Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Диана Русинова: Независимо дали си Мис Свят или Мис Силикон, черният чувал е един и същ и за бедни, и за богати, и за грозни, и за красиви
Автор: Екип Varna24.bg 10:00 / 09.01.2024Коментари (0)7209
©
Няма особено голямо значение колко хубава или скъпа е колата ти, защото при 260 км/ч много неща могат да се объркат необратимо, особено когато държиш волана с една ръка, а с другата снимаш собствената си глупост.

Това написа във фейсбук експертът по пътна безопасност Диана Русинова по повод видеото, което нашумя напоследък, на което се вижда как Мис Силикон Катрин Йорданова хвърчи с 250 км/ч на магистрала "Тракия".

Ето и цялото мнение, което Plovdiv24.bg публикува.

Ще припомня, че независимо дали си Мис Свят или Мис Силикон, черният чувал, в който ще те приберат, е един и същ и за бедни, и за богати, и за красиви, и за грозни.

Всеки може да сгреши, въпросът е, когато сгреши, да намери силата и да си признае грешката. Изисква се не само сила, но и смелост, за да поемеш отговорност за действията си. Изисква се мъдрост, за да наведеш глава, когато си допуснал грешка и да изречеш вълшебната дума "извинявай“.

Всеки човек заслужава да му бъде даден втори шанс, особено младите хора, това показва, че те порастват и стават пълноправни членове на обществото ни и точно заради това аз няма как да не поема подадената ръка от Георги Фиков. Преди време той сам потърси мен и колегите ми от European Center for Transport Policies. Точно заради това ние му дадохме шанс да ни докаже, че не е такъв за какъвто всички го мислят, да ни убеди, че грешим и миналото е зад гърба му.

За жалост обаче са много малко младите хора, които искат да се променят. По-лесно е да нарушаваш правилата и това да те прави модерен и известен. Много трудно е да се бориш за това да има силно гражданско общество, там където грешките на младите се наказват, но също така им се дава и шанс да осъзнаят, че това което правят не е правилно.

Гордея се, че покрай мен и Сдружението има все повече млади хора, които са готови да отделят от времето си в името на това да имаме по-справедливо и по-безопасно общество.

Благодаря на Иван Влачков, Борислав Стоименов, Валери Тодоров, Тодор Михайлов и разбира се на Георги Фиков, за това, че вместо да обикалят по кафета, като повечето младежи, избраха да помагат на нашата кауза. За такива младежи винаги ще има място при нас. Надявам се повече млади хора да прочетат тези думи и да се поучат от примера, който именно младежите покрай ЕЦТП дават, защото на пътя възрастта, красотата и парите нямат значение, има значение да стигнем живи и здрави.

И ако на повече млади хора им беше даден шанс и някой се беше ангажирал да работи с тях, може би много катастрофи нямаше да се случат и много майки нямаше сега да са почернени.








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Актуални теми
Ремонти във Варна
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
България в еврозоната
Тежко ПТП с жертви на бул. "Руски" в Пловдив
Природни стихии
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: