Джино Бианкалана строи блок срещу ресторанта си в столичен квартал

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (2)
20:05 / 13.02.2023
4129
Двукратният победител от "Биг Брадър" Джино Бианкалана е сключил тайно брак с любимата си Криастиана Канева, информира "Уикенд". Двойката се е подписала в гражданското преди няколко месеца. Влюбените пазят събитиието в тайна, но и двамата са искали дъщеря им Данаила да се роди в законно семейство. 

Кристиана и Джино се сгодиха през август 2022 г. в САЩ. алко по-късно се разбра, че лекарката е бременна с първото им дете. Влюбените гълъбчета са подписали в гражданското в София през есента, а дъщеричката им се роди в края на януари тази година. Двамата са заедно от около 5 години. Джино се запозна с докторката по време на лечението си в столична болница заради инцидента, при който едва не загуби живота си. Малко след това почина и баща му, а лекарката беше до любимия си във всички трудни моменти и му помогна преодолее тази огромна болка.

"Уикенд" научи, че Бианкалана, чието родно име е Гино Ташев, ударно строи в столичния квартал "Манастирски ливади". Риалити звездата гради 6-етажна жилищна сграда, състояща се от луксозни тристайни апартаменти и подземни гаражи. Строежът вече е почти завършен, научи вестникът от съседи на Джино. Блокът се намира точно срещу заведението му. Преди строежа парцелът е бил паркинг, който Бианкалана купил и решил да застрои. Сградата е разположена в един от най-динамично развиващите се райони на София и е в близост до булевард "България" и МБАЛ "Света София", където работи любимата му, която в момента е в отпуск по майчинство.

Срещу кооперацията се намира ресторантът на Джино, който е в американски стил, но не се радва на много посетители. Клиентите са предимно от офисите около заведението, които предпочитат да обядват в ресторанта на риалити звездата. Често заведението не работи вечер, защото няма посетители. Въпреки това той отвори нов ресторант, но в квартал "Драгалевци", който е и с хотелска част.

Виж коментарите (2)

Още по темата (6917):
23.04.2024 Певицата Валя с подробности за своята "Рана"
22.04.2024 Сериалът "Baby reindeer": Шокиращо искрено изследване на тормоза и
обсесията
05.04.2024 Бивш футболист отново намери любовта
10.03.2024 Филип Аврамов и братята му разказаха за уроците, които научаваме от бащите
си
01.03.2024 Черната Златка показа мъжа си
21.02.2024 Ники Урумов и група P.I.F. с ексклузивна премиера на песента "Обезумели" по музика на Димо
Още новини от Любопитни новини:
Звезда от "Под прикритие" шашна мрежата: Ето така съчетавам работ...
Автомобилът ви е "спрял да дърпа"? Какви са причините
Той е банкер от "Уолстрийт", български зет и влезе в надпреварата...
Превърна се във вирусна сензация – на 38 няма зъби, но снима клип...
Днес е първият ден, ако сте решили да отслабвате с лунната диета ...
В 21-ви век: Мъж е даван "под наем" за селскостопанска работа, дъ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).