Деси Бакърджиева направи нещо много любопитно, ето защо

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
09:43 / 11.04.2023
880
Актрисата Десислава Бакърджиева се сдоби с нов член в семейството – малък германски шпиц, който вече има свой собствен профил в Instagram. Кученцето е от спортно семейство, а баща му е европейски шампион във всички категории за тази порода. Новият четирикрак приятел на Деси се казва Алфонс и от няколко дни се радва на новото си семейство и дом.

"Мисля, че това е първото поколение на бащата и са само три кученца. Чистокръвен мини шпиц, много рядък. Три килограма е. Чакахме го доста време и беше голям зор, докато го открием точно него. Специално от тази порода много рядко има чисто черни кученца. Повечето са подпал, с бяло на вратлето, а той е чисто черен. Заслужаваше си чакането. Голямата ми дъщеря Ани е голям фен на тези кучета, тя му направи Инстаграм. Честно казано, отначало не искахме да го правим, но вчера и днес имаше фурор на разходките. Това е някакво магнетично куче за запознанства. Всеки човек ни спираше и разпитваше каква порода е, колко хубави лапи има и казах на дъщеря ми, че трябва да му вържем един червен конец“, разкри актрисата пред "Телеграф“

,"Голям разбойник е, но е изключително любвеобилен. Всички искаха кученце, затова реших да е малко и по-лесно за гледане. От четири дни е при нас, изчакахме да му сложат всички ваксини заради бебето. Голяма игра пада с Вивиан, гонят се постоянно. Тя, като го видя, се разплака от щастие. А сутрин, когато се събуди, първата й работа е да пита къде е кучето. Надявам се да е за добро, защото знам, че децата се развиват много по-добре, когато имат домашен любимец. Радвам се, че и двамата са още бебета и ще си растат заедно. Надявам се, че тепърва ще се отпуска още. Сега над нас правят ремонт и при всеки шум се стряска“, добави още тя.

Виж коментарите (0)

Още по темата (6917):
23.04.2024 Певицата Валя с подробности за своята "Рана"
22.04.2024 Сериалът "Baby reindeer": Шокиращо искрено изследване на тормоза и
обсесията
05.04.2024 Бивш футболист отново намери любовта
10.03.2024 Филип Аврамов и братята му разказаха за уроците, които научаваме от бащите
си
01.03.2024 Черната Златка показа мъжа си
21.02.2024 Ники Урумов и група P.I.F. с ексклузивна премиера на песента "Обезумели" по музика на Димо
Още новини от Любопитни новини:
Звезда от "Под прикритие" шашна мрежата: Ето така съчетавам работ...
Автомобилът ви е "спрял да дърпа"? Какви са причините
Той е банкер от "Уолстрийт", български зет и влезе в надпреварата...
Превърна се във вирусна сензация – на 38 няма зъби, но снима клип...
Днес е първият ден, ако сте решили да отслабвате с лунната диета ...
В 21-ви век: Мъж е даван "под наем" за селскостопанска работа, дъ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).