Емилия и Жорж разкриха цялата истина за зловещата трагедия, променила живота им завинаги

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (1)
10:44 / 30.09.2018
5138
Ако имах избор - винаги щях да мълча. Имаше много спекулации с една наша трагедия. Бяхме много щастливи, ние и сега сме много щастливи, защото сме влюбени. Защото любовта е истинска, но трагедията беше по-силна от нас. Това заяви бизнесменът Жорж Башур пред камерите на Нова телевизия месеци, след като синът му Феди почина след тежка катастрофа.

"24 май трябваше да бъде един уникален ден. Той така и започна - отидохме обядвахме, беше свързан с моя племенник, който тогава имаше бал. С моето семейство бяхме направили една страхотна организация. Феди се беше прибрал от Щатите, прекарвахме време постоянно заедно. Доста се сближихме. Държа да отбележа, че това, което се изписа, че е карал със зверска скорост или висока скорост - не е вярно. Той караше със 110/120 км/ч. Просто се случи за един миг, влязохме в аквапланинг, оттам поднесе колата", коментира Емилия.

"Изгуби се контрол, може би липсата му на опит, може би съдбата реши да стане точно така. Ние си го обясняваме като лош ден. В колата се смеехме, шегувахме, изведнъж чух сина ми в паниката крещи "Леле" и колата да се поднася. След удара в мантинелата колата започна да се върти във въздуха", добави Башур.

"Ние нищо не помним. Аз когато се свестих, тях ги нямаше, а аз бях в колата. Държа да подчертая, че те бяха с колан. Започнах да крещя неговото име и видях, че той е добре, но Феди още тогава не беше добре", каза Емилия.

"От този ден помня само, че за пръв път се чувствам абсолютно безсилен да направя каквото и да било за най-скъпото си същество. Винаги ще помня този ден с много мъка и никога няма да го забравя. Седи пред мен като картина, с която не се разделям. Още не съм осъзнал какво се случи и отказвам да приема това, което се случи. Знам много добре, че това е грях, но липсата на най-скъпото ти същество е много тежка. Знам, че е на по-доброто място. Това е неговата съдба, обаче сърцето и душата ми още отказват да го приемат", категоричен бе Башур.

"Първата новина, която лекарите ни казаха, докато още бях на носилката, беше, че Феди е много тежък случай. Тогава изкрещях "Не ти вярвам" и те ми се разсърдиха. Лекарите направиха всичко възможно, за да го спасят, но това е неговата съдба и нашата", допълни той.


Виж коментарите (1)

Още по темата (1301):
15.12.2019 Вдовицата на Шарлопов с нов мъж до себе си
14.12.2019 Николета се показа без капка грим, феновете полудяха!
10.12.2019 Светлана отпразнува имения ден на бебето си с парти за 10 хиляди лева
07.12.2019 Голяма новина за "Откраднат живот"!
22.11.2019 Хакери изнудват наши звезди за пари! Джизъса изгоря 2 пъти
21.11.2019 Христо Шопов: За пръв път съм на чалга!
Още новини от Любопитни новини:
Шеф Кустев с изненадващ ход, ето къде ще го видим
Мариан Бачев продавал пуканки, Бойко Кръстанов пък бил на пазара ...
Той е само на 10 години, но се занимава с мотокрос и иска да бъде...
30 години от смъртта на Айртон Сена: Краят на една епоха във Форм...
Една от фаворитките в "Ергенът" зарязана от 60-годишен милионер з...
Рожденичката днес - нейна песен е по-популярна у нас от Happy Bir...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).