Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Днес в човек се събуждат всички скрити "черни" желания
Автор: Екип Varna24.bg 09:12 / 01.12.2022Коментари (0)517
©
Луната е в знак Риби до 06:42ч на 2 декември

Рибите са знак на духовното служене и е нужно да се оказва морална подкрепа на нуждаещите се. Хората стават мнителни, разсеяни и невнимателни към земните дела. Оптимално време за проява на творческа интуиция и скрити способности. В този период може да се появят безпокойство, смътни страхове, поява на чувство на незащитеност. Може да намерите неочаквани решения на стари проблеми. Проблемите възникнали сега могат да бъдат в следствие на това, че човек отрича съществуването на душата, не вярва на интуицията и в подкрепата на Бога.

Особено уязвими са стъпалата. Препоръчва се по-малко ходене и меки обувки. Да се внимава с лекарствата, наркотичните вещества и алкохола.

Лунен календар: продължава 8 лунен ден до 13:46ч

Денят е доста труден, не трябва да се претоварвате физически, психически, емоционално. Добре е да се върнете към старите отложени задачи и да се справите с тях с нови сили. Денят е подходящ за вътрешна работа над себе си. Старайте се да не изразходвате енергията си, а да я съхраните. Вслушайте се в гласа на своята интуиция. Време за обновление, трансформация. Настроението и емоциите лесно могат да излязат извън контрол. 8 лунен ден е особено труден за фините натури, които са чувствителни към всякакви трансформации, предаде "Novini.bg". 

Следва 9 лунен ден от 13:46ч на 1 декември до 14:07ч на 2 декември

Като цяло неблагоприятен ден. Да не се започва нищо ново. В емоциите може да се наблюдава сдържаност, безразличие, нетърпимост към чуждите недостатъци, мнителност и потребност от ред. Да се ограничат контактите с други хора и да не се влиза в спорове. Избягвайте да се концентрирате върху мрачни мисли.

На 9 лунен ден в човек се събуждат всички скрити "черни“ желания. Независимо дали искате да покажете неприятната си страна или не, тя ще започне да се проявява и ще се опита да повлияе на света около вас. Може да се проявят вашите слабости, да имате проблеми със здравето или спад на жизнената енергия. Сега вашият организъм е абсолютно незащитен, тъй като се настройва към новите ритми на втората лунна фаза и не е готов за сериозно натоварване. Време на енергиен обрат.

Всякакви очистителни процедури в този период са стъпка към подобрение на взаимоотношенията ви с околния свят и укрепване на собствената значимост. Най-уязвими днес са гърдите, коремната област и органите на кръвообръщението. Добре е да се въздържате от енергични физически упражнения, масаж, посещение на сауна. Подходящо за защитни ритуал и очистване на помещенията физически и енергийно. Хубаво е да има много светлина около вас.

Заболяване настъпило в 9-ти лунен ден не е случайно, това е доказателство за грехове на предците, проява на родово проклятие. На този ден започват коварните, сериозни, хронични заболявания, те могат да се повтарят и да бъдат фатални. Не се лекуват по почти никакъв начин, освен ако, разбира се, самият подход към тях не се промени. Дори ако близките ви просто седят до вас и ви съчувстват, ще стане по-лесно. Това е ключът към бързото и успешно лечение. Ако нито един любим човек не е с вас, болестта може да се проточи и ще бъде трудно да се излекува. Помолете предците си за помощ и защита.

Не се препоръчват лечение и операции на стомаха и млечните жлези, хранопровода, всички видове биоенергично лечение, психосоматични, водни процедури. По-добре е да се отложат всякакви операции.

В девети лунен ден е добре да се въздържате от сексуални отношения. Жените трябва да бъдат много внимателни, тъй като мъжете в този ден са много податливи на агресия и необуздани сексуални желания.

Не се препоръчва да се правят нито големи, нито малки покупки. Този период е единствено с цел изхвърляне на ненужни предмети. Ако е възможно, опитайте се дори да не купувате хранителни стоки, да се справите с това, което имате. Всичко, което се купува днес, е изпълнено с някаква опасност. Може да причини разочарование, загуба на пари, отравяне и т.н.

Слънчев календар – 16 слънчев ден – Денят е хубав за хората, които са отговорни, ясни и изпълнителни. 16 слънчев ден отрича всякакъв хаос и безредие. Всичко трябва да е чисто, приведено в абсолютен ред. Не е желателно да се нарушават обещанията. Следете за думите си и изобщо по-малко говорете. По-добре да не се казва нищо. Не трябва да се лъже, да се нарушава клетва или обещание.








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Кабинетът "Денков - Габриел"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Газови доставки
България в еврозоната
Грипна епидемия обхвана страната
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: