Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Емоциите надделяват при една зодия днес
Автор: Екип Varna24.bg 08:47 / 08.07.2021Коментари (0)1103
©
Дневен хороскоп за 08.07.2021 изготвен от Светлана Тилкова- Алена

ОВЕН


Днес се пригответе за благоприятно развитие на плановете ви на работното място.  Ако ви предложат делово пътуване, не го отказвайте заради други задачи или лични уговорки. Планирането на задачите ви е във ваша полза. Очаквайте новина за приходи. Вашето умение да мислите аналитично и задълбочено ви е от полза. Отношенията с любимите хора ще се успокоят, ако се приберете по-бързо у дома и се отдадете на романтични мигове. Не пропускайте да споделите чувствата си, ако имате до себе си любим и се отдайте на сексуални наслади.

ТЕЛЕЦ 

В никакъв случай не се захващайте с нови задачи. Стабилизирайте постигнатото до момента, хармонизирайте отношенията с колегите и не влизайте в спор с никого, дори и да не сте съгласни с тяхното мнение. Не проявявайте капризи. Заредете се с упоритост и решителност. Не се отказвайте да осъществите идеите си. Споделете с близките си предложенията, които получихте днес. Оценете предаността и разбирането дарени ви от любимия. Не проявявайте ината си и не се сърдете, ако ви критикуват, за да не отдалечите мига на сексуалните удоволствия.

БЛИЗНАЦИ

Пригответе се за трудности на работното място, които не бива да пренасяте и в личните отношения. Финансовото ви състояние ще се влоши, защото сте допуснали да ви измамят с инвестиция, която е в полза на предложилите ви да участвате. Следобед сте в добро настроение и ще постигнете целта си. Не проявявайте доверчивост и не прекалявайте със своята самоувереност. Вечерта се усамотете.  Личните отношения са проблемни.  Постарайте се да ги хармонизирате. Сексуалните удоволствия могат да ви сближат, ако са желани и от двама ви. Не ги пропускайте!

РАК

Сблъсквате се с трудности, но въпреки тях денят ви е печеливш, стига да не се окажете отпуснати и без желание за активна работа, която е проводник на успеха ви. Не пренасяйте личните си проблеми на работното място, за да не се разсейвате. Бъдете старателни и се заемете с работата си. От вас зависи да избегнете усложненията в семейните отношения. Възможни са разправии заради намесата на ваши роднини, която не е добронамерена и цели да ви раздели с партньорите ви, което не бива да позволявате. Нека решенията за личния ви живот са ваши. 

ЛЪВ

Емоцията, която не успявате да притъпите, е взела връх от сутринта и ви вреди на отношенията. Гарантирате си отново отлични приходи, ако надмогнете гнева си и завършите задачите си. Очаквайте новина и за други финансови постъпления, които се забавиха, но въпреки това идват навреме, за да инвестирате успешно в следващите дни.  Дайте си заслужена почивка, която обикновено забравяте, въпреки че рискувате да си навредите. Бъдете с любимите си хора и се отдайте на чувствата си. Сексуалните мигове със сигурност ще ви заредят с добро настроение.

ДЕВА

Не проявявайте големи претенции, ако уговаряте делови проекти, свързани и с ваши инвестиции, за да не се окажете извън групата, която се включва в тях. На работното място бъдете търпеливи и уверени в силите си, за да жънете успехи. Не обтягайте отношенията с колегите и се опитайте да не влизате в спор с никого на работното си място. Брачната ви половинка е на мнение, че сте готови за изневяра. Не мислете, че можете да омаете интимния си партньор и да се отдадете на сексуални удоволствия, ако сте залитнали от прави път и са ви разкрили.

ВЕЗНИ

Предстои ви важна делова среща, която не бива да отлагате само защото други занимания ви привличат неудържимо. Бъдете умерени в разговорите, но без да сте прекалено дистанцирани. Ще ви зарадват неочаквани материални успехи. Не бързайте да уговаряте инвестиции. Ако работите в съдружие, със сигурност ще получите похвала. Вечерта очаквайте усложнения със семейството и с брачния си партньор заради нежеланието ви да се извините за агресивното си поведение. Засегнали сте любимите си хора, които не са готови за сексуални удоволствия.

СКОРПИОН

Сутринта ви изненадва придобивка от наследствени имоти. Пред вас се разкриват нови перспективи. Отнасяйте се предпазливо към новите идеи и предложения, свързани с инвестиции. Очаквайте материални успехи. Внезапни и непредвидени разходи могат да предизвикат финансови загуби. Семейни жени да не разчитат, че ще избегнат домашните си задължения, само защото имат бизнес и делови срещи и задачи. Вечерта ви очакват романтични мигове. Сексуалните удоволствия ще ви заредят с добро настроение. Не се отказвайте от тях заради умора или отпадналост.

СТРЕЛЕЦ

Организирайте добре работата си, за да се справите със задълженията си до края на работния ден. Заемащите ръководни постове да не развалят отношенията с подчинените си. Напрежението ви вреди, но не е причина да стигате до агресивни разговори и уволнения. Бъдете борбени. Очаквайте приходи или съобщение, че ще ги имате в следващите дни. Близките ви са изнервени от нежеланието ви да споделите проблемите си и от липсата на интимни мигове с любимите ви. Неочаквана романтична среща може да се превърне в повод за изневяра и необуздан секс.

КОЗИРОГ 

Днес сте изпълнени с желание за работа. Постигнатите резултати са неочаквано високи. Подкрепата на колегите  ви е опора и в най-смелите ви начинания. Успехът съпътства хората на науката. Очаква ви среща, последвана от новина, която ще предизвиква перспективни промени в живота ви. Семейните жени да не прекаляват с отсъствието си от дома заради среща с приятелки. Рискувате да създадете проблеми с брачния си партньор. Ако сте влюбени и чувствата ви са споделени, се отдайте на романтични мигове и сексуални удоволствия.

ВОДОЛЕЙ

Ще подобрите финансовото си състояние, но бъдете внимателни. Ще ви върнат стар, отдавна даден и забравен от вас не малък заем, факт, който не е повод да харчите неразумно. Внимавайте със запознанствата. Не вярвайте на всичко казано и не прекалявайте със своята самоувереност, за да не ви измамят. След обед излезте с близките си на разходка или пътувайте, но не карайте с висока скорост, ако вие сте зад волана. Вечерта се усамотете с любимите си и се отдайте на жадуваните незабравими сексуални удоволствия.

РИБИ

Денят е благоприятен за бизнесмените, които са собственици на компютърни и производствени фирми. Финансовото ви състояние се стабилизира чрез сключване на изгодни сделки. Ако все още не развивате ваш бизнес подгответе документите за регистрацията на ваша фирма. Не позволявайте незначителни недоразумения на вашето работно място да ви развалят настроението. Не пропускайте да пътувате с любимите си хора или със семейството в почивния  ден. Излезте сред природата и се отдайте на развлечения. Вечерта няма да пропуснете интимните мигове и сексуални удоволствия.



Още по темата: общо новини по темата: 576
26.03.2024 »
24.03.2024 »
18.03.2024 »
14.03.2024 »
12.03.2024 »
03.03.2024 »
предишна страница [ 1/96 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Кабинетът "Денков - Габриел"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Григор Димитров в турнири през 2024 година
Газови доставки
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре (413) 14%
Добре, но можеше и по-добре (387) 13%
Не се справи (568) 19%
Пълна трагедия (1596) 54%

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: