Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Една зодия ще посети интересна дестинация днес
Автор: Екип Varna24.bg 08:47 / 05.01.2022Коментари (0)887
©
Дневен хороскоп за 05.01.2022 изготвен от Светлана Тилкова- Алена

ОВЕН


Днес сте орисани да блестите с вашите знания, умения, професионализъм и толерантност и да вбесявате по-малко знаещите и най-вече ленивите Това си силните ви качества в този ден. Откажете предложения за инвестиции, за които нямате достатъчно средства. При необходимост поискайте финансова помощ или кредит. Не сте изкушени от чаровни обожатели и отказвате поканите им за вечеря. Озлоблението им ще бъде повод за интриги за вашата непочтеност. Докажете на интимния си партньор, че истината е друга, за да избегнете раздяла или липса на сексуални удоволствия. 

ТЕЛЕЦ

Пред вас е поредният успешен ден, в който имате шанс да сбъднете мечтата си за професионален успех и финансова стабилизация. Бъдете готови да се заемете с допълнителна работа, въпреки че може да е натоварваща или да имате ваши задачи. Изяснете отношенията си с вашите делови партньори. На работното място бъдете търпеливи и тактични. Вечерта очаквайте романтична среща, която ще ви зарадва, защото ви помага да избегнете самотата в тези дни, ако не сте семейни и нямате любим човек до себе си. Не пропускайте интимните мигове и сексуалните удоволствия. 

БЛИЗНАЦИ

Поднесете на вашите колеги интересната нова идея, която имате, но не бъдете агресивни, ако не я приемат веднага. На околните не допада вашето умение да се справяте с привидно неразрешими проблеми, но въпреки това ще получите признание и похвала. Не се притеснявайте за финансите си. Имате начин да си осигурите приходи. Отношенията с близките ви са нестабилни, заради прояви на ревност от тяхна страна. Добре знаете защо се случва това. Не е изключено да се разминете със сексуалните удоволствия. 

РАК

Ще победите вашите неприятели, които така са се вживели в завистта си, че не престават да подценяват знанията ви, да ви нагрубяват и да се опитват да блеснат във вашата светлина. Бъдете търпеливи. Не спорете с колегите си в опит да им докажете, че вие сте успяващите, защото ще ги озлобите още повече. Следобед ще ви занимават проблеми на ваши близки. Привидно са сериозни, но изобщо не бива да ви притесняват. Очаквайте гост от чужбина. С намесата си в роднински спор ще заслужите по-голямата привързаност на своя партньор. Вечерта се отдайте на сексуални удоволствия. 

ЛЪВ

Сутринта сте в чудесно настроение. Изпълнени сте с желание да се докажете като професионалисти. Очаква ви ден изпълнен с разбирателство и хармония и с възможност да се изявите на вашето работно място. Ако се занимавате с търговия ще жънете успехи. Разрешете финансови проблеми. Не се колебайте да предложите пътуване на любимите си хора, в което вие ще сте инициатори, скъпи дами. Вечерта посетете ваше любимо заведение, а след това се отдайте на сексуални наслади. 

ДЕВА

През целия ден ви се иска да се скриете от света. Въпреки, че късметът не е с вас според очакванията ви, успехът ще ви споходи задължително, ако сте отговорни към служебните си задачи. Прибързаността е забранена. Постарайте се да не давате заеми или пари за благотворителност. Семейните жени да не се лишават от вниманието на близките си и да споделят проблемите си с тях. Сексът може да ви разтовари от напрежението през деня и да заличи разочарованията, които сте изживели.

ВЕЗНИ

Заемете се от сутринта със задълженията си и не се разпилявайте в странични занимания и разговори, за да не се окажете наказани за несправяне с работата. Ако се налага да уреждате кредитиране на собствен бизнес, проведете планираните делови срещи и разговори. Не планирайте среща с настойчиви да искат хора, решили че могат да бъдат ваши бъдещи партньори. В интимните отношения ще имате успех, ако не изневерявате и си спестите хвалбите колко сте ухажвани и желани. Вашето поведение се проектира и върху сексуалните желания на интимния ви партньор. 

СКОРПИОН

Трудности в отношенията с ваши роднини са причина да закъснеете за работа и да търпите критика, но имате възможност да отхвърлите задачите си в срок, стига да не сте пропуснали важна делова среща. Предупредете вашите колеги, ако имате насрочени срещи. Нека деловите ви партньори ви изчакат. Не разчитайте, че всички проблеми ще се подредят във ваша полза. Пътуване до близък ресторант сред природата с близките ви е начин да се освободите от напрежението, скъпи дами. Вечерта се отдайте изцяло на чувствата си и на сексуални наслади. 

СТРЕЛЕЦ

Справяте се отлично с планираните за деня цели, но съобразете неговите изисквания. Бъдете коректни към вашите колеги, помогнете им ако видите, че се затрудняват със задачите си. Предотвратете назряващ скандал. На работното място сте в състояние да допуснете грешки, заради прибързаност. Очаквайте подобряване на финансовото състояние. Вечерта не е изключена разправия у дома заради нежеланието ви да пазарувате следобед. Приключете отношенията си с роднини, които правят опити да навредят на личните ви отношения. 

КОЗИРОГ

Въоръжете се с търпение и не се опитвайте да изпреварвате времето, дори и да ви се струва, че може да полетите. Заемете се само с тези задачи, които отговарят на вашите знания и професионални възможности. Ще заслужите похвали. Преумората няма да се отрази добре нито на вас, нито на отношенията ви с вашите колеги, а и с вашите близки. Вечерта си създайте приятни емоции, поканете си гости или отидете при приятели. Сексуалните удоволствия са естествения завършек на вечерта. 

ВОДОЛЕЙ

Предложенията ви ще бъдат възприети с лекота. При хората, работещи в производствената сфера не са изключени проблеми със заплащането.  Работата ви спори. Нямате повод за притеснение. От сутринта не липсват проблеми в личните ви отношения, но ще ги разрешите, ако преценявате думите си. Няма как да избегнете проблемите в семейството си. Бъдете сговорчиви, ако ви молят да свършите някаква работа у дома. Вечерта не пропускайте сексуалните удоволствия. 

РИБИ

Денят е наситен с неочакваности и емоции, но ви обещава признание, успех и върхови постижения на работното място. Личните и професионални отношения са хармонични и ви зареждат със сили. Бъдете концентрирани в работата си, ако имате да отхвърляте неотложни задачи. Не са изключени разходи. Близките ви са изненадани от рязката промяна на настроението ви и се мъчат да ви успокоят. Вечерта изобщо не сте настроени за сексуални наслади, но е във ваша полза поне да се отдадете на интимни разговори и почивка.



Още по темата: общо новини по темата: 576
26.03.2024 »
24.03.2024 »
18.03.2024 »
14.03.2024 »
12.03.2024 »
03.03.2024 »
предишна страница [ 1/96 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Стрелба в Москва
Природни стихии
Избори в Турция
Григор Димитров в турнири през 2024 година
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: