Домакиня стана милионер по изключително късметлийски начин

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
11:43 / 04.12.2019
1483
Британска майка на четири деца, живееща на социални помощи, стана милионер, след като спечели два пъти на бинго в рамките на едва 10 дни.

Анита Кембъл от малкото английско градче Сихам спечелила 597 хил. паунда (700 хил. евро) на онлайн бингото Mecca.

Само седмица по-късно късметът й се усмихнал отново, като жената спечелила нови 552 хил. паунда (647 хил. евро) от същата игра, предава metro.co.uk. 

Кембъл описва как преди печалбата едва свързвала двата края, живеейки на социални помощи в продължение на повече от година. През този период тя загубила тегло поради нередовно хранене, което се отразило зле на диабета ѝ.

"Все още е като сън. На луната съм, все още не мога да повярвам. Веднага се замислих, че ще помогна на децата си с тези пари", казва тя пред Mirror Online.

По думите ѝ сега тя ще може да води децата си на пазар, да купува играчки за нейния 5-годишен внук, който я попитал по телефона: "Бабо, богата ли си? Може ли малко Lego?". Късметлийката се изнесла от стария си дом, като вече живее в нов имот, раздавайки старите си мебели на хората в нужда.

Кембъл погасила задълженията си, като разходите по погребението на майка й от миналата година, купила нов дом на 73-годишния си баща и платила за ин витро процедура на дъщеря си. Въпреки голямата печалба, тя споделя, че все още играе онлайн бинго за забавление.

Джеймс Буурд, директор в MeccaBingo.com, коментира, че се радва за Анита, поздравявайки я за фантастичния късмет, който е имала. 

"Чудесно чувство е когато някой печели големи награди и променя живота си. Желаем на победителката и нейното семейство целия късмет на света", добавя той.

Виж коментарите (0)
Още новини от Любопитни новини:
Нана: Не ми беше лесно да се разделя с България
Крепост, която познаваме от популярно ТВ предаване с български уч...
В Северните Родопи цъфти "цветето на императорите", което носи им...
След като уволняват Албена Михова от "Шоуто на Слави" - тя се раз...
Веселин Маринов: Страх ме е да отида в моята къща
Надежда от "Ергенът" с доста провокативни снимки


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).