Днес в човек се събуждат всички скрити "черни" желания

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
09:12 / 01.12.2022
533
Луната е в знак Риби до 06:42ч на 2 декември

Рибите са знак на духовното служене и е нужно да се оказва морална подкрепа на нуждаещите се. Хората стават мнителни, разсеяни и невнимателни към земните дела. Оптимално време за проява на творческа интуиция и скрити способности. В този период може да се появят безпокойство, смътни страхове, поява на чувство на незащитеност. Може да намерите неочаквани решения на стари проблеми. Проблемите възникнали сега могат да бъдат в следствие на това, че човек отрича съществуването на душата, не вярва на интуицията и в подкрепата на Бога.

Особено уязвими са стъпалата. Препоръчва се по-малко ходене и меки обувки. Да се внимава с лекарствата, наркотичните вещества и алкохола.

Лунен календар: продължава 8 лунен ден до 13:46ч

Денят е доста труден, не трябва да се претоварвате физически, психически, емоционално. Добре е да се върнете към старите отложени задачи и да се справите с тях с нови сили. Денят е подходящ за вътрешна работа над себе си. Старайте се да не изразходвате енергията си, а да я съхраните. Вслушайте се в гласа на своята интуиция. Време за обновление, трансформация. Настроението и емоциите лесно могат да излязат извън контрол. 8 лунен ден е особено труден за фините натури, които са чувствителни към всякакви трансформации, предаде "Novini.bg". 

Следва 9 лунен ден от 13:46ч на 1 декември до 14:07ч на 2 декември

Като цяло неблагоприятен ден. Да не се започва нищо ново. В емоциите може да се наблюдава сдържаност, безразличие, нетърпимост към чуждите недостатъци, мнителност и потребност от ред. Да се ограничат контактите с други хора и да не се влиза в спорове. Избягвайте да се концентрирате върху мрачни мисли.

На 9 лунен ден в човек се събуждат всички скрити "черни“ желания. Независимо дали искате да покажете неприятната си страна или не, тя ще започне да се проявява и ще се опита да повлияе на света около вас. Може да се проявят вашите слабости, да имате проблеми със здравето или спад на жизнената енергия. Сега вашият организъм е абсолютно незащитен, тъй като се настройва към новите ритми на втората лунна фаза и не е готов за сериозно натоварване. Време на енергиен обрат.

Всякакви очистителни процедури в този период са стъпка към подобрение на взаимоотношенията ви с околния свят и укрепване на собствената значимост. Най-уязвими днес са гърдите, коремната област и органите на кръвообръщението. Добре е да се въздържате от енергични физически упражнения, масаж, посещение на сауна. Подходящо за защитни ритуал и очистване на помещенията физически и енергийно. Хубаво е да има много светлина около вас.

Заболяване настъпило в 9-ти лунен ден не е случайно, това е доказателство за грехове на предците, проява на родово проклятие. На този ден започват коварните, сериозни, хронични заболявания, те могат да се повтарят и да бъдат фатални. Не се лекуват по почти никакъв начин, освен ако, разбира се, самият подход към тях не се промени. Дори ако близките ви просто седят до вас и ви съчувстват, ще стане по-лесно. Това е ключът към бързото и успешно лечение. Ако нито един любим човек не е с вас, болестта може да се проточи и ще бъде трудно да се излекува. Помолете предците си за помощ и защита.

Не се препоръчват лечение и операции на стомаха и млечните жлези, хранопровода, всички видове биоенергично лечение, психосоматични, водни процедури. По-добре е да се отложат всякакви операции.

В девети лунен ден е добре да се въздържате от сексуални отношения. Жените трябва да бъдат много внимателни, тъй като мъжете в този ден са много податливи на агресия и необуздани сексуални желания.

Не се препоръчва да се правят нито големи, нито малки покупки. Този период е единствено с цел изхвърляне на ненужни предмети. Ако е възможно, опитайте се дори да не купувате хранителни стоки, да се справите с това, което имате. Всичко, което се купува днес, е изпълнено с някаква опасност. Може да причини разочарование, загуба на пари, отравяне и т.н.

Слънчев календар – 16 слънчев ден – Денят е хубав за хората, които са отговорни, ясни и изпълнителни. 16 слънчев ден отрича всякакъв хаос и безредие. Всичко трябва да е чисто, приведено в абсолютен ред. Не е желателно да се нарушават обещанията. Следете за думите си и изобщо по-малко говорете. По-добре да не се казва нищо. Не трябва да се лъже, да се нарушава клетва или обещание.

Виж коментарите (0)
Още новини от Любопитни новини:
Младеж изненада Карбовски на улицата
Уникална история: Да си купиш телевизор с монети, събирани от пла...
Ивет Лалова показа сина си
Нети публикува две непоказвани снимки и подпали социалната мрежа
Ново лице в "Тази събота и неделя" по bTV! Ще го гледаме на екран...
Как да се справим с мухъла, появил се след конденза на прозорците...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).