Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Деси Цонева: Болестта на баба се отключи от смъртта на татко
Автор: Екип Varna24.bg 19:33 / 13.08.2022Коментари (1)2097
©
Деси Цонева, вторият й съпруг Явор и синът й Яни от първия й брак с Янчо Таков-син са на дълга ваканция в къщата си във Варна. В навечерието на рождения ден на покойния й баща - именития телевизионер Димитър Цонев, Деси призна, че "го сънува почти всяка нощ". 

Телевизионерката "по наследство" довери още, че не можела "да пусне баща си" и поне "три пъти седмично" той й се явявал насън. "Говоря с него в съня си, държи ме за ръка, даже по някакъв начин усещам допира му", разказа щерката на Димитър Цонев.По думите й смъртта на баща й се отразила много зле на здравето на баба й – тв говорителката легенда от златните години на БНТ Анахид Тачева, която от години живее в Ню Йорк.

"Мисля, че болестта на баба се отключи от смъртта на татко. Двамата имаха много силна връзка. Точно тогава и леля ми Теодора направи поредния опит за самоубийство. Но сега баба ми е добре. За нея се грижи най-малката й дъщеря, леля ми Ани. Баба ми е в специално медицинско заведение, получава най-добрите грижи, които й се полагат. Чуваме се по фейса, тя се радва на малката, помни и името й, което е учудващо, но ситуацията е такава, че вече не може да се грижи за себе си", повдигна завесата над фамилните тайни Деси Цонева.

"В момента, в който татко почина, ние бяхме заедно, искахме да отпразнуваме рождения ден на брат ми, защото ни бяха казали, че състоянието на баща ми е леко подобрено. Бяхме в столичен мол, реших да си направя маникюр, сложих си един черен лак... Майка ми беше навън, обадили й се по телефона, тя ми каза: "Баща ти почина", и аз паднах на улицата", спомня си този черен ден внучката на колоса Коста Цонев.

"Баща ми беше всичко за мен! Той беше невероятен баща. Невероятен съпруг. Невероятен син. И много добър човек", просълзява се и досега бившата снаха на Янчо Таков.Тя разкри, че цялото семейство са прекарали наскоро Covid, но за радост - леко, "защото сме ваксинирани", поясни Деси Цонева.

"Синът ми непрекъснато се разхожда с внучето на Богдана Карадочева по главната улица на Варна, деца са още, кой може да ги спре, и сигурно така се е заразил", допуска дъщерята на Димитър Цонев. Деси Цонева се похвали, че кракът й, който тя травмира наскоро, вече е добре и дори сега се престрашила да излезе на работен ангажимент на високи токчета, пише "България Днес".

"Не травмирам този крак за първи път. Имах операция на кокалчетата, която е козметична по принцип, но ритнах столчето на детето и повредих здрава кост. След това пък синът ми ме ритна и ми счупи отново пръста", описва патилата си телевизионерката.



Още по темата: общо новини по темата: 6914
10.03.2024 »
01.03.2024 »
21.02.2024 »
04.02.2024 »
04.02.2024 »
30.01.2024 »
предишна страница [ 1/1153 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Лъжкиня си ти.Не ти пука за баща ти.Две седмици след смъртта му се вихреше по купони!
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Кабинетът "Денков - Габриел"
Почина патриарх Неофит
Поскъпване на хранителните продукти
Дете почина в училищен двор в Казанлък
Президентски избори в Русия
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: