Едно от златните ни момичета си хвана екзотичен приятел

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
21:43 / 20.01.2022
1095
Златното момиче Елена Бинева е открила любовта в далечен Хонконг, където в последните месеци има ангажименти като модел.

22-годишната софиянка показа в Инстаграм екзотичния си приятел Алан Аланович, който е с 8 г. по-голям от нея.

Двамата публикуваха снимки от свое романтично пътуване в живописния район Ло Кей Ван, където спели на палатки и се хранили на плажа. На някои от кадрите се вижда как Ели показва гимнастическите си умения, влюбените играят федербал край брега и обикалят природните забележителности в района. Българката и Алан са изключително атрактивна двойка – тя е висока 176 см, а той – 187 см.

Татуираният красавец дълго време се е изявявал като модел под името Алан Аланович, но истинското му е Евгений. В момента той се занимава с бизнес и работи за три заведения в Хонконг.

Роден съм преди 30 години в Бухара, Узбекистан – разказва в Инстаграм Алан, който като малък мечтаел да стане рок звезда. – Оттогава бях благословен имах достатъчно късмет да пътувам по целия свят – Централна Азия, Азия, Югоизточна Азия, Европа и Южна Америка. Установих се в един от най-уникалните градове на планетата.

Животът е труден навсякъде, бъдете добри един към друг, добавя Алан, който е много близък с майка си Роза и малката си сестричка, живеещи в Ейск (Рус).

Колкото до Бинева, тя стана европейска и световна шампионка с ансамбъла, който впоследствие завоюва златните медали в Токио. През 2019 г. обаче тя спря със спорта заради хронична контузия. Така Ели се прости с олимпийската мечта, но бързо направи моделска кариера.

Заради последните си контракти с агенция "Surprise Model Management" в Хонконг Бинева не успя да се прибере за бенефиса в "Арена Армеец" на 16 декември, където трябваше да е главно действащо лице заедно със съотборничките си, но им изпрати трогателно съобщение.

Виж коментарите (0)
Още новини от Любопитни новини:
Младеж изненада Карбовски на улицата
Уникална история: Да си купиш телевизор с монети, събирани от пла...
Ивет Лалова показа сина си
Нети публикува две непоказвани снимки и подпали социалната мрежа
Ново лице в "Тази събота и неделя" по bTV! Ще го гледаме на екран...
Как да се справим с мухъла, появил се след конденза на прозорците...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).