Диана Димитрова гадже на бивш министър?

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
11:40 / 14.01.2023
5986
"Чудя се тези "автори" как обясняват на децата и внуците си начина, по който си изкарват парите. Чудя се, когато сутрин се погледнат в огледалото, какво виждат. Мисля, че знам отговора - тотална деградация". С тези думи актрисата Диана Димитрова изригна на последното писание в пресата за нея, че имала любовна афера с бившия министър на правосъдието, а сега неин адвокат Антон Станков.

Фейсбук стана мястото, на което актрисата от "Откраднат живот" изригва всеки ден, като коментира емоционално всичко, което се съчинява по неин адрес след признанията й за насилие от страна на колега.

Според публикацията Станков и Димитрова се запознали покрай делото. Бившият министър я придружил и до полицията, където снели обяснение на малтретираната преди пет години звезда. Покрай съвместната им работа обаче прехвърчали и искри, твърдят от изданието.

"България Днес" опита да се свърже с бившия министър на правосъдието, който цели четири години оглавява министерството на Симеон Сакскобургготски, но безуспешно.

57-годишният Станков, който е отличен юрист с интерес пое случая на Диана Димитрова и е категоричен, че до дело ще се стигне, въпреки че преди пет години, когато се случило насилието, актрисата не си е извадила медицинско.

Малко преди да коментира новите слухове за себе си, Диана отново изригна във фейсбук с думите: "Ясно ми е защо дразня некадърниците", написа тя и добави към думите си датата - 7 март 2023 г., когато най-вероятно се очаква да започне делото.

Актрисата осъзнала, че скандалът, който избухна преди месец с нейните обвинения към колега, са я направили изключително борбена. "Благодаря, че ме направихте боец", написала Диана, а отдолу сподели линк към песента на известната поп изпълнителка Кристина Агилера. Всъщност цитатът е именно от въпросното парче.

Виж коментарите (0)

Още по темата (77):
06.02.2024 Трудно можем да я разпознаем, защото е с нова прическа
15.12.2023 Диана Димитрова посочи конкретния пост на Вергов във Фейсбук, който е влошил здравето й
10.12.2023 Актрисата Диана Димитрова избухна с нов пост
19.09.2023 Юлиан Вергов проговори за скандалите и трудностите, през които премина
21.06.2023 Диана Димитрова май ще се размине с делото
31.05.2023 Актрисата Диана Димитрова говори за делото за насилие
Още новини от Любопитни новини:
За седмица с металотърсач на плажа си купуваш телевизор
Нойзи: Чалгата се индустриализира и успя да зарази като "червен в...
Авиокомпания предлага по-атрактивни цени на билетите за почитател...
Младеж изненада Карбовски на улицата
Уникална история: Да си купиш телевизор с монети, събирани от пла...
Ивет Лалова показа сина си


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).