Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Една зодия ще получи отговори на неясни въпроси
Автор: Екип Varna24.bg 08:47 / 16.07.2021Коментари (0)974
©
Дневен хороскоп за 16.07.2021 изготвен от Светлана Тилкова- Алена

ОВЕН


Имате възможност да създадете нови приятелства и партньорства. Те ще ви помогнат да спечелите подкрепата на влиятелни хора. Не обръщайте внимание на трудностите по пътя си. Пътувайте, ако ви предложат командировка поради отсъствието на ваши колеги! Промяната на обстановката ще ви се отрази добре. Откажете се от романтични срещи, защото е възможна проява на ревност, проблеми в личните отношения и разправии. Вашето некоректно отношение към любимите ви и сексът с ваша стара любов, ще раздразни близките ви и ще се развихри скандал. 

ТЕЛЕЦ

Не пътувайте в този ден, защото без причина сте прекалено нервни и агресивни от сутринта. Позволете на близките си да споделят проблемите, които ги притесняват и им дайте съвет. Ако имате възможност им подайте ръка за помощ. Не прекалявайте с желанието си да постигнете целите си за един ден. Ще изнервите обстановката, а и ще се провалите. Семейните жени могат да се отдадат на чувствата си и да пътуват с любимите си хора. Несемейните да внимават със запознанствата. Ако не сте опознали добре новите си партньори, сексът може да ви разочарова.

БЛИЗНАЦИ

Ще получите информация, която ще ви помогне да си изясните причините, поради които са прикривали от вас важна служебна истина. Ще получите най-сетне поредица отговори на неясни въпроси, за да тръгнете сами в правилната посока. Осъществяването на вашите желания на работното място е съпътствано от недоразумения. Те ще развалят настроението ви. Подгответе се мили дами, че новото романтично увлечение ще е разочароващо. По-добре се дистанцирайте веднага. Сексуалните ви отношения с новите партньори са привидно хармонични, но се чувствате наранени и обидени от несъобразяването с вашите желания.

РАК

Днес от събуждането сте с лошо настроение и занижено самочувствие. Разправията с близък човек или колега е гарантирана, ако сте нетърпеливи и се заяждате без причина, само защото се чувствате засегнати от негови думи, а той може би иска да ви се извини. Можете да пътувате или да приемете предложение за задгранична командировка.  В личният ви живот са възможни конфликти, последвани от рязка промяна в отношенията. Сексуалният ви живот не е хармоничен. Откажете се от намерението да се отдадете на сексуални удоволствия.

ЛЪВ

Днес се предпазвайте от кражби, заради собствената ви непредпазливост. Ще имате добри приходи, които идват навреме, защото скоро се очертават неотложни разходи. Пазете се от неприятности, породени от неочаквани обрати. Внимавайте на работното място. Трудностите са свързани с професионалните ви цели. Предпазвайте се от проблеми с брачния партньор. Не реагирайте агресивно на упреците му, че сте отсъствали от дома си през целя ден. Вечерта се постарайте да забравите за разправията и се отдайте на приятни сексуални мигове.

ДЕВА

Ще срещнете трудности при общуването на вашето работно място. Бъдете внимателни в думите си и не си позволявайте иронични забележки. Бъдете търпеливи, за да избегнете конфликтите с вашите колеги. Днес напрежението може да провали деня ви. Подгответе за подпис за следващата седмица банкови и финансови документи. Не допускайте разправия сутринта, само защото сте разговаряли по телефона и партньора ви не е дочул с кого и какво приказвате. Вечерта се отдайте на чувствата си и на приятни сексуални удоволствия.

ВЕЗНИ

Ще постигнете целта си за деня и ще сбъдвате с успех мечтата си. Обогатете се с нови знания. Превърнете в реалност и най-невъзможните си идеи, защото те са реални и приложими на вашето работно място. Ако сте разсеяни, по-добре не взимайте важни решения и не обсъждайте финансови инвестиции. До обед не е благоприятно общуване с роднини. Не противоречете, не говорете на висок тон и избягвате обидните изказвания. Не уговаряйте романтични срещи, защото последствията могат да са неочаквани. Сексът няма да ви достави удоволствие.

СКОРПИОН

Всичките ви планове за деня ще се объркат и той ще премине различно от очакванията ви. Възможни са загуби, които сте в състояние да избегнете с повече гъвкавост и предпазливост. Ако сте банкови служители и сте да оправите изостанали документи,  бъдете внимателни, защото грешките ще ви струват скъпо. Може да ви се струва, че е настъпила нова криза в отношенията с близките ви хора, но това е ваше мнение, което не отговаря на реалността. Не се притеснявайте от проблеми с интимната половинка, която ще ви посрещне с романтична вечеря и желание за сексуални удоволствия.

СТРЕЛЕЦ

Не обмисляйте дългосрочни планове. Настроени сте песимистично и не знаете какво искате да промените и постигнете. Работата ви изостава заради нежелание да повярвате в себе си. Ако искате да говорите за заем от банкова институция на предварителен разговор при познати банкери, не го правете днес, защото няма да постигнете очаквания резултат. Вечерта ще се радвате на приятна вест от далече. Отношенията в семейството ви се нормализират. Сексуалният ви живот изисква да сте в добро настроение, за да не отдалечите отново любимите си хора.

КОЗИРОГ

Отдайте се на размисъл и въвеждане на ред в дома и живота ви. В отношенията с обкръжението ви цари хармония и доверие. Ако сте старателни и усърдни ще бъдете възнаградени. Отложете пътуванията. По-добре не спорете с вашите делови партньори и не се опитвайте да им доказвате, че грешат в исканията си. Несемейните ще срещнат подходящия партньор, но за пореден път ще прекалят с претенциите си, които могат да  съсипят веднага запознанството. Не се надявайте на хармонични сексуални отношения, ако сте изневерили и са ви разкрили.

ВОДОЛЕЙ

Не се задълбочавайте прекалено върху личните си проблеми, за да не се лишите изцяло от почивката си. Бъдете предпазливи с новите запознанства, за да не предизвикате конфликти. Заемете се с неотложните си служебни задължения преди обед. Не си струва заради вашето напрегнато състояние да проваляте професионалните си задачи. Не се впускайте в любовни връзки, за да не страдате след като настъпи моментът на истината и разочарованието се стовари над главите ви. Сексуалните удоволствия с непознати партньори, предизвикани от желанието ви да доказвате своята уникалност, ще ви донесат сериозни проблеми.

РИБИ

Не се натоварвайте с физическа работа, за да избегнете травмите. Склонни сте да подтискате емоциите си. Така вредите на отношенията си. По-добре бъдете директни и кажете какво чувствате и мислите. Бъдете предпазливи в общуването. Очакват ви срещи и разговори със стари делови партньори, които искат да възобновите съвместната си работа. Не създавайте проблеми и в отношенията с близките си. Намерението ви да им докажете, че сте господарите в дома си ще ги дистанцира. Сексът няма да ви достави наслада, дори и ако сте си мечтали през целия ден за интимните мигове.



Още по темата: общо новини по темата: 576
26.03.2024 »
24.03.2024 »
18.03.2024 »
14.03.2024 »
12.03.2024 »
03.03.2024 »
предишна страница [ 1/96 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
49-ото Народно събрание
Парламентарни избори 2024
Здравко Жилов загуби брат си, снаха си и двете им деца при пожар
Лято 2024
Кабинетът "Денков - Габриел"
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: