Димитър Туджаров - Шкумбата: Ще гласувам за Том и Джери

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
15:23 / 30.03.2024
2961
"Моите кандидати, за които ще гласувам, са Том и Джери", обяви в студиото на bTV Димитър Туджаров - Шкумбата. Топ имитаторът на Тодор Живков и други политически величия от старо и ново време е стигнал до констатацията, че "в света вече няма усмивка". Причина за това според него е "натрупаното огромно напрежение "по света и у нас". 

Човекът виц е винаги верен на нагласата си не само да разсмива, но и да го прави чрез осмиване - в случая на родните политици. "Ще предложа още на първото заседание на новия парламент да се приеме закон за сезонните работници. Защото и те работят само един сезон, като берачите на ягоди в Англия", захапа управленците ни Шкумбата. 

Майсторът на скеча и хумореската е натъжен не само от това, че светът е престанал да се усмихва, но и от криворазбраната политическа коректност. Но и за тази нерадостна ситуация той е изнамерил антидот под формата на нов анекдот, собствено производство. "Знаете ли каква е мечтата на европейската свекърва?", попита реторично в ефир Шкумбата. "Да й се падне жена за снаха".

Големият хуморист разказа още, че за подобни шеги е бил предупреден в Канада, че може да се озове зад решетките. "Бях на гастрол там по покана на българската общност със спектакъла си "Луд за отвързване". И попитах от сцената ако още бяхме с черно-бели телевизори, как щях да гледам мача Сенегал - Гана", спомня си култовият майтапчия.

"Място за хумор винаги има. Това е клапа, която помага да освободиш напрежението. В момента то е на ръба и трепти на крайна граница по цял свят. Ако не е усмивката да ни свали напрежението, не виждам как", добави той.

Виж коментарите (0)

Още по темата (5703):
29.05.2024 Съдийка от Dancing Stars избухва с нов впечатляващ проект
29.05.2024 Ирен Кривошиева често ходи на гроба на Ламбо: Беше незабравим
29.05.2024 YouТube свали клип на Мария, кавър на песен на друга певица
29.05.2024 Щерките на Стоичков и Фатик в общ бизнес за милиони
29.05.2024 Звездите, които отказаха да правят секс преди брака
29.05.2024 Доскоро тя не е искала да ражда, но днес вече очаква първото си дете
Още новини от Любопитни новини:
Притеснителни данни за Венера: Радарни изображения показаха нещо ...
С това смути Дженифър Лопес сваля 5 кг за 3 дни
Маркетинг специалист: Ако съдържанието не е интересно, не е забав...
Главчев се присъедини към похода "По стъпките на Ботевата чета" и...
Учените откриха седем нови планети, предполагат, че на тях има фо...
Фалшивите новини получават все по-голямо поле за развитие с навли...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).