Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Дневен хороскоп: Сексуалните отношения за някои са подложени на изпитание
Автор: Екип Varna24.bg 08:55 / 07.02.2023Коментари (0)1306
©
Дневен хороскоп за 07.02.2023 г. изготвен от Светлана Тилкова- Алена

ОВЕН


Изпълнени сте със сили, които могат да станат причина за остри реплики отправени към вашите колеги, ако видите, че не им се работи. Бъдете толерантни към чуждите грешки, защото и вие грешите. Приемете предложение за пътуване зад граница. Ще ви донесе успех и ще разкрие пред вас възможност за разширяване на бизнеса. Бъдете мили с любимите си хора и не проявявайте ревността си. Не бързайте да стигате до леглото с новото си завоевание. Сексът може да се окаже обвързващ ви за цял живот, а вие не сте готови за това.

ТЕЛЕЦ

Пригответе се за сериозна и задълбочена работа, която ще е допълнително доказателство за способностите ви и причина за добра оценка на постигнатото в професионален план. Докажете, че сте търпеливи, толерантни и стабилни. Ако днес имате поставена важна задача, с кратък срок на изпълнение, бъдете сигурни, че ще се справите успешно. Следобед сте натоварени с разрешаване на лични и семейни проблеми, които не работят в полза на интимните ви отношения. Забравете за намерението си да се отдадете на сексуални изживявания. 

БЛИЗНАЦИ

Отново сте в творчески подем. Имате възможност да осъществите срещи, които ще ви помогнат да се издигнете в професионално отношение. Преценете дали вървите във вярната посока. Анализът на събитията и на вашето поведение е задължителен. Ако развивате бизнес, но все още сте в началото, намерете финансова подкрепа. Бъдете внимателни с хората, които обичате. Не ги наранявайте без причина. Несемейните жени ще срещнат мечтаната половинка. Сексуалните мигове ще ви доставят взаимна наслада, ако не ги пропуснете, защото сте изнервени.

РАК

Имате възможност да приключите с изостанали спешни  задачи на работното място. Бъдете внимателни в думите си и не прекалявайте с хвалбите си за минали и предстоящи успехи пред вашите колеги. Разрешете споровете с тях, като им обясните делово и спокойно какво трябва да направят, ако имат отговорности, за която нехаят. Ако се влюбите в неподходящ партньор, трудно ще прекратите започналата днес връзка. Ако сте семейни дами, сексуалните ви отношения са подложени на изпитание, заради съмнението, че сте изневерили.

ЛЪВ

Напрежението на работното ви място е породено от предоверяването ви и желанието да сте полезни, което за лош късмет ви носи загуби. Анализирайте изминалите дни и допуснатите грешки, за да избегнете нови пропуски. Стабилизирайте постигнатото. Можете да избегнете финансовите загубите, като сте упорити и не прощавате на хората, които са ви навредили. Разправията с партньора ви може да прерасне в скандал, ако не сте достатъчно тактични и търпеливи и проявите женския си инат. Сексуалните ви отношения са хармонични.

ДЕВА

Няма да ви липсват противоречия на вашето работно място. Склонни сте да се стремите към изява, без да зачитате мнението на колегите си, качество типично за вас. За да избегнете трудностите бъдете активни. Гордостта и стремежът ви към признание ще ви отдалечат от приятелите и колегите ви. Не се възгордявайте, ако ви хвалят. Вечерта сте готови да пренесете лошото настроение от работното място и у дома и ще се изпокарате с близките си. Сексът ще ви зареди с положителни емоции и невероятни изживявания. 

ВЕЗНИ

Днес сте с променливо настроение, което ви вреди. В първата половина на деня работата ви спори и ви е спокойно и весело. Разрешете проблемите си на работното си място. Планирайте пътуванията. Следобед се отдайте на спокойни делови разговори, но не се опитвайте да надскочите възможностите си, защото ще предизвикате провала си. Искате да се усамотите. Въпреки това не пропускайте да покажете на семейството чувствата си. Не лишавайте от внимание любимите си хора. Сексуалните мигове ще оставят незабравими спомени у вас, ако сте нежни и не се откажете от тях .

СКОРПИОН

Готови сте за нови занимания. Добре е да помислите и да си отговорите на въпроса какво точно искате да постигнете на работното си място, без да се изхвърляте и да се товарите с непосилни задачи. Имате възможност да разширите отново кръга на познатите си и да разрешите стари проблеми благодарение на новите делови партньорства. Любовни срещи извън семейството ще ви донесат само разочарования в личния живот. Не е желателно да пътувате. Не се доверявайте на късмета си, ако сте решили да изневерите. Ще ви разкрият веднага и ще се лишите от мечтаните сексуални мигове.

СТРЕЛЕЦ

Предстои ви да изявите способностите си. При разговори задължително давайте право на мнение и на другата страна. Авторитетът ви ще нарасне, ако проявите такт и търпение. Засилените материални стремежи ще ви донесат високи приходи, ако сте активни и не отказвате допълнителна работа. Не сте склонни да раздавате обичта си, но искате да я получите, защото се чувствате самотни. Семейните могат да изживеят сексуални мигове, а несемейните да ги оставят за друг ден, ако са със случайни партньори.

КОЗИРОГ

Във ваша полза е да започнете деня си, без да планирате нищо. Бъдете доволни от постигнатото, дори и да не е очакваното. Настроението ви е добро. Изненадващи срещи и запознанства ще ви обогатят с полезна информация, свързана с професионалното ви развитие. Не ги пропускайте заради внезапно обзелите ви притеснения. Не се впускайте в любовни авантюри, ако сте съжалили някого в неговата самота. Няма да бъдете щастливи. Случайните сексуални отношения са гаранция за бъдещи проблеми и дълъг период на самота.

ВОДОЛЕЙ

На всяка цена се постарайте да работите задълбочено, без странични разговори и занимания. Трудностите породени от неотложни спешни задачи ще ви попречат да приключите с всичките си задължения до края на деня. Изнервени сте и несъзнателно увеличавате сами проблемите си, като предизвиквате към спор вашите колеги. Ако сте ядосани, не допускайте агресия към семейството си и особено към интимната си половинка. Отдалечаването й ще ви притесни. Сексът няма да е желан от любимите ви хора. Не търсете сексуални партньори извън дома си.

РИБИ

Най-добре е да разрешите важните проблеми в семейството, а на работното си място да обсъдите и делови въпроси. След това се заемете със служебните си задължения. Не се тормозете заради грешките на другите. Заемете се с рутинните си задължения и успехът на работното място ще бъде с вас. Самотните си търсят партньор, но нека бъдат внимателни. Не е изключено да срещнете мечтаната голяма любов. По време на сексуалните удоволствия избягвайте разговорите и заядливите въпроси, защото ще отблъснете интимната си половинка.



Още по темата: общо новини по темата: 576
26.03.2024 »
24.03.2024 »
18.03.2024 »
14.03.2024 »
12.03.2024 »
03.03.2024 »
предишна страница [ 1/96 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
Григор Димитров в турнири през 2024 година
Бюджет 2024
Интегриран градски транспорт на Варна
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: