Дъщерята на Ваня Щерева влиза в чалгата

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
09:25 / 29.06.2023
1040
Известната певица и художничка Мила Роберт ще подпише договор с музикалния гигант "Пайнер“. Решението на екстравагантната изпълнителка идва след многобройните питанки дали действително влиза в отбора на попфолк дивите - предположение, провокирано от последната й песен, озаглавена "Покемон“.

До броени дни щерката на Ваня Щерева ще представи следващия си проект, базиран на елементи от хитовия жанр! Неслучайно записа парче с Азис, след това направи прочит на "Квартална кръчма“, в оригинално изпълнение на Ивана. Сега е първа дружка с Роксана и Есил Дюран, коментират нейни близки. Голямото си приятелство ромската перла и джаз певицата тя демонстрира по време на изминалия "София прайд“. Още по време на репетициите, Роберт се присъедини към блондинката, а по-късно застана пред обектива заедно с Дюран.

"Нищо не може да спре желанието да застанеш в подкрепа на любовта. Душите ни нямат пол обичайте се и бъдете приемащи. Живейте щастливо, цветно и осъзнато“, апелираха те. Друг интересен факт е, че подобно на Мила, която крие фолк перли в репертоара си, нейни парчета са в шоу програмата на новите й колеги, една от тях - Галена. По време на клубни участия 38-годишната звезда залагa на модерния ритъм и вече изградения нестандартен стил на младата любимка. Предпочитани остават проектите "Никой не може“, "Все по-добре ще става“, "Всичко рязко светва“ и "Наше си е, Саше“.

Друга светска мълва гласи, че освен соло парче, тя готви и няколко дуета с едни от най-обичаните имена в родния шоубизнес. Рамо в реализацията на проектите удря и нейната майка, която наскоро възроди певческата си кариера, пише "Галерия“.

Виж коментарите (0)

Още по темата (6918):
06.05.2024 Родният хайлайф се скъса да си показва яйцата, Камелия - майстор на
агнешкото
23.04.2024 Певицата Валя с подробности за своята "Рана"
22.04.2024 Сериалът "Baby reindeer": Шокиращо искрено изследване на тормоза и
обсесията
05.04.2024 Бивш футболист отново намери любовта
10.03.2024 Филип Аврамов и братята му разказаха за уроците, които научаваме от бащите
си
01.03.2024 Черната Златка показа мъжа си
Още новини от Любопитни новини:
30 грама от този деликатес ще ви струват приблизително 1500 лева
Никол от Hell’s Kitchen призна какво я е сринало в последната сед...
Нов хазартен оператор стартира до дни
Ива Дойчинова: Книгата "Многото стаи на сърцето" съдържа много фи...
Енчо Керязов за "Нощ на звездите": Тези деца са изключително тала...
Чатбот, преструващ се на свещеник, приканва да се изповядате


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).