Днес поставят мюзикъл в памет на Майкъл Джексън във ФКЦ

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
08:05 / 15.10.2009
550
Днес от 19 ч. в голямата си зала 1 Фестивален и конгресен център ще представи „Трилър" - мюзикъл в памет на Майкъл Джексън. Либретото е на Любомир Пеевски; постановка, оригинална музика и оркестрация на песните на Майкъл Джексън - Петър Радевски; хореография - Севдалина Мавродиева Нейкова.

„Трилър" разказва за взаимоотношенията между тийнейджъри от различни етнически и културни принадлежности и обществото, в което живеят. Всички те са приятели. Споделят си най-различни неща, закачат се, смеят се. Говорят си така, както си говорят днешните тийнейджъри - без да се съобразяват с табутата на по-възрастните, танцуват и се готвят за кастинга за мюзикъла „Трилър". Конкурсът е утре. Дали ще бъде осъществена мечтата им?

Най-после кастингът започва. Журито познава добре трупата на Джако, която е бунтарска, свободна, кадърна и модерна. Самите те - членовете на журито, са от онези номенклатурчици, които цял живот са били винаги някъде жури... Разбира се, Джако и танцьорите му не печелят конкурса. Но този „провал" не може да промени философията им - че днес ние стоим заедно във всички точки на света, свързани с обичта си, за да направим планетата рай на щастието, разбирателството и добротата. Че никой не трябва да страда, най-вече нашите деца, и този път трябва да успеем.


Виж коментарите (0)

Още по темата (2):
12.10.2009 Мюзикълът „Трилър” ще бъде представен във Варна
11.09.2009 Поставят мюзикъла "Трилър" във ФКЦ в чест на Майкъл Джексън
Още новини от Любопитни новини:
30 грама от този деликатес ще ви струват приблизително 1500 лева
Никол от Hell’s Kitchen призна какво я е сринало в последната сед...
Нов хазартен оператор стартира до дни
Ива Дойчинова: Книгата "Многото стаи на сърцето" съдържа много фи...
Енчо Керязов за "Нощ на звездите": Тези деца са изключително тала...
Чатбот, преструващ се на свещеник, приканва да се изповядате


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).