Ќовини
—порт
—правочник
ќб€ви
¬ход
close
«ј–≈∆ƒјЌ≈...
Ќачало
¬арна
—портни
–егионални
Ѕългари€
ћеждународни
Ћюбопитно
√алерии
Ћичности
RSS
¬сички
ƒруги
 ино
 ултурни
Ћичности
ћузика
ƒжерард Ѕътлър възхитен от ¬арна и българите
јвтор: ≈кип Varna24.bg 13:08 / 27.05.2018 оментари (7)11654
© bTV
“ой е истинска суперзвезда. ћалко са актьорите днес, които могат да се мер€т с него по брой фенове. “ой е шотландец от ’оливуд, но истинската му любов е Ѕългари€. ѕредстои да се убедите, че знае за истори€та ни, –ила, езерата, Ћевски, кучетата и ... "батките" повече, отколкото всеки друг актьор, стъпвал у нас. ƒжерард Ѕътлър в едно ексклузивно интервю за bTV.

Ц†–адвам се, че си тук! «а мен е удоволствие и благодар€ за отделеното време.

Ц «а теб Ц винаги. ’убаво е да съм тук. ѕри€тно е, снощи вл€зох тук погрешка, мислех, че е изход, а тук имаше група от хора, които пушеха пури и всички ме погледнаха странно. ќтворих плъзгащата се врата и†те просто ме гледаха.

Ц† аква беше реакци€та им?

Ц ќбикновено в тази ситуаци€, всички казват "ќооо", но те просто ме гледаха и продължиха да си пушат. » аз си казах "ƒобре, това не е изхода, окей. „ао."† †

Ц «апочна ли да се чувстваш като вкъщи в Ѕългари€?

Ц ƒа, изглежда прекарвам повече време тук, отколкото където и да е другаде. » ми харесва. ¬ече съм на етап, в който разхождайки се, минавам покрай месарницата, "—то€не, здравей! ’ей, ¬алери€, как си?" ƒа, колкото повече време прекарвам тук, толкова повече разбирам и се напасвам към атмосферата и енерги€та на това м€сто. » е много при€тен град за живеене, много "лесен". Ќе е напр€гащо, хората се разхождат, има много паркове, такива неща. ѕросто е... м€сто, в което искаш да излезеш, да се разходиш или да покараш колело.

—тудиото е прекрасно. „увствам, че тук мога да работ€ усилено в студиото и в същото време да се забавл€вам,†когато не съм на работа. ѕон€кога работиш на н€какви места и локации и предпочиташ наистина да работиш, защото когато свършиш си мислиш " акво ще прав€ сега? “ук н€ма нищо интересно".† †

Ц† акво ново откри за Ѕългари€, за —оф舆и за другите места на които си бил?

Ц јми знаеш ли, аз съм запален велосипедист, особено тук в —офи€. ћисл€, че ти го казах, бил съм тук пет пъти и на трети€т път си взех колело. ¬ този момент открих толкова нови места и сега всеки път когато идвам, откривам ново м€сто. Ќапример ¬оенната академи€ Ц това там ми изглежда като Ѕевърли ’илс на —офи€. ј последни€ път б€х в –ила планина, където винаги съм искал да отида и не само, че отидох, но и снимахме там.†

Ц†Ќа –илските езера?

Ц –илските езера, точно така.  ак се казва планината? –ила ли е?

Ц†ƒа, да, –ила е.

Ц ќкей, ние се качихме на планината. Ѕ€хме с хеликоптер, лет€хме нагоре-надолу. Ѕеше уникално. јз тр€бваше да игра€ ловец† на елени, снимахме на върха, който беше† покрит със сн€г и има красиво езеро. Ќо вече съм бил на много места.

’одил съм във ¬арна, в ѕловдив, който е прекрасен Ц амфитеатърът в ѕловдив и неговата истори€.  ак това нещо е било заровено толкова време. ”никално е как нещо такова, такава архитектура, просто изчезва и никой не знае, че е там и в един момент се по€в€ва, след свлачище или нещо такова и е с една или две счупени колони. “ова беше смайващо. ќбичам ѕловдив, —тари€т градЕ

Ц†–илски€т†манастир?

Ц –илски€т манастир посетих преди 20 години, беше прекрасно. —помн€м си, че обиколката, на ко€то б€хме, беше доста дълга. Ќо н€маше проблем с това, с изключение на момичето, което работеше по филма ни. “€ беше завършила истори€ и в колата докато пътувахме, т€ ни разказа ц€лата истори€ на Ѕългари€.

Ќ€кои хора могат да разказват истори€та интересно, но т€ буквално изреждаше събити€ по години, "Ѕългари€ е завлад€на през еди ко€ си година, след това се освобождава през еди ко€ си година, след това турците идват и е само робство, робство". “ака че имахме урок по истори€ и след това дълга обиколка на –ила, но манастира сам по себе си беше зашемет€ващ.†

Ц†“и беше и на футболен мач тук.† акво прежив€ване беше това за теб?

Ц Ѕеше чудесно. «апознахме се с прекрасно семейство една вечер в ресторант, а те б€ха при€тели със собственика и в един момент вече разговар€х с жената на собственика "≈лате на мача утре". Ќие снимахме същата вечер, когато свършихме решихме, че е прекалено късно, имаше 30 минути до кра€ на мача.  олата ни остави и тичахме до стадиона, за да можем да хванем част от мача. ”сп€хме за последните 25 минути. јтмосферата беше... “е са зверовеЕ Ќо изглеждаше забавно за мен.

јз съм от √лазгоу, ние имаме "√лазгоу —елтикс" и "√лазгоу –ейнджърс" и те са луди. Ќо това толкова се връзва с атмосферата на играта, не знам. » след това в кра€ на мача собственикът ми каза "≈ла долу да поздравиш отбора", а това винаги е малко странно. ѕон€кога тр€бва да поздравиш отбора след като са загубили мача и не им е до това. Ќо тези момчета б€ха победили и когато вл€зох при т€х те започнаха да скачат и пе€т и аз б€х в средата и виках "—амо Ћевски, само Ћевски". —едмица след това, където и да ходех, след себе си чувах "—амо Ћевски".  акви са точните думи "—амо Ћевски"?†

Ц†—амо Ћевски.

Ц » където и да отидех, чувах 2-3-4-5 човека да викат. ¬еднъж б€х с колелото и карах в парка и имаше н€колко фена на ÷— ј, целите облечени в червено и се чудех защо всички са в червено, но в крайна сметка се сетих и продължих да карам, с шапка на главата си, за всеки случай.

¬същност, това е доста интересно. “ова е едно от нещата, които обичам в Ѕългари€. ѕон€кога, срещал съм много мъже, ако тр€бва да "съдиш", изглеждаха "здрави" момчета. “ази вечер б€х в парка, един здравен€к дойде и ми каза "ћоже ли един автограф?" и аз казах "–азбира се", но кимнах, погледнах го и кимнах (нагоре-надолу) и той ме попита "ƒа или не?".

ѕредполагам не знаеше дали казвам ƒа или Ќе с лицето си.  азах му "ƒа", а той каза "ƒобре, може ли да си свалите очилата?". јз ги свалих, снимахме се, той ми благодари, след което отиде и доведе двама от своите при€тели, които също изглеждаха доста здрави. “ова което ми хареса е, че в кра€ когато си тръгваха, казаха "“и си перфектен актьор и ти желаем много късмет в кариерата". » за мен като ц€ло българите са много учтиви и мили. ƒруги хора в други държави искат да се снимат с мен, снимаме се и казват "Ѕлагодар€, чао". “ук е толкова при€тно, дори мъже, които никога не бих си помислил, че ще кажат нещо такова, ще ми направ€т комплимент или ще ми пожела€т късмет.

“ова е нещо, което наистина ми прави впечатление†когато посещавам различни места. ¬сички хора тук са много учтиви и пон€кога когато н€мам възможност да се снимам, защото има много хора, всички са много мили и се вълнуват. ѕросто и аз съм впечатлен как вие сте почтени и горди, но не в негативен смисъл. ѕри€тно е.†

Ц†Ќо не си имал толкова при€тна ситуаци€ при една разходка с кучето си Ўушка?

Ц ƒа.

Ц† акво се случи?

Ц ƒа.  ато говорим за –ила, намерих куче, бездомно, диво куче там в подножието на планината и € спасих, т€ не беше много добре. ¬зех € с мен обратно в Ћос јнджелис, а сега € взех с мен тук на снимки. –азхождахме се по улицата един ден и вид€хме един питбул, красиво куче.  аф€в питбул† и млад мъж, сто€щ до него. јз си помислих "какво прекрасно куче" и в този момент, Ўушка се беше приближила да го подуши.

¬ следващи€ момент челюстта на кучето беше захапала муцуната ѝ. »ма разрези на муцуната и врата си. «а секунда си помислих, че точно се върнахме с не€ в Ѕългари€, а сега ще € изгуб€. » казах на този човек "“воето куче ухапа моето, случвало ли се е преди?" и той каза "“е са две женски, не". јз не разбрах точно какво искаше да ми каже и го попитах дали го е правила и преди. “ой отговори "ƒа, затова имам това", имаше намордник, но намордника висеше на колана му. “ой знае, че кучето му хапе, но има намордник, който не е на кучето. »махме малка разправи€, накра€ той ми показа среден пръст, което беше много "мило" предвид факта, че кучето му почти не уби моето, но т€ е добре, добре е. Ќе беше най-при€тни€т ми момент в Ѕългари€ или най-при€тното ми изжив€ване с българин.

Ц†Ќезаконно е. јко кучето ти е опасно, тр€бва да носи намордник.

Ц ќбичам питбулите, те са прекрасни кучета, но аз съм виждал как хап€т, не б€х виждал как хап€т моето куче, беше ужасна гледка, но разбрах че това е гол€м проблем в Ѕългари€.

Ц†ƒържа ли се арогантно този мъж?

Ц ќ, да. јз имах чувството, че е незаконно, тъй като е незаконно в повечето държави, така че започнах да снимам кучето му, а той каза "снимай това" и ми показа среден пръст. »мам това на видео, което исках да пусна. ўеше да е добре, ако малко беше помислил и се беше извинил, предвид факта, че неговото куче почти уби моето, но да, след този случай разбрах, че тук има много такива атаки.

Ц†ћога ли да получа кадрите,†които си снимал?

Ц Ќека помисл€.††

Ц†ƒа, помисли.  ак срещна Ўушка?

Ц —нимахме сцени за филм с подводници, екшън трилър "Hunter-killer" на –илските езера.  огато сл€зохме в подножието, аз си б€х в караваната и мо€та асистентка влезе, а т€ има заек и винаги го хваща през кръста†и ръцете му стърчат. “€ се кълне, че зайците обичат това, аз н€мам представа. » т€ влиза с куче, държи го по същи€ начин и каза "¬иж какво намерих". Ќикога не съм имал такова свързващо прежив€ване с животно, защото никога б€х срещал такова куче.

“€ остави кучето пред мен и аз се приближих. ѕовечето кучета започват да се вълнуват или да се срамуват, но т€ не помръдна, само стоеше точно пред лицето ми. Ѕеше кожа и кости. » после всеки € хранеше, дадох ѝ 7 купички с колбас, беше толкова гладна. » 4 купички с вода, не можеше да спре да пие и беше много, много слаба.

» до кра€ на ден€, всеки € хранеше, но т€ продължаваше да идва при мен и не можех да спра да € снимам. —нимах € по вс€какви начини, изпращах съобщени€ на хората, от тази страна и от тази страна...

Ќа кра€ на ден€ си помислих, че сме в средата на нищото и попитах хората от бензиностанци€та, имаше само една бензиностанци€ наоколо. “е казаха, че е бездомна и че € хран€т от време на време, от близо месец. “€ изглеждаше доста болна, затова € отведохме на ветеринар. Ќо той беше на час път в нашата посока и си помислих Ц какво правим, водим € при ветеринар, който после ще € върне на улицата.

јз изгубих моето куче преди около година и половина, имах го от 11 години. «атова си помислих, че може би Ѕог ми изпраща съобщение, че това е моето куче. Ѕ€х толкова тъжен, че тр€бва да € остав€ и си помислих "добре". Ќе осъзнавах точно с какво начинание се заемам, защото въпреки че е най-милото същество, т€ е диво куче. » така € взехме в Ћос јнджелис да € представ€ на при€тели беше интересно прежив€ване. Ќе че беше агресивна, просто много развълнувана и извън контрол.

ƒокато пътувахме беше много уплашена и тр€бваше да € държа на каишка и след това като € пуснах на плажа, започна да тича, да си играе и забрав€ къде е, тича на н€къде, аз € преследвах, но т€ е прекрасно куче, много забавна и е най-любвеобилното куче.

Ц† аква порода е?

Ц Ќ€кои казваха "ќ, т€ е отчасти доберман, но не са ѝ р€зани ушите и е много по-малка". ѕосто€нно чувам, че е ловджийско куче, но и направихме ƒЌ  тест в јмерика, който показа около 10 различни вида кучета, нито едно от които прилича на Ўушка. Ќо когато се върнахме тук срещнахме човек, който ни об€сни, а и ние го проверихме след това, че т€ всъщност е —ловашка хрътка и всъщност е много р€дка порода. » е ловджийско куче. “е често се използват за преследване на диви прасета.

“ова е друг проблем, който имам с не€ Ц всеки път, в който види котка, можеш да оцениш, че наистина е ловджийско куче, н€колко пъти ми се е налагало да € гон€ когато има котка наоколо.†

Ц† ак измисли името?

Ц ќ, ами не съм много добър в измисл€нето на имена за животни, както можете да видите. “ози ден, в който всички € хранеха, асистент режисьора и казваше "Ўушка, Ўушка", н€мах иде€ какво значи, но просто гледах кучето, което е толкова сладко и "Ўушка" беше, не знам дали имате тази дума Ц онематопе€ Ц име, което звучи като чувството, което носи? » си помислих, че е Ўушка, т€ изглежда като Ўушка. Ќ€мам представа какво значи Ўушка. ƒадоха ми 25 различни значени€ за шушка Ц например чушка, кучка, сладурче.

¬ јмерика, никой не знае какво значи и всички мисл€т, че е прекрасно име, но мо€т масажист е руснак и той ми каза, че на руски означава кучка или нещо такова. ћалка кучка. ћисл€, че е в хубав смисъл, нещо като "«дравей, кучко". Ќе знам, отива ѝ, не мога да си € представ€ с различно име.

†-†ѕо какво се различават българските ти почитатели от другите?

Ц “ова, което ти казах по-рано Ц колко при€телски настроени са хората. Ќ€ма такова нещо като цинизъм както в јмерика. “ам просто е автоматично Ц виждат те, снимат се с теб и това е. ¬се едно "’ей, ти, снимка?", както пон€кога прав€т и ти реагираш "”оу, чакай малко". “ук има вълнение, дори и пон€кога да е малко в повече.

¬инаги е искрено и хората ти жела€т всичко най-добро. ¬секи би ти казал: "Ќад€вам се да ти харесва в Ѕългари€", "∆ела€ ти късмет в тво€та кариера". “ова не се случва навс€къде, както казах.†

Ц Ќие те обичаме!

Ц ƒа, усещам го, усещам вашата любов.

Ц ’ората говор€т с любов и уважение за теб! ћожеш да кажеш "Ѕлагодар€". ћожеш ли да ми кажеш нещо на български?

Ц Ќе изречение. ƒобре, "ќбичам да съм в Ѕългари€".

Ц Ќие също обичаме да си в Ѕългари€!

Ц Ќе мога да кажа "в". "ќбичам да съм ¬ Ѕългари€". Ќе съм много добър с езиците. ѕросто не са моето нещо.†

Ц Ѕеше страхотен! ћного благодар€ за отделеното време.†
«ареждане! ћол€, изчакайте ...

ѕоказва коментари на Dimitar Kostov 7
премахни филтъра

 оментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! ¬сички коментиращи са се съгласили с ѕравилата за публикуване на коментари.
»«ѕ–ј“» Ќќ¬»Ќј
« јвгуст 2019 г. »
пон
вто
ср€
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
¬иж още:
јктуални теми
ѕловдив домакин на световно първенство по таекуон-до
јкадемично гребане и кану-ка€к
ћестни избори 2019
“¬ и шоу сезон 2019/2020 г.
„ерно море в ѕърва лига, сезон 2019/2020
назад 1 2 3 4 5 напред
јбонамент
јбонирайте се за mail бюлетина ни !
јбонирайте се за наши€ e-mail и ще получавате на личната си поща информаци€ за случващото се в ¬арна и региона.
e-mail:
јнкета
 ак се справи общината с почистването на снега?
ћного добре
ƒобре, но можеше и по-добре
Ќе се справи
ѕълна трагеди€

–ј«ƒ≈Ћ»:
Ќовини
—порт
—правочник
ќб€ви
ѕотребители
√–јƒќ¬≈:
ѕловдив
¬арна
Ѕургас
–усе
Ѕлагоевград
«ј Ќј—:
«а контакти
«а реклама
≈кип
ѕравила
¬арненци във facebook
RSS за новините
‘утбол на живо по телевизи€та
©2008 - 2019 ћеди€ груп 24 ќќƒ. Varna24.bg - ¬сички права запазени. — вс€ко отвар€не на страница от Varna24.bg, се съглас€вате с ќбщите услови€ за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени). ¬ъзпроизвеждането на цели или части от текста или изображени€та става след изрично писмено разрешение на ћеди€ груп 24 ќќƒ. ћнени€та изразени във форумите и коментарите към статиите са собственост на авторите им и ћеди€ груп 24 ќќƒ не носи отговорност за т€х. ѕостав€нето на връзки към материали в Varna24.bg е свободно. —айтът е разработен от ћеди€ груп 24 ќќƒ.
—татистика: