Деси Слава замени попфолка, тръгна в друга посока

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
11:03 / 16.05.2023
554
Деси Слава се появява с роля в новия български сериал "София вкъщи", който тръгва скоро в ефира на bTV. Попфолк звездата, която наскоро изуми феновете си с драстичната промяна във визията си, влиза в образа на г-жа Донева, става ясно от трейлър на сериала.

Всъщност обаче, това не е първото появяване на гласовитата изпълнителка във филм. Преди години тя участва с главна роля и в лентата "Малък-голям" на режисьора Ясен Григоров, в съдружие с известния роден фотограф Темелко Темелков.

Пак в същия период певицата се включи и с епизодична роля в комедийния сериал "Столичани в повече", така че играта пред камера, може да се каже, че вече никак не й е чужда.

"София вкъщи" ще пренесе зрителите в колоритния и необятен свят на една от най-успешните компании за търговия с недвижими имоти в България. Сериалът разкрива натовареното ежедневие на група млади брокери и техните сложни взаимоотношения в един критичен за компанията период.

Поредица от перипетии, сложни ситуации и приключения ще поставят героите пред трудни професионални и морални дилеми. Изпълнени с лек хумор, забавни ситуации и неподправена искреност, епизодите ще изследват различните измерения на това какво е дом и семейството.

Нов, модерен и съвременен, сериалът ще заложи на изцяло нови и свежи лица – талантливи актьори, които съвсем скоро ще се превърнат в любими на зрителите на bTV. В ролята на София ще изгрее младата и очарователна актриса – Владинелла Кацарска, която е завършила "Актьорско майсторство" в класа на доц. д-р Пенко Господинов.

В ролята на един от новите собственици и финансов директор на компанията (Даниел), ще бъде актьорът Иван Тодоров, а в ролята на новия оперативен директор (Никола) ще блесне актьорът Никола Парашкевов.

Продуцент на "София вкъщи" е Кръстьо Ламбев (Concept Studio).

Виж коментарите (0)

Още по темата (6917):
23.04.2024 Певицата Валя с подробности за своята "Рана"
22.04.2024 Сериалът "Baby reindeer": Шокиращо искрено изследване на тормоза и
обсесията
05.04.2024 Бивш футболист отново намери любовта
10.03.2024 Филип Аврамов и братята му разказаха за уроците, които научаваме от бащите
си
01.03.2024 Черната Златка показа мъжа си
21.02.2024 Ники Урумов и група P.I.F. с ексклузивна премиера на песента "Обезумели" по музика на Димо
Още новини от Любопитни новини:
Най-лесните начини за справяне с тежките магнитни бури
След "Капките" Геро остава на екран Рачков пада?
Архитектурният шедьовър на Родопите, в който може да видите лика ...
Лили Иванова приятелка с Анита Мейзер?
Бившата жена на Димитър Рачков и настояща на Евтим Милошев крие т...
Нана: Не ми беше лесно да се разделя с България


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).