Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Днес тези две зодии да внимават
Автор: Екип Varna24.bg 09:37 / 07.04.2024Коментари (0)1642
© Shutterstock
Дневен хороскоп за 07.04.2024 г. изготвен от Светлана Тилкова- Алена

Меркурий продължава своето ретроградно движение, но ето какво ни вещаят звездите за почивния ден.

ОВЕН

Бъдете внимателни в почивния ден и не се доверявайте на малко познати хора, защото са възможни измами и кражби както в дома и офиса ви, така и на интелектуалният ви труд. Овладейте се и не предприемайте неразумни действия. Ако се занимавате с търговия са възможни неочаквани обрати във ваша вреда. Прекъснете всички неподходящи познанства и приятелства. Вечерта очаквайте изненадващи приятни срещи и романтични мигове. Не се колебайте да дадете израз на чувствата, които бушуват във вас. Не се впускайте в интимна връзка и сексуални удоволствия с малко познати партньори. 

ТЕЛЕЦ

Липсва ви и ви вреди не друго, а прекалено силно изявеното ви его в този почивен ден. Пропускането на важни съдбовни знаци ще се отрази и на бъдещите ви планове. Не общувайте с непознати хора. Нищо чудно да имате интересна и запомняща се делова среща. Ако пътувате, не прекалявайте с високите скорости. Преди да пристъпите към изясняване на отношенията с интимния си партньор осъзнайте грешките в поведението си. Семейните могат да се отдадат без притеснение на интимни преживявания и сексуални удоволствия, ако са сигурни в чувствата си.

БЛИЗНАЦИ

В почивния ден въпреки желанието ви да сте стабилни, на работното място сте разсеяни и изнервени и си вредите, защото реакциите ви са неправилни. Агресията може да стане причина за конфликти с колегите ви и ваши грешки. Отложете деловите срещи и не разчитайте на късмета си. В семейството ви не са изключени разправии, заради невъзможност да контролирате емоцията си. Не проявявайте ревността си, а ако сте изневерили се откажете от надеждата за сексуални удоволствия.

РАК

В този почивен ден не се срещайте с хора, които ви губят времето и не позволявайте да ви използват. На работното място сте разсеяни заради обмисляне на нови планове, които ви пречат да се заемете със задълженията си. Проблемите в общуването ще се отразят и на работата ви. Всяка агресия е във ваша вреда. Задълбочете се в задачите си, за да се справите. Вечерта се приберете при любимия и му предложете да излезете на вечеря или на гости. Ще се почувстват поласкани. Можете да създадете романтична обстановка, ако искате да изживеете първите сексуални удоволствия с новите си партньори.

ЛЪВ

Справяте се отлично със служебните си задачи, въпреки че деня е почивен. Работата ви спори. Трудностите са преодолими. Вечерта мнозина от вас ще се отдадат на светски развлечения, но не бива да споделяте идеите си, за да блеснете в непозната компанията. Време е да се замислите над проблемите, свързани с професионалните ви планове и да ги отстраните. Вечерта очаквайте проблеми в семейството или с любимия си. Не проявявайте капризи и чуйте какви са желанията му. Романтичните мигове с интимния партньор и сексуалните удоволствия ще ви заредят със сили и с желание за живот. 

ДЕВА

Не е изключено в почивния ден да възникнат проблеми, изискващи спешна финансова подкрепа до края му. Помислете си добре дали си струва да взимате заем и ще имате ли възможност да го върнете в срок, а ако имате възможност да инвестирате на части по предлагания проект е най добре за вас. Във ваша полза е да се справите сами. Работещите в сферата на частния бизнес да се предпазват от проблеми. Не са изключени и финансови загуби, които можете да избегнете. Любовните ви отношения са застрашени от проблеми. Не допускайте раздяла. Сексуалният ви живот е проблемен, защото сте обзети от мисли за работата си, които ви пречат да се отдадете на сексуални удоволствия. 

ВЕЗНИ

В почивния ден открийте нови възможности за изява, защото вече се чувствате притиснати от невъзможност да се развивате, но не задължително извън България, за да не се окажете подведени и без работата, която ви храни в момента. Този факт ви депресира. Обмислете и обсъдете плановете си. Ако трябва говорете с близките си. Обмислете само при необходимост промяна на местожителството. За съжаление няма да постигнете успех при делови разговори. Ще изживеете приятни романтични мигове и ще разрешите възникналите лични проблеми. Любимия ви е подготвил изненада и романтична вечеря.

СКОРПИОН

Подвластни  сте на противоречия, а денят е почивен и е изпълнен с негативни емоции. Наложете си такт, търпение, но и гъвкавост в общуването. Разчитайте на умението си да променяте своевременно тактиката в поведението си според създаващата се ситуация, но с разум, а не с емоция. Действайте на работното място но не задължително в посоката към която тръгват събитията, защото обратната може да е по-добрата за вас. Възможен е неочакван обрат във ваша полза и финансови постъпления. Следобед се справете с всички семейни проблеми, възникнали през изминалата седмица. Спестете си скандалите. Въпреки разправиите, можете да се отдадете на сексуални удоволствия, които ще заздравят напуканите отношения с интимния ви партньор. 

СТРЕЛЕЦ

Обзети сте от желание да започнете нова дейност, но в почивния ден не преценявате дали сега е настъпило вашето време за целта. Прибързаността ви вреди. Начинанията няма да ви донесат успех. Отложете деловите срещи. Не споделяйте плановете си с никого, за да не ви изпреварят конкуренти. Възможно е заради проява на упорство или инат да си създадете проблеми на работното място. Не пътувайте. Вечерта очаквайте сцени на ревност. Причината е отново вашето поведение, което е дало повод за съмнения в чувствата ви. За пореден път рискувате да се лишите от възможността да изживеете сексуални удоволствия, но сте си виновни сами.

КОЗИРОГ

В почивния ден бъдете умерени в желанията и действията си и не позволявайте да нарушат хармонията в отношенията ви на вашето работно място. Не допускайте да ви провокират с цел да научат плановете  ви, а след това да ви провалят. Бизнесът, който сте решили да обсъждате днес със сигурност ще ви създаде бъдещи проблеми, ако не прецените струва ли си да разговаряте. Въпреки трудностите семейните ви отношения са хармонични. Вечерта изживейте приятни романтични мигове. Без притеснение се отдайте на сексуални удоволствия, които ще ви избавят от напрежението. 

ВОДОЛЕЙ

Всички ваши срещи в почивния ден са свързани с неприятности и неразбиране от страна на колегите ви. Проявете търпение и бъдете сдържани. Ако сте изнервени и избухливи ще си навредите сами. Запазите ли доброто си настроение, успехът е с вас и ще приключите служебните си задачи до края на деня. На работното място стабилизирайте постигнатото. Чувствата ви са споделени, скъпи жени. Използвайте този факт, за да си възвърнете хармонията в отношенията с интимния партньор. Склонни сте да се впуснете в сексуална връзка с непознати партньори, само защото са погалили егото ви.

РИБИ

Трудностите, с които ще се сблъскате в почивния ден, са свързани с разходи заради ремонти в дома ви и с проблеми, породени от вашите близки. Роднините ви отново проявяват завист, на която би трябвало да сте свикнали.  Примирете се и не им обръщайте внимание. Възможно е да положите повече усилия за работата си, отколкото предполагахте. Не забравяйте, че вечерта сте обещали да бъдете с брачния си партньор и да отидете на ресторант. След като се приберете, не бързайте да потъвате в дълбок сън, а се отдайте на сексуални мигове.



Още по темата: общо новини по темата: 583
21.04.2024 »
18.04.2024 »
17.04.2024 »
09.04.2024 »
04.04.2024 »
31.03.2024 »
предишна страница [ 1/98 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Великден 2024 г.
Бум на коклюш в България
Матури 2024 г.
Масови протести срещу цените на горивата
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: