Дългоочакваният филм "Възвишение“ с предпремиера днес във Варна

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
11:22 / 03.11.2017
2302
Най-очакваното филмово събитие на България в края на тази година - излизането по екраните на историческия филм "Възвишение", ще има своята увертюра във Варна. Предпремиерната прожекция ще бъде днес от 19,30 ч. в Кино Арена в Grand Mall, а творческият екип ще е на разположение на медиите и феновете от 18,30 ч. пред киното. Събитието е част от ексклузивното представяне на филма в няколко български града, което тръгна от Котел - мястото, където се развива действието в лентата, в Деня на будителите.

За специалната прожекция на "Възвишение" в морския град ще пристигнат основните фигури в творческия екип на продукцията - режисьорът Виктор Божинов, продуцентът Иван Дойков и операторът Антон Бакарски. На срещата с публиката ще бъдат и актьорите от ключовите роли в лентата Aлек Алексиев, който влиза в образа на Гичо, Стоян Дойчев - в ролята на Асенчо и Христо Петков в ролята на Тодор Шумненеца.

3 години продължи активната работа по филма "Възвишение", над 50 локации из цяла България станаха терен за снимките на историческата лента, постпродукцията отне цяла година. Първата среща на публиката с филма е натоварена с огромни очаквания, защото и едноименният роман на Милен Русков, и театралният спектакъл на Пловдивския драматичен театър, постановка на Иван Добчев, бяха посрещнати с уважение от критиката и се радват на изключителен успех сред публика и читатели.

Филмът "Възвишение" тръгва официално по кината у нас от 10 ноември.

Билетите за специалната прожекция са в продажба на касите в киното.


Виж коментарите (0)
Още новини от Любопитни новини:
Авиокомпания предлага по-атрактивни цени на билетите за почитател...
Младеж изненада Карбовски на улицата
Уникална история: Да си купиш телевизор с монети, събирани от пла...
Ивет Лалова показа сина си
Нети публикува две непоказвани снимки и подпали социалната мрежа
Ново лице в "Тази събота и неделя" по bTV! Ще го гледаме на екран...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).