Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
ЕОС Матрикс и значението й за икономическия цикъл
Автор: Екип Varna24.bg 10:29 / 29.10.2019Коментари (0)1408
©
ЕОС Матрикс е най-голямата колекторска агенция в България. Тя оперира на родния пазар повече от 16 години и разполага с два колцентъра в страната. Над 350 висококвалифицирани служители прилагат международно приети добри практики за работа. Знание, придобито като част от международната финансова група EOS Group, която има над 30-годишен опит в събирането и изкупуването на вземания.

Дейността на компанията е съсредоточена в събиране, управление и изкупуване на просрочени задължения както на българския, така и на международния пазар. От една страна нейните клиенти са спокойни, че поверяват взаимоотношенията със своите партньори и клиенти в сигурни и професионални ръце, от друга страна, когато става въпрос за международно вземане, те могат да разчитат на широката мрежа от партньори в EOS Group, които осъществяват диалог с просрочилия клиент, съобразен с местните обичаи, традиции и законодателство.

През последните години все повече компании се доверяват на професионалната помощ на колекторски агенции като ЕОС Матрикс и това не е случайно. На практика забавените плащания водят до редица негативни последиците за компаниите-кредитори. Едни от най-сериозните са намаление на печалбата, проблеми с паричния поток и по-големи разходи за лихви.

За да ограничат тези негативни последици, компаниите обикновено предприемат мерки като отказване от инвестиции, съкращаване на работни позиции, както и увеличаване на цените на стоките или услугите. Това от своя страна влияе негативно на цялостния икономически цикъл в страната.

Доверявайки се на колекторска агенция като ЕОС Матрикс, компаниите освобождават значителен вътрешен ресурс, който могат да насочат към основната си бизнес дейност. И в същото време сериозен процент от общите приходи се връщат в паричния поток на компанията. А с тези средства фирмите могат да уреждат своите собствени задължения, да създават нови работни места или да инвестират в изследователска и развойна дейност.








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Бум на коклюш в България
Зърнената сделка
Парламентарни избори 2024
Задържаха журналиста Димитър Стоянов
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре (418) 14%
Добре, но можеше и по-добре (395) 13%
Не се справи (579) 19%
Пълна трагедия (1616) 54%

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: