Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Емоции завладяват една зодия днес
Автор: Екип Varna24.bg 08:42 / 28.06.2021Коментари (1)945
©
Дневен хороскоп за 28.06.2021 изготвен от Светлана Тилкова- Алена

ОВЕН


Примирете се, че трудностите пречат на думите ви да достигнат до хората, за които са предназначени, но вредата е за тях. По-добре не давайте съвети, особено ако не са поискани, за да избегнете недоразуменията. Ако сте уговорили делови срещи, бъдете внимателни и не пропускайте и най-малките детайли и нюанси в разговорите. Ще изживеете романтично приключение и среща със стара любов, която може неочаквано да обърка живота ви. Не се изкушавайте от предложението за едно единствено сексуално изживяване, защото ще си създадете проблеми с брачната половинка. 

ТЕЛЕЦ

Денят е благоприятен за тези от вас, които имат изпит за преквалификация, но е редно да са добре подготвени и да не разчитат на късмета си. Ще бъдете доволни от резултата, който е гаранция за бъдещето ви като професионалисти. Професионалните ви задължения днес изискват да намерите нетрадиционни решения за приключване на проблемите. От вас зависи да създадете хармония в личния си живот и с брачната половинка или интимните партньори. Направете първата крачка. Сексът е от огромно значение за добрата ви форма. Събудете желание в интимната си половинка и не пропускайте сексуалните удоволствия. 

БЛИЗНАЦИ

Днес сте готови да уговорите покупка на недвижим имот и дори сте приготвили парите. Запазете спокойствие и не споделяйте веднага радостта си с ваши съседи, които са изпълнени със завист. Причината за интригите около вас е в новината за материални и професионални успехи, която ще ви зарадва. Завистниците са я научили преди вас и искат да ви унизят с интригите си. Бъдете критични към недостатъците си и не прекалявайте с изискванията към половинката си. Бъдете търпеливи с брачната и интимната си половинка. Не мислете, че ако сте засегнали любимите си хора с типичното си рязко поведение, ще успеете да изгладите недоразуменията в леглото. 

РАК

Ще научите, че ваш проект ще се забави заради неочаквани странични фактори и нежелание на хора, които ви завиждат да го разпишат. Напрегнати и нервни сте. Прибързаността е забранена. Склонни сте към нападателно поведение. Наложете си търпение и спокойствие, за да не се изпокарате с всички и да не отклоните успеха от пътя си в последния ден на месеца.  Разправията с половинката ви може да прерасне в скандал. Сексуалните ви отношения са хармонични, ако не проявявате агресия в леглото, за да си отмъстите незнайно за какво.

ЛЪВ

Ако се занимавате с търговия ви очаква успешен и доходен ден. Оборотът ви ще е достатъчно висок, за да закупите веднага нови стоки. Самочувствието ви е високо. Не се хвалете с приходите си. Интелектуалците може да се окажат интересни за влиятелни хора, които искат да са им полезни и да ги подкрепят в научните им изследващия. Несемейните, които са срещнали подходящата половинка, могат да сключат брак. Възстановете хармонията в семейните отношения. Сексуалните ви отношения не са желани и от двама ви, затова и се чувствате нещастни и незадоволени. Открийте причината. 

ДЕВА

Днес са успешни общуването с колегите ви, запознанствата и установяването на нови делови контакти, особено преди обяд. Допускайте до плановете си само хората, на които разчитате. Рискувате да попаднете в неловка ситуация, ако не сте разговаряли за начинанията и плановете си със своите началници. Чувствата, които ви даряват любимите ви хора не са повод непрекъснато да искате от тях някакви облаги за себе си. Бъдете толерантни. Не се колебайте и им покажете, че ги обичате.  Сексът ще е желан и от двама ви, ако не сте импулсивни и изчакате подходящия момент вечерта. 

ВЕЗНИ

Бъдете справедливи, ако се налага да обсъждате грешки на работното място и не хвърляйте вината върху колегите си. Преценете кои от тях са с по-голям опит. Защитете интересите си. Подложени сте на стрес на работното място, защото искате да завършите в срок всичките си задачи. Очаквайте добри приходи. Контролирайте емоцията, която в този ден е враг на семейните отношения и на разговорите ви с интимния партньор, с които рискувате да го отдалечите. Вечерта можете да си позволите сексуални удоволствия само ако няма да проявявате емоцията си, която ще нарани партньорите ви. 

СКОРПИОН

Въпреки неприятностите за пореден път успявате да намерите изход от трудна ситуация на вашето работно място и да избегнете загубите, но и също така завишавате авторитета си. Анализът ви помага да сте на висота в отношенията. В материално отношение успехът е с вас. Очаквайте приходи. Подвластни сте на тревоги и вълнения, свързани с обичан от вас човек. Сведете глава и преодолейте гордостта си, за да си върнете любовта. Не пропускайте да обградите с внимание любимите си хора, преди да се отдадете на сексуални удоволствия. Това е от значение, за да сте доволни. 

СТРЕЛЕЦ

Очаквайте неприятности, заради финансови успехи, които отново са ядосали колегите ви. Предпазвайте се от измами, с които целят да ви отмъстят, като предизвикат загуби. Избягвайте разправии със колегите си, конфликти със странични хора и нови запознанства. Проявете сдържаност в общуването. Семейните проблеми ще ви изнервят, защото сте прекалено заети и нямате време за брачната си половинка, която ви вини, че сама се занимава с децата. Вечерта се постарайте да зарадвате любимите си хора с подарък и романтична вечеря, ако искате да изживеете сексуални удоволствия. 

КОЗИРОГ

Днес се налага да разрешите професионални проблеми, които ви вредят, но сте завладени от емоции, които тласкат мислите ви в друга посока и може да ви попречат да се справите с блокиращите ви трудности. Нетърпението и избухливостта ви вредят. Бизнесмените, заемащи отговорни финансови длъжности, да бъдат внимателни при подписването на договорените инвестиции. Вечерта бъдете с близките си. Очаквайте романтична среща. Чувствата ви са споделени. Сексът ща ви достави взаимно удоволствие, ако е с любимите ви хора. Не се изкушавайте от случайни интимни контакти.

ВОДОЛЕЙ

Предпочитате да се усамотите, да се отдадете на себеанализ или да се занимавате със задачите си без да ви досаждат. Ако не ви е възможно да си осигурите спокойствие на работното място си вземете работа у дома. Тези от вас, които имат нови идеи и планове, е добре днес да ги споделят с колегите си и с деловите си партньори. Запознанствата в този ден ще ви донесат разочарование, ако се предадете във властта на нечий чар. Демонстрацията на чувства цели да измъкне парите ви. Ако сте влюбени, но все още не срещате взаимност, тази вечер се отдайте на интимни разговори, които могат да доведат и незабравими сексуални мигове. 

РИБИ

В този ден сте бодри, изпълнени с желание за работа, но оживлението, което създавате на работното си място, дразни колегите ви, защото на тях никак не им се работи. Бъдете търпеливи и тактични. Настроението ви ще се развали заради разправия на работното място и разменени обидни думи. Ако пътувате, бъдете особено предпазливи. Влюбени сте така, че изгаряте в пламъка на чувствата си. Бъдете искрени и естествени и ще спечелите любовта на партньора, когото харесвате. Очаквате още при първата среща днес да се отдадете на интимни преживявания. Забравете желанието си за секс и се въоръжете с търпение.



Още по темата: общо новини по темата: 576
26.03.2024 »
24.03.2024 »
18.03.2024 »
14.03.2024 »
12.03.2024 »
03.03.2024 »
предишна страница [ 1/96 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Aнонимен
на 28.06.2021 г.
0
 
 
Глупостите на алена нямат граници...
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Кабинетът "Денков - Габриел"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Газови доставки
България в еврозоната
Грипна епидемия обхвана страната
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре (413) 14%
Добре, но можеше и по-добре (387) 13%
Не се справи (568) 19%
Пълна трагедия (1595) 54%

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: