Емануела се показа без грим. Последователи: Като излязла от филм на ужасите е!

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (5)
11:23 / 08.07.2021
3270
Емануела качи снимки изцяло без грим. Кадрите са направени от плажа, където певицата беше на почивка в команията на много приятели, сред които и колегата си Илиян. 

Оказа се, че визията на певицата без грим няма нищо общо с лустросаните й фотоси в социалната мрежа. Феновете й се уплашиха от огромните сенки и торбички под очите на блондинката.

"Страхотия, като излязла от филм на ужасите е!", "За първи път виждам толкова големи сенки и торбички под очите. Това не са торбички, а направо сакове, сигурно в тях си е сложила багажа до морето", пишат в социалните мрежи и иронизират вида на Емануела, който наистина е доста стряскащ. 

Най-вероятно сенките са резултат от нощния живот, който тя води заради работата си. Торбичките на блондито са доста подпухнали и се виждат от километри. Все пак изпълнителката от лекия жанр се осмели да се покаже без макиаж и не стои под жаркото слънце с тонове грим, както част от своите колежки.

"Ако торбичките изглеждат подпухнали, както и клепачите, може би става въпрос за задържане на течности и нарушено функциониране на бъбреците. Това може да е временно, например след консумиране на прекалено солена храна или хронично – поради проблем с бъбреците", коментираха лекари. В началото на месеца тръгнаха слухове, че изпълнителката е бременна, защото се появи на свое участие с доста голям корем. Пайнерката отрече новината, че чака трето дете, и призна, че смята, че снимките са манипулирани. "Аз в момента съм с най-плоския корем, който съм имала някога" – обясни Емануела пред Hotnews.bg преди седмици.

Виж коментарите (5)

Още по темата (2879):
15.05.2023 Двама холивудски мачовци се разбраха за нов филм
17.05.2022 Трудно бихте я познали! Вижте как изглежда днес една от участничките в "Ергенът"
01.04.2022 Лили Иванова разпродава тениски, албуми и автографи, цените започват от 1
лев
31.03.2022 Хостеси обират чанти по тузарски барове, две от тях вече са арестувани
31.03.2022 Мъжът на Сашка Васева: Монахини се грижат за нея
30.03.2022 Какво се случва с Веселин Маринов? Всички онемяха от вида му
Още новини от Любопитни новини:
За седмица с металотърсач на плажа си купуваш телевизор
Нойзи: Чалгата се индустриализира и успя да зарази като "червен в...
Авиокомпания предлага по-атрактивни цени на билетите за почитател...
Младеж изненада Карбовски на улицата
Уникална история: Да си купиш телевизор с монети, събирани от пла...
Ивет Лалова показа сина си


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).