бирник с яхта кой ще го хване, негодуваха собственици на скъпи лодки. "Бавария" струва 500 000 лева с ДДС. Оборудвана е с North sails и има красиви спортни платна. Гонки и парад на ветрилата се очаква да бъдат днес най-красивата гледка във Варненския залив. За първи път Морската градина ще бъде озвучена.

Победителят в първия етап едва ли ще може да вдигне с една ръка купата на ГрандМол, която тежи поне 5 кила. Спонсорът е изхарчил 1500 лева за отличието. Вторият етап Варна - Мангалия стартира утре и ще завърши с наградите на кмета на румънския град Михай Тусак. Утеха за отпадналите на финала е, че ще могат да зърнат на брега хубавата жена на градоначалника.

Празникът на морето във Варна се очаква да бъде много пъстър и суператрактивен - с водолазни демонстрации и партита. На кея на Морска гара над 10 фирми от бранша ще покажат свои лодки и оборудване.

Източник: в. "Стандарт"


Виж коментарите (1)
Още новини от Любопитни новини:
Жегата през лятото може да докара много главоболия на младите род...
Робуват на марки, дават щури пари за дрехи и затъват в дългове
Кралица Камила затяга контрола над крал Чарлз
Цъфти българската Роза Дамасцена – можете да участвате в розобера...
Най-честите измами при плащане онлайн
Изписаха Росица Пейчева: Явно няма щастие без болка и изпитания


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).