Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Една зодия среща любов днес, но по сметка
Автор: Екип Varna24.bg 08:47 / 27.10.2021Коментари (0)619
©
Дневен хороскоп за 27.10.2021 изготвен от Светлана Тилкова- Алена

ОВЕН


Денят е неблагоприятен за вас. Не се опитвайте да блеснете с компетентност и познания при липса на знания, а приемете мнението на околните, за да не предизвикате агресия в деловите си партньори и да не се злепоставите. Срещите и разговорите са полезни. Не ги отлагайте, ако са уговорени предварително. Пазете се от влиянието на ваши близки, които искат на всяка цена да ви подтикнат към нови запознанства. Не одобряват интимната ви връзка. Опитите им да ви обвържат с нежелан от вас партньор ви депресират.

ТЕЛЕЦ

Сложете в ред документацията на фирмата си. Добра новина и изгодно предложение ще ви донесат приходи. Имате шанс за неочакван успех и благоприятно разрешаване на лични проблеми. Деловите разговори са успешни. Предложенията за доходи са примамливи, но ги обмислете добре. В разговорите с любимите ви хора не трябва да се прокрадват и най-малките съмнения за изневяра. Не ревнувайте без причина. Не се колебайте да докажете колко сте всеотдайни в чувствата си и си доставете незабравими сексуални наслади.

БЛИЗНАЦИ

Днес сте притеснени, но ще се представите блестящо в поредната си изява на работното място. Предстои ви успешен ден, свързан с  вашите професионални цели. Завършете започнатата работа и без колебание се заемете с новите си задачи. Справяте се без усилия, но ядовете в дома ви са причина да работите по-бавно от обичайното. Възможни са усложнения в личния живот или любовни разочарования. Не се впускайте импулсивно в нова романтична връзка. Не си позволявайте сексуални забежки извън семейството, защото вечерта няма да сте във форма в леглото и ще ви разкрият.

РАК

Проведете разговор с финансист, който да ви даде насоки за личната ви стабилност. Очаквайте предложение за допълнителна работа по впечатляващ проект, който е добре да приемете. На работното място със спокойствие сте в състояние да отхвърлите много работа, но не бива да се преуморявате. В личният живот може да настъпи охлаждане на чувствата,  заради недоразумения с интимната ви половинка и да попречи да бъдете щастливи в любовта. Имате възможност да си създадете условия за спокойни интимни мигове и здравословен секс.

ЛЪВ

Днес сте изпълнени с енергия, но не работете прекалено активно. И без това ви липсва желание за работа, а и с умереност ще избегнете грешките. В състояние сте сами да си създадете проблеми, особено в личния живот. Възможни са грешки, ако работите в сферата на науката и правите изследвания. Бъдете отговорни. Ревността ви е надхвърлила позволените граници и ви пречи да прецените правилно чувствата си. Не сте единствените, които се отдават на сексуални изживявания със случайни партньори, но днес те ви гарантират инфекции и болести.

ДЕВА

Ще се издигнете на важна професионална позиция и може да поставите ново начало в работата си, ако проявите такт и търпение. Не бъдете прибързани. Няма да успеете да разрешите лесно проблеми свързани с финансите. Не търсете потвърждение на правилността в своите действия. Влюбени сте, но и неуверени в чувствата си. Отново рискувате да изневерите, само за да изпитате силата им, но ще си навредите. Ако изневярата се състои само в обяд или вечеря, не е фатално, но не си позволявайте сексуален контакт.

ВЕЗНИ

Колкото и да ви иска да си кажете мнението, бъдете тактични, мълчаливи и отговорни по отношение на служебните си задачи. Не очаквайте бързо и лесно разрешаване на финансови проблеми. Не се опитвайте да решавате спорните отношения сами, без да сте съветвали с адвоката си. Очаквайте нови запознанства и неочаквани и незабравими романтични приключения. Семейните жени да не изневеряват. Желанието за сексуални наслади с друг партньор е повод за неразрешими проблеми с брачния партньор.

СКОРПИОН

Радвате се на успех на работното място, постигате целите си, завършвате служебните си задачи и будите възхитата на вашите колеги. В материално отношение не очаквайте промени. При необходимост проведете делови разговор, който е успешен. Вечерта са възможни проблеми с близък човек. В интимните отношения се радвате на приятни изживявания. Не допускайте ревност или интриги да съсипят хармонията помежду ви. Въпреки, че сте уморени от напрегнатия работен ден, сексът ще ви помогне да се възстановите бързо.

СТРЕЛЕЦ

Ще се появят внезапни препятствия, породени от странични фактори, които не трябва да ви притесняват. Имате възможност да се справите с всичко. Работете търпеливо и задълбочени в задълженията.  Не разчитайте на помощ отстрани и не се включвайте в конфликти. Сами ще се справите по-бързо. Не споделяйте с околните любовта си, за да не изживеете разочарование заради опитите на неприятели да блокират личния ви живот. Не пропускайте да докажете на любимите си хора, че сексуалният ви живот с тях е удоволствие за вас. 

КОЗИРОГ

Днес сте в изгодна позиция, която трябва да използвате, затова се опитайте да не пилеете деня си в ненужни разговори. Промените са във ваша полза, независимо, че не малко завистници около вас се опитват да ви попречат да ги предприемете. Звездите ви подкрепят в желанието да постигнете целите си. Денят е благоприятен за вас, скъпи жени. Съдбата им обещава нови романтични запознанства. Опитайте се да изгладите отношенията си с любимите си хора, особено ако снощи сте получили отказ за сексуални удоволствия. 

ВОДОЛЕЙ

Очаквайте информация за финансови постъпления. Денят е подходящ за взимане на важни решения. Смело се захванете със служебните си задачи и успехът няма да закъснее. Ще проведете дискусии и задълбочени разговори. Не забравяйте да сте практични. Очертават се проблеми на работното място. Ако сте решили да сключвате брак по сметка, днес можете да срещнете подходящия партньор. Помислете си дали това е мечтаното от вас щастие. За да сте сигурни, че ще впечатлите сексуалните си партньори, се съобразявайте с желанието им в леглото.

РИБИ

Предстои ви ден на спокойна работа, без напрежение и в разбирателство с вашите колеги. Вечерта предлага възможност за стабилизиране на деловите и личните отношения. Ако сте инатливи и заядливи сте в състояние да съсипете настроението на колегите си и да провалите деня си. Прибързаността в разговорите с любимите ви хора е причина за неразбирателство. Не са уверени в чувствата ви и искат да се разделите. Няма да сте готови за сексуални удоволствия вечерта, а това е още един повод за разправия. По-добре не ги пропускайте.



Още по темата: общо новини по темата: 576
26.03.2024 »
24.03.2024 »
18.03.2024 »
14.03.2024 »
12.03.2024 »
03.03.2024 »
предишна страница [ 1/96 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Парламентарни избори 2024
Тестват новите сирени за ранно предупреждение
Решения на Общински съвет Варна
Проблем с недостига и износа на лекарства
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: