Емо Чолаков напуснал bTV заради малко пари, на новата работа ще взима 5 бона

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (5)
12:28 / 03.05.2019
4370
Емблематичният синоптик Емил Чолаков напусна bTV не заради конфликт с колежката си Натали Трифонова, а единствено поради ниското си възнаграждение. Той си е намерил нова, много по-добре платена работа, в която ще има възможност да прилага изцяло знанията си по метеорология и геофизика и да ги надгражда.

Емо започва работа на летище "София“ и ще е част от държавното предприятие "Ръководство на въздушното движение“, като основното му задължение ще бъде метеорологично обслужване.

Подобна позиция е изключително важна за въздушния транспорт, защото при полетите едно от най-съществените неща са именно метеорологичните условия, писа "Галерия“.

Същевременно работата като метеоролог на летището е изключително престижна, тъй като условията там са много добри. Запознати издават, че като служител на РВД Емо Чолаков ще прибира 5000 лева заплата. Освен това всички работници на летището получават и допълнителни привилегии като безплатни самолетни билети, карти за градския транспорт, ваучери за храна и задължителни бонуси за Коледа и Великден.

Виж коментарите (5)
Още новини от Любопитни новини:
За седмица с металотърсач на плажа си купуваш телевизор
Нойзи: Чалгата се индустриализира и успя да зарази като "червен в...
Авиокомпания предлага по-атрактивни цени на билетите за почитател...
Младеж изненада Карбовски на улицата
Уникална история: Да си купиш телевизор с монети, събирани от пла...
Ивет Лалова показа сина си


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).