Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Една зодия да не прибързва с решенията днес
Автор: Екип Varna24.bg 08:36 / 03.08.2021Коментари (0)1182
©
Дневен хороскоп за 03.08.2021 изготвен от Светлана Тилкова- Алена

ОВЕН


Денят е благоприятен, ако успеете да овладеете емоционалните си реакции и прекалената си чувствителност и да преминете към  осъществяването на идеите. Важно изискване е да сте ги обмислили добре и да сте уверени в себе си. Ако плановете ви са перспективни и успеете да убедите колегите си ще получите помощта им. Ще се радвате на неочаквани, но желани романтични приключения, ако не сте семейни. Не се надявайте сексът да премахне проблемите ви с любимия ви, особено ако сте били агресивни и заядливи предишния ден. 

ТЕЛЕЦ

Ще се изкушите да поставите прибързано начало на нови занимания, които няма да бъдат успешни, заради нежеланието ви да изчакате подходящия момент. Обмислете ги добре днес и си дайте още малко време за детайлна преценка на вашите намерения.  Не взимайте прибързани решения. Ако имате спешни задачи на работното място се справяте добре. Осъществете пътуване. Постарайте се да не наранявате любимия си с нежеланието си да бъдете вечерта с него и да си създадете романтична обстановка. Ако сте уморени, тактично споделете, че не сте във форма за сексуални удоволствия.

БЛИЗНАЦИ

Постигнете поставената цел като концентрирате силите си само в служебните си задачи. Съобразете се с изискването да не сте прибързани.  Във ваша полза е да не прекалявате с претенциите си към хората около вас. Успехите ви предизвикват завистта на околните, ако прекалявате с хвалбите си. Прибързаността е забранена. Нямате представа как да спечелите вниманието на харесван мъж, който ви е завладял изцяло и ви пречи да вървите по пътя си. Не се опитвайте да привлечете обекта на чувствата си чрез сексуални преживявания, нито като го омайвате с предложение за пътуване. Убедете се, че не е семеен. 

РАК

Ще постигнете успех, ако се занимавате с недвижими имоти и сключване на търговски сделки за стоки в сферата на строителството.  Търсете нови възможности за стабилизиране на материалното си състояние, без значение с какво се занимавате. Избягвайте съмнителните и рисковани предложения. Не пренасяйте лошото си настроение в семейството или при среща с интимния си партньор, за да не съсипете хармонията в отношенията си заради служебни проблеми и роднински разправии. Проблемите в сексуално отношение се дължат на липсата на самочувствие у вас в този ден, въпреки че е без причина. 

ЛЪВ

Откажете пътуване, което е свързано с големи разходи и ще намали спестяванията ви. Завършете текущата си работа. Не се поддавайте на желанието за промени. Начинанията няма да са успешни. При необходимост и ако е възможно отменете деловите срещи и разговори, за да си спестите неуспехите и разочарованията. Активната ви работа през деня ще е повод за удовлетворение и желание за почивка. Вечерта се отдайте на романтични мигове с любимия. Сексуалните удоволствия да не отиват на втори план, защото ще ви помогнат да се заредите със сили и с добро самочувствие. 

ДЕВА

Въздържайте се от взимане на важни решения и от активна работа, продиктувана от импулсивност и емоция. До обяд е най-добре да не договаряте важни срещи, защото промените в деня могат да се окажат неблагоприятни за вас. По-добре поставете черта под старите си задачи. Възможни са непредвидени разходи или загуби. Не допускайте неочакван спор с брачния или интимния партньор да нажежи обстановката до скарване, само защото сте заядливи. Ако съхраните хармонията в отношенията си, се отдайте на чувствата си и на сексуални удоволствия. 

ВЕЗНИ

Днес сте център на внимание сред хората от вашето обкръжение. Впечатлявате ги с уменията си и будите възхитата им. Стабилизирайте материалното си състояние. Очаква ви реализация на ваши стари планове. Денят е успешен за работещите в сферата на търговията, които имат възможност да реализират успешни сделки. Не се опитвайте да изяснявате проблемите с любимите хора. Каквото и да кажете, ще е във ваша вреда и ще ги отдалечи от вас. Не ревнувайте. Денят не е добър за интимни отношения и сексуални удоволствия.

СКОРПИОН

Обзети сте от неблагоприятно влияние и негативни емоции. Подражателството не ви помага, а ви вреди. Самоувереността няма да разреши проблемите ви. Денят не позволява сериозни занимания с преките ви служебни задачи задачи. Наложете си спокойствие, ако се налага пряката ви намеса на работното място. Пазете се от контакти с мъж, който упорито ви ухажва през последните дни. Запознанствата са разочароващи и ще ви наранят заради завишените ви очаквания. Не допускайте сексуални контакти, ако не сте се опознали добре с новия си партньор. 

СТРЕЛЕЦ

Осъществете, при възможност в неформална обстановка, планираните срещи и контакти. На заетите в деловата сфера ще се отдаде дългоочакваната възможност да изгладят финансови разногласия с партньорите си. Не се самозалъгвайте. Не сте безпогрешни. Ако някой ви засегне, подценявайки професионалните ви качества, премълчете, за да избегнете конфликтите. Семейните жени ще преживеят ден на изпитание на отношенията. Възможно е да осъзнаят, че са създали семейство с неподходящ партньор. Ако стигнете до решение за раздяла избегнете интимните мигове. За несемейните денят също ще даде яснота в личен план.

КОЗИРОГ

Бъдете стабилни в поведението и в отношенията си, за да запазите завоюваните позиции на работното си място. Напрежението може да се засили, ако се вживеете в измислена от ваши неприятели привидно неприятна новина. Съветвам ви да не бързате с решението си за нови инвестиции, а да ги отложите за известно време. Изпаднете ли в крайности ще усложните личния си живот и ще изживеете любовни разочарования, мили жени. Не проявявайте капризи и чуйте какви са желанията на партньора ви. Романтичните мигове и сексуалните удоволствия ще ви заредят със сили. 

ВОДОЛЕЙ

Препятствията са преодолими благодарение на вашата упоритост на работното място и при провеждане на делови разговори, но не давайте предимство и на ината си. Обмислете предстоящите търговски сделки. Денят ви напомня за неразрешени делови проблеми. Анализирайте постъпките си, обмисляйте действията си и ще избегнете грешките. Бъдете внимателни с човека, които обичате. Не ги наранявайте без причина. Несемейните жени ще срещнат мечтаната половинка. Не бързайте да стигате до леглото, ако не сте се опознали с новото си увлечение. 

РИБИ

В състояние сте да избегнете неочаквани финансови загуби. Не харчете пари за ремонти и ненужни покупки, особено ако продължително време сте били без работа. Навреме коригирайте грешките си, за да не си навредите през следващата седмица. Не трябва да сте прибързани, за да не пропуснете поднесените от Съдбата добри възможности за професионална изява. Несемейните жени ще изживеят неочаквано романтично приключение, ако внимават с новите запознанства. Ако сте в настроение и не се чувствате изморени, сексът с любимия ви ще ви създаде незабравими изживявания.



Още по темата: общо новини по темата: 576
26.03.2024 »
24.03.2024 »
18.03.2024 »
14.03.2024 »
12.03.2024 »
03.03.2024 »
предишна страница [ 1/96 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Актуални теми
Матури 2024 г.
Парламентарни избори 2024
Стрелба в Москва
Природни стихии
Избори в Турция
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре (413) 14%
Добре, но можеше и по-добре (387) 13%
Не се справи (568) 19%
Пълна трагедия (1595) 54%

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: