Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Енчо Керязов за "Нощ на звездите": Тези деца са изключително талантливи и вече успели на големи световни сцени
Автор: Екип Varna24.bg 12:28 / 13.05.2024Коментари (0)1151
©
Тези деца са изключително талантливи и вече успели на големи световни сцени. Вярвам в тях и че те са по-добри от нас. Това каза организаторът и инициатор на "Нощ на звездите" Енчо Керязов в предаването "Денят на фокус" на Радио "Фокус".

"Нощ на звездите" се организира вече 13 години в подкрепа на българските деца. Най-успелите в своята област деца застават до големите имена от световната и българската сцена.

Децата са награждавани в три категории – образование, култура и спорт. Тази година има и категория за млад иноватор и още една извънредна награда, която е "Смело сърце" за висок спортен дух и е за деца в неравностойно положение, обясни Енчо Керязов.

"Тримата финалисти в трите категории ще бъдат обявени в петък. В момента в трите категории се намират 10-те най-заслужили деца. Те са от различни краища на България. Някои от тях ще представят България и на Олимпийските игри в Париж, което мен лично страшно много ме радва. Това означава, че те вече са постигнали абсолютен връх в спорта. Очаквам с нетърпение финалната тройка и победителя в категорията. Всички деца заслужават да излязат в "Арена София" на 1 юни", каза Керязов.

Децата подават своите кандидатури през сайта на фондацията, обясни още той. "Изключително съм благодарен и на държавните институции, защото чрез Министерство на образованието, Министерство на културата и Министерство на младежта и спорта през Районните управления по образование, през спортните федерации на клубовете ние достигаме до всяко едно кътче на България, за да могат всички да знаят срока и как се подават кандидатурите, и съответно да номинират своите деца."

Енчо Керязов сподели още, че 13-те години, през които се занимава с благотворителното събитие, за него и екипа му са огромно удоволствие. "Изключително мотивиращо е да се срещнеш с такива деца. Дава ни надежда и вяра в бъдещето – тези деца ни помагат повече на нас отколкото ние на тях."

Голямата изненада в "Нощ на звездите" сестри Колеви – победители от последния Цирков фестивал в Монте Карло, които завоюваха "Златен клоун" и договор с Цирк дю Солей. "Българската публика ще може да види коронния номер на знаменития Цирк дю Солей".








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Европейски избори 2024
Парламентарни избори 2024
24 май: Ден на славянската писменост и култура
Борба за влияние в Близкия Изток
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: