Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Днес деловите срещи са успешни за Лъвовете! Деви, очаквайте повишение!
Автор: Пламена Николова 08:57 / 13.04.2021Коментари (0)955
©
Дневен хороскоп за 13.04.2021, изготвен от Светлана Тилкова - Алена

ОВЕН


Успехите ви са съпътствани от проблеми и пречки, които не бива да превръщате в причина да се съмнявате в себе си. Способни сте да се справите с всичките си задачи. Бъдете търпеливи и целеустремени. Не проявявайте нетърпение на работното си място. Бъдете внимателни към неочакваните делови и лични запознанства. Проблемите с половинките ви са породени от нежеланието ви да им покажете, че ги обичате. Взаимното доверие е важно за двама ви. Ревността ви е наранила любимия ви който е решил да потърси други сексуални партньори, за да ви отмъстят.

ТЕЛЕЦ

Очаквайте да ви предложат нова работа. Денят е труден, но не пречи да дадете съгласието си, стига да ви задоволява и да обърнете хода на събитията в своя полза. Бариерите, които си поставяте сами и притеснения ви не са оправдани. Не се отказвайте от намерението си да завършите започнатите задачи, които вече ви тежат. В личен план не се очертават успехи. Грешки в поведението ви са обидили партньорите ви. Вечерта ви очаква романтична среща. Приятният и изпълнен с емоции секс и вашата деликатност може и да изгладят недоразуменията.

БЛИЗНАЦИ

Непредвидени разходи ще намалят спестяванията ви. Не се вживявайте и не приемайте този факт за неприятност. Избягвайте пътуванията и деловите срещи, които ще бъдат неуспешни. Уточнете време за разговори с влиятелни хора за следващата седмица, ако знаете, че може да разчитате на тях и ги проведете в удобно за двете страни време. Семейните да внимават с поведението си. Няма да ви липсват и романтични мигове. Не изневерявайте! Сексът с любимите ви със сигурност ще ви достави удоволствие. Несемейните да са предпазливи с познанствата.

РАК

Заемете се с рутинните си задължения и не уговаряйте делови срещи. Ще бъдат неуспешни, ако не сте си изяснили какво очаквате. Надеждите ви няма да се оправдаят, ако не сте готови с предложения и искания. Стабилизирайте постигнатото и внесете хармония в отношенията си на работното място, които в момента изживяват поредната криза. Вечерта, въпреки че деня е бил уморителен си останете у дома и отдайте дължимото внимание на близките си. Сексуалните удоволствия ще ви заредят със сили и с добро самочувствие.

ЛЪВ

В този ден сте доволни от всичко, което е свързано с деловата страна на живота ви. Не е изключено да ви разочароват действията на близки хора, но трябва да анализирате и своите пропуски. На работното място се справяте отлично. Деловите срещи са успешни. Ще разрешите отдавна възникнали проблеми между вашите колеги, с които те не успяват да се справят. В семейството създайте хармония и разбирателство. Вечерта се отдайте на приятни романтични мигове с любимите си хора и на приятни сексуални удоволствия. 

ДЕВА

Промените на работното място ще се осъществят с ваша помощ. Присъствието ви е задължително. Не заминавайте в командировка, защото може да се окаже, че вашите идеи са отхвърлени, заради невъзможност да ги защитите директно. С отговорно отношение към предложенията на колегите си гарантирате повишение на заплатата. Не е изключено, ако сте коректни и отговорни, да ви предложат и по-висока позиция. Засилва се увереността ви. Чувствате се неотразими. Отношенията с близките ви са хармонични и искрени. Създайте си романтична обстановка и приласкайте любимите си хора за приятни сексуални изживявания.

ВЕЗНИ

Въпреки добрите постъпления в личната ви банкова сметка днес ще изхабите много сили и нерви, за да се справите с работата си. За съжаление причината е в чужди грешки, а вие не обичате да сте губещи. Задълбочете се в задълженията си и ще успеете. Ще сте недоволни от себе си, но това усещане е временно. Не се вживявайте в критиката по ваш адрес и не се заяждайте. Мъжете да се пазят от проблеми в личният живот. Трябва им съвет или помощ, която не трябва да отказват, само за да не ги помислят за слаби и неспособни да се справят сами. Не се вживявайте в проблемите си, а си легнете рано, отлагайки интимните мигове за следващата вечер. 

СКОРПИОН

Денят е неблагоприятен за активна работа. От сутринта очаквайте неприятности. Бъдете сдържани в поведението си.  Нервността ви оказва влияние и на работното място. Не ви се работи, затова сте склонни да се заяждате и да обвинявате целия свят за ставащото. Причината за проблемите ви се корени във факта, че сте развалили отношенията си у дома. Внимателният анализ на интимните ви отношения може да ви помогне да преодолеете започналата сутринта криза. Вечерта на всяка цена споделете плановете с близките си. Не пропускайте сексуалните удоволствия, които ще ви заредят с нови сили. 

СТРЕЛЕЦ

Не поставяйте началото на новите задачи до обед. Следобед ще се справите успешно. Най-напред ги обмислете и обсъдете още веднъж. През целият ден успехът е с вас, ако не го пропилеете в незначителни занимания. Бъдете откровени в исканията си и не прикривайте претенциите си пред вашите колеги, които не бива да ги научават от странични хора. Възможен е неочакван обрат в личния живот. Бъдете внимателни, за да не отдалечите любимия си. За вас любовта е от огромно значение, а сексуалният ви живот също трябва да е хармоничен. 

КОЗИРОГ

Намерете начин да засилите желанието си за работа. Всичко постигате с много усилия. Не бързайте да споделяте идеите и плановете си. Отложете планираните делови срещи. Разговорите, които се налага да провеждате са ви досадни и го правите без желание, но хората срещу вас го долавят и могат да ви подведат. Следобед са възможни семейни разправии, за които няма видима причина. Децата ви искат да им обърнете внимание. Вечерта се приберете рано и се отдайте на интимни мигове и сексуални удоволствия.

ВОДОЛЕЙ

Желанието ви да сте на първото място и да виждат само вашите успехи, не ви позволява да сте реалисти, а омъглява съзнанието ви и ви води към провал, ако не осъзнаете мястото си. На работното място не сте особено активни. Очаквате да получите похвала, с която да блеснете пред колегите си, но е добре да я заслужите. Постарайте се да не лишавате от присъствието си интимната си половинка. Любимите ви хора са се подготвили с вечеря на свещи и са изпълнени с желание за сексуални наслади.

РИБИ

Концентрирайте силите си, за да се справите с проблемите, които възникват още от сутринта в този ден. Не изяснявайте отношенията си с хора, които познавате малко или се запознавате днес. Отложете деловите срещи дори и ако колегите ви настояват ги да проведете. Не обсъждайте въпроси свързани с бъдещи делови начинания. В семейството също трябва да сте толерантни към близките си. Спокойният тон ще ви помогне повече от проявата на агресия. Сексуалните удоволствия ще ви помогнат да преодолеете кризата в отношенията с любимия.



Още по темата: общо новини по темата: 576
26.03.2024 »
24.03.2024 »
18.03.2024 »
14.03.2024 »
12.03.2024 »
03.03.2024 »
предишна страница [ 1/96 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Актуални теми
Матури 2024 г.
Парламентарни избори 2024
Стрелба в Москва
Природни стихии
Избори в Турция
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: