Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Емоциите властват над една зодия днес
Автор: Екип Varna24.bg 09:16 / 26.08.2021Коментари (0)1079
©
Дневен хороскоп за 26.08.2021 изготвен от Светлана Тилкова- Алена

ОВЕН


Пътувайте, ако имате отдавна уговорени неотложни делови срещи. Очаквайте получаването на пари, за отдавна завършени проекти, които умишлено отказваха да ви платят. Ще се наложи да отдадете времето си изцяло на работата си и на деловите си срещи. Концентрирайте се в задълженията си и успехът няма да ви изостави. Вечерта се отдайте на семейството и на любимия човек. Разходете се. Порадвайте се на романтични мигове. Стабилизирайте отношенията у дома. Сексуалният ви живот е на ниво, но не трябва да проявявате агресия в леглото, дори и ако неистово ревнувате. 

ТЕЛЕЦ

Емоцията отново вреди на отношенията ви  на работното място, които и без импулсивни действия успяхте преди дни да развалите. Не допускайте нови грешки в поведението си към вашите колеги.  Време е да разберете, че и вие правите не веднъж грешки, и че трябва да приемате спокойно отправената ви критиката.  В интимен план ви очакват приятни изживявания. Не допускайте ревност или интриги да съсипят хармонията помежду ви. Въпреки, че сте уморени от напрегнатия работен ден, сексът ще ви помогне да се възстановите бързо. 

БЛИЗНАЦИ

Начинанията са успешни ако не сте прибързани и не допуснете грешки. Не спорете  с колегите си и не се карайте с никого заради собственото си недоволство. Отложете деловите си срещи и разговори и не разчитайте на късмета си, ако дейността ви е свързана с парични преводи и подписване на финансови документи. В личните ви отношения отново ще настъпи хаос, заради недоразумения породени от ваши думи. Разрешете проблемите спокойно. Ако половинката ви реши да ви допусне до себе си, не превръщайте сексуалните мигове в безкрайни разговори. 

РАК

Обърнете внимание на задачите си, ако сте на работното място. Не взимайте важни решения. В материално отношение ще постигнете успехи. На успех могат да разчитат всички, занимаващи се със собствен бизнес и с търговия. Имате възможност да попълните банковата си сметка. Самотните жени  ще привлекат вниманието на противоположния пол, но запознанствата ще приключат с разочарование, особено се впуснат прибързано към крайни решения и обвързване. Не бързайте със сексуални удоволствия, ако не сте уверени в чувствата си. 

ЛЪВ

Не позволявайте на емоцията да властва над вас, над мислите, над думите и над и успехите ви! Съхранете постигнатото до момента. Откажете се от начинанията. Не взимайте прибързани решения и избягвайте грешките, водещи до финансови загуби. Не се вживявайте в критиката на хората около вас, ако ви е полезна и си направете верните изводи, за да продължите уверено напред. Ако сте се отдали на мисли за романтична среща, обадете се веднага и я уговорете, за да не ви изпреварят съперници. Вечерта можете да изживеете незабравими романтични мигове и сексуални удоволствия. 

ДЕВА

Ще се изненадвате от разправии, заради прибързани решения, породили грешки на работното място. Без особени усилия ще се справите с основните си задачи преди края на работния ден. На работното място разчитайте на помощ от страна на колеги и приятели. Не отказвайте съвети от роднини. Бъдете готови за сериозни проблеми с приятели и близки хора. Семейните проблеми или битови разправии ще повлекат след себе си допълнителни разходи. Не изневерявайте, само защото искате да си отмъстите. 

ВЕЗНИ

Новите ви планове обещават не малки финансови постъпления, само ако проведете трудни според вас, но успешни разговори и срещи. Бъдете търпеливи и не проявявайте агресия. Не споделяйте намеренията си с колеги, които не ви обичат, защото ще привлечете вниманието на неприятелите си. Трудностите са преодолими. Романтичната среща, която сте уговорили, ви изпълва с радост, защото сте обикнали от пръв поглед обекта на чувствата си. Сексът с брачния партньор може да ви достави удоволствие, ако не закъснявате след работа и не допуснете разправия. 

СКОРПИОН

Не проявявайте амбиция за нов професионален път и забравете за опитите да смените работата си. Отношенията на работното ви място се стабилизират. Ще ви предложат повишение на заплатата. Недобронамерени съвети ще окажат негативно влияние на работата ви. Бъдете внимателни с деловите срещи и разговори. Разчитайте на себе си. Личните ви отношенията са хармонични, но не трябва да ги съсипвате с отсъствието си от дома. Семейните жени ще бъдат щастливи в интимните мигове. Несемейните жени да не се впускат в инцидентни сексуални удоволствия.

СТРЕЛЕЦ

Денят е спокоен и благоприятен за рутинна работа. Начинанията са свързани с трудности, които ще предизвикат бъдещи финансови загуби. Не рискувайте, само защото някой ви убеждава в противното! На работното място са възможни грешки, породени от използвана информация, водеща до финансови загуби. Жените да очакват лични проблеми, заради прояви на ревност от страна на партньора им, особено ако са ги хванали в изневяра. Може да срещнат подходящия партньор, ако все още не са семейни и се чувстват самотни.

КОЗИРОГ

Денят е благоприятен за пътуване, ако е свързано с начало на нови занимания, особено ако е зад граница. За ваша радост ще се подобри материалното ви състояние, но не без намесата на ваши задгранични проекти. Разчитайте на помощ от деловите си партньори. Полезни са промените на работното ви място. Отдалечили сте любимите си хора и страдате, защото се чувствате самотни. Време е днес да намерите отново пътя към сърцата им. Сексуалните ви отношения естествено са проблемни. Нямате желание за интимна близост, заради нежеланието ви да се извините. 

ВОДОЛЕЙ

Погрешната представа, която сте си създали за хората около вас, ще доведе до финансови загуби. По независещи от вас причини може да пропуснете подписването на печеливш договор. Съветвам ви да не губите самообладание, ако се налага да спорите с колегите си. Постарайте се да оправите отношенията си, ако сте ги обтегнали. За вас любовта играе водеща роля през целия ден. Успехът е с вас, ако чувствата ви са споделени. Не се опитвайте да флиртувате. Вечерта се отдайте на сексуални удоволствия, но не проявявайте своята първична същност. 

РИБИ

Задължително запазете своите мечти и планове в тайна от странични хора. Очаквайте приходи, с които, без да сте разточителни, ще разрешите проблемите, възникнали в последно време. За вас и днес е от значение да запазите самообладание и смелост, ако неприятели се опитват да ви провалят. Обмислете промените, които са задължителни и свързани с вашия личен живот. Вечерта очаквайте романтична среща. Сексуалните удоволствия са ваша мечта за този ден, но се съобразете и с желанието на интимния си партньор.



Още по темата: общо новини по темата: 576
26.03.2024 »
24.03.2024 »
18.03.2024 »
14.03.2024 »
12.03.2024 »
03.03.2024 »
предишна страница [ 1/96 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Лято 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Кабинетът "Денков - Габриел"
Газови доставки
България в еврозоната
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре (413) 14%
Добре, но можеше и по-добре (387) 13%
Не се справи (568) 19%
Пълна трагедия (1595) 54%

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: