Девственица забременя, без да е правила секс

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (1)
11:53 / 09.09.2020
2297
Американка публикува невероятната си история в TikTok за това как разбрала, че ще става майка, въпреки че по онова време момичето никога не било правело секс.

Във вирусно видео Сами Изабел от Масачузетс разкри, че, когато завършила гимназия на 19 г., цикълът й спрял. И въпреки че всички отлично знаят какво означава това, Сами веднага отхвърлила опцията за бременност. В края на краищата тя никога не била правила секс. Гаджето на момичето обаче я помолило да си направи тест за бременност. Положителният резултат от теста шокирал младата двойка.

Когато момичето отишло на лекар за преглед, той й казал, че плодът вече е на пет седмици. Въпреки факта, че й предстояли важни изпити, момичето все пак решило да запази детето. И сега не съжалява за нищо. Според Сами, въпреки че тя и гаджето й не правили секс в обичайния смисъл, се оказало, че дори интимността без проникване понякога е достатъчна, за да забременеят.

Жената вече е на 26 години. Плодът от "непорочното" зачеване вече е пораснал и дори има брат.

Гинекологът Дженифър Линкълн коментира случая на Изабел пред Buzzfeed. Въпреки че ситуацията е изключително рядка, тя все пак е съвсем реална. Затова специалистът моли подрастващите да бъдат по-отговорни относно всички сексуални контакти, предава сайтът jenatablitz.

"За да забременеете, сперматозоидите трябва да влязат във влагалището. И по какъв начин, всъщност няма значение - чрез пениса, чрез пръста ... Веднага щом е вътре, спермата може да премине през шийката на матката и да се срещне с яйцеклетката във фалопиевата тръба и ... готово", добавя Дженифър Линкълн.

Виж коментарите (1)
Още новини от Любопитни новини:
Бъркат Дара Екимова с Гери-Никол
Безгрижие и "joie de vivre": Ето кой период в историята на Франци...
Най-лесните начини за справяне с тежките магнитни бури
След "Капките" Геро остава на екран Рачков пада?
Архитектурният шедьовър на Родопите, в който може да видите лика ...
Лили Иванова приятелка с Анита Мейзер?


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).