Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Днес една зодия получава дълго чакано признание
Автор: Екип Varna24.bg 09:37 / 23.05.2020Коментари (0)1582
©
Дневен хороскоп за събота, 23.05, изготвен от Светлана Тилкова - Алена

ОВЕН

Днес, в почивния ден, сте притеснени  дали общуването с вашите колегите ще е спокойно. Разчитайте на успех в разрешаването на проблеми на работното си място. Имате възможност да се придвижите към нов връх по служебната стълбица. Финансовото ви състояние ще се подобри. Начинанията са успешни. Отдали сте се изцяло на интимния си партньор, но чувствата ви не са споделени така, както очаквате, има разлика ако сравнявате първите трепети. По-добре се разделете, след като не сте щастливи. Не допускайте сексуален контакт, ако нямате желание за това. Ще ви е неприятно. 

ТЕЛЕЦ 

Длъжни сте да се заемете се с работа, която ви е приятна и може да бъде завършена до края на почивния ден, но сте се задълбочили в нещо, което ви привлича, а и ви губи времето. Бъдете отговорни към задълженията си. Пристъпете към начинанията внимателно, без прибързаност, за да не допуснете грешки. Ако имате запознанства, свързани с личния ви живот, предпазливостта е задължителна, защото рискувате да се обвържете с неподходящ партньор. Знаете, че сексът ви доставя удоволствие, само ако сте готови да се съобразите с желанието на интимния си партньор.

БЛИЗНАЦИ 

В почивния ден сте ядосани на целия свят. Трудностите са породени от нежеланието ви да се занимавате с рутинната си работа. Притеснени сте, че тъпчете на едно и също място, че развитието ви е спряло. Искате да се обогатите с нови знания. Бъдете последователни в действията си. Най-напред приключете със задълженията си, а след това осъществете мечтата си. Възможни са усложнения с близките ви хора, заради невъзможност да дадете израз на истинските си чувства. Интимният ви партньор се чувства наранен. Направете крачката към изясняване на отношенията, зарадвайте любимите си и се отдайте на приятни сексуални изживявания. 

РАК

От вас зависи да бъдете внимателни до обед в този почивен ден. Причината за трудностите са странични фактори, които никой на работното ви място не е успял да предвиди. Не са изключени промени. Ако се налага премислете плановете си за деня, които няма да попречат да се справите със задачите си и дори да проведете важни разговори.  Влюбени сте, но не знаете как да спечелите обекта на чувствата си. Несемейните да очакват предложение за брак. Сексът ще ви зареди с добро настроение, само ако сте сигурни в чувствата си и не изпитвате ревност, която блокира желанието ви за интимност. 

ЛЪВ

Разпилени сте, затова в почивния ден сте устремени към няколко цели, на работното място жънете успехи с идеите и умението да се справяте с трудностите. Денят носи успех на търговците, лекарите и фармацевтите. Не инвестирайте парите си, ако не сте убедени в бъдещата си печалба. Избягвайте запознанствата. Интимните ви партньори се чувстват привлечени от вас, но се страхуват, защото сте прекалено впечатляващи, заради което ревнуват. Ако ги обичате, не ги наранявайте. Ако сте коректни и искрени в чувствата си, ви очакват незабравими интимни изживявания. 

ДЕВА

През целия почивен ден бъдете внимателни и анализирайте постъпките си, за да избегнете провал и загуби. На работното място сте отпуснати и без желание за работа, но е добре да надмогнете това ваше състояние. Направете усилие и завършете в срок задачите си. Няма да ви подминат и разправии, ако допуснете финансови загуби. Пазете се от проблеми в личния живот. Обърнете внимание на близките си. Контролирайте емоциите си. Отношенията с интимния ви партньор не са много добри, затова е добре да контролирате емоциите си. Не се надявайте на сексуални удоволствия.

ВЕЗНИ 

Радостта от постигнатото на вашето работно място е причината в почивния ден да сте непредпазливи и може да се превърне в неуспех. Не се поддавайте на гнева си, ако постиженията ви днес не са според очакванията ви. Емоцията ще съсипе постигнатият мир с вашите колеги, ако не се вгледате в себе си и не осъзнаете и собствените си грешки. Жените  родени в знака изживяват романтична любов. Дайте възможност на мъжа до вас да ви подкрепя. Сексуалните ви отношения са хармонични. Сексът с любимите ви хора премахва напрежението и умората. 

СКОРПИОН

Днес, въпреки че деня е почивен, сте спокойни, защото очакваните финансови постъпления са повече от очакваното и ще ви напълнят портфейла в началото на другата седмица и банковата сметка. Въпреки това не прекалявайте с ресторантите. Никой няма да оцени вашата щедрост. Анализирайте грешките си и не се колебайте да промените начина си на живот, ако с това ще постигнете по-спокойно бъдеще. Несемейните жени за пореден път ще изживеят интересна и запомняща се романтична среща. Вечерта си създайте приятна обстановка, усамотете се с любимите си хора, не пропускайте сексуалните изживявания.  

СТРЕЛЕЦ

Запомнете добре, че успехът ще е с вас до обед в почивния ден. Избягвайте търговски операции и не рискувайте, защото сте прекалено самоуверени и лишени от предпазливост. Запазете получените пари. На работното място сте склонни отново да спорите и да поучавате, а с това вредите на отношенията си с вашите колеги. По-добре отложете за друг ден важните разговори, целящи изясняване на отношенията, заради роднинска намеса, която не одобрявате и с право. Постигнете хармония в семейството и се отдайте на сексуални удоволствия. 

 

КОЗИРОГ

Осъществете намеренията си на работното място и с успех поставете ново начало, въпреки че деня е почивен. Не се гответе за големи промени, защото все още не е настъпил момента да ги осъществите. Ще се справите с трудностите с лекота. Отхвърляте задачите си, ако сте съсредоточени в работата си. Вие без съмнение сте смели хора и не се боите от риска, но не го търсете насила, защото си вредите. Ще се разкъсвате между информация, която не сте проверили, ревност и съмнения. По-добре поговорете директно с партньора си и изяснете всички недоразумения на мига. Сексуалните удоволствия ще ви помогнат да преодолеете кризата в отношенията си.

ВОДОЛЕЙ

Направете и невъзможното, за да започнете с изпълнението на новите си служебни задачи в този почивен ден. Ще се натоварите с повече работа, но резултатът ще е отличен. Ще ви донесе мечтаното признание. Деловите разговори няма да бъдат успешни. Отложете ги за друг ден, за да не се окажете впримчени в делови отношения, които ви вредят. Не забравяйте, че създадената хармония в семейството ви е гаранция за доброто ви самочувствие. Не изневерявайте, ако сте щастливи в брака. Опитите ви да намерите нови сексуални партньори, въпреки че имате вече такива, ще ви донесат бъдещи душевни страдания. 

РИБИ

От сутринта в почивния си ден отхвърлете само обичайните си ежедневни служебни задължения. Не се изхвърляйте с нови предложения на работното място. Последствията ще са неблагоприятни за вас. Избегнете загубите. Заловете се здраво за работа и успехът ще ви споходи. В състояние да се справите с всички предизвикателства. Разговорите са успешни, ако ги проведете следобед. Възможни са усложнения в личния живот или любовни разочарования. Не се впускайте импулсивно в нова романтична връзка. Не си позволявайте сексуални забежки извън семейството, защото вечерта няма да сте във форма в леглото и ще ви разкрият.



Още по темата: общо новини по темата: 576
26.03.2024 »
24.03.2024 »
18.03.2024 »
14.03.2024 »
12.03.2024 »
03.03.2024 »
предишна страница [ 1/96 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Актуални теми
Матури 2024 г.
Парламентарни избори 2024
Стрелба в Москва
Природни стихии
Избори в Турция
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: