Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Елитбет бонус код носи повече възможности за печалби с Висшата лига
Автор: Екип Varna24.bg 13:06 / 09.08.2023Коментари (0)818
©
В началото на лятото семейството на онлайн спортни букмейкъри в България се увеличи с още един член. Елитбет навлезе в интернет пространството и макар да е онлайн само няколко месеца, успя да натрупа завидно реноме и все повече потребители се насочват към платформата му, която е не само лесна за ползване, но и предлага куп страхотни възможности за печалба.

Една от тях е чрез възползването от бонус предложенията на Елитбет и кодовете им за допълнителни оферти. Като всеки друг водещ букмейкър, Елитбет предлага на клиентите си най-различни бонус предложения, които са много лесни за "отключване“. Основната бонус оферта от платформата са обвързани с регистриране на нови потребители, като стъпките за получаване на бонуса са лесни и бързи, а наградата си заслужава.

Докато за този бонус не е нужно допълнително усилие или изискване, някои оферти на Елитбет могат да се отключат или да се увеличат чрез техните бонус кодове. Къде да ги намерите? Този тип кодове се публикуват често в специални сайтове или партньори на компанията и чрез тях потребители на дадена платформа могат да се възползват от специални предложения само за тях. Друг начин, по който можете да се сдобиете със специални бонус кодове е ако се абонирате за имейл бюлетина на букмейкъра, тъй като там често се изпращат индивидуални оферти и кодове за допълнителни бонуси.

Най-често бонус кодовете се използват при регистриране на нов потребител, като те не са задължителни, но ако имате такъв, можете да го въведете в специалното поле, създадено в регистрационния формуляр. Това със сигурност ще ви донесе допълнителни оферти извън традиционните за всеки нов профил.

Къде може да използвате получените бонуси? Опциите са безброй, тъй като коефициентите на Елитбет са едни от най-добрите на пазара. Най-скорошните възможности са в Английската Висша лига, която стартира на 11-ти август. Тогава шампионът Манчестър Сити гостува на Бърнли и очевидно разликата в класите е огромна, но това не се отразява на ставките, тъй като "гражданите“ са оценени с 1.37 шанс да спечелят, а ако сте напълно уверени, че момчетата на Пеп Гуардиола ще победят с разлика, коефициентът "скача“ на 1,91.

Другият отбор от Манчестър – този на Юнайтед направиха няколко солидни трансфера от Италия в лицето на Андре Онана и Расмус Хойлунд, а скоро се очаква идването и на още един футболист от Серия А – Софиян Амрабат от Фиорентина. "Червените дяволи“ имаха добро американско турне и домакинството им на Астън Вила изглежда по-лесно от очакваното преди предсезонната подготовка. Коефициентът за техен успех е 1.44, което е отлична възожност за залог.

Хазартът е само за пълнолетни – играйте отговорно.








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Световна черна хроника
ТВ и шоу сезон 2024/2025 г.
Лято 2024
Григор Димитров в турнири през 2024 година
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: