Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Енергията на дома според номера на жилището, което обитаваме
Автор: Екип Varna24.bg 09:30 / 17.11.2023Коментари (0)1603
©
Домовете, които обитаваме, също имат своя енергия и характер. Тези метафизични категории се издават до някаква степен от номера на улицата, къщата или блока, където живеем.

За да разкодираме нумерологичния шифър на нашия дом, трябва да редуцираме числата от входната му табела до едноцифрено. Така например, ако обитаваме блок с №32 (или адреса ни е на улица с този номер), се събират числата и се редуцират до едноцифрено (3+2=5). Така нашият дом е под знака на петицата. При по-големи номера, редуцирането в сбора продължава отново до получаване на резултат от 1 до 9.

Топнумерологът Ели Маринова коментира, че характеристиките, които дава по-долу, са твърде общи, но все пак те могат да бъдат полезни на обитателите на съответните жилища да постигнат търсената хармония, пише "Телеграф".

Шифърът на дома може да е от полза и на хората, желаещи да закупят някакъв имот, като им помогне да се ориентират както по отношение на неговата карма, енергетика, уют, съседи, скрити проблеми, така и за най-удачното му обзавеждане, екстериор, ремонт.

Изчислете коя е цифрата на вашия дом и какво казва тя за вас и за вибрациите на вашето жилище:

Номер 1: Дом, чийто адрес се свежда до единица, представлява модерна или авангардно модернизирана стара сграда. Нейната енергия подбужда обитателите й към изобретателност, оригиналност, творчество и намиране на авангардни решения за всяка задача или проблем. Хората в такъв дом също се интересуват от всичко по-модерно и авангардно. Човекът, който живее в дома на Единицата, ще се учи повече от своя опит, отколкото от инструкциите или съветите на другите. Домът на Единицата е добър за онзи, който иска да следва своя собствен инстинкт и да изразява индивидуалността си оригинално и активно. Понякога в този дом господстват силни емоции, особено когато в него живеят няколко силни индивидуалности.

Номер 2: Жилището в енергийната орбита на 2 има голям потенциал да е уютно, удобно и много добре подсигурено. То дарява усет за красота и хармония с романтичен, сантиментален и носталгичен нюанс. За да се чувствате добре тук, трябва да заложите на екипната работа, компромисите, търсенето и постигането на съгласие. Такова жилище подтиква обитателите му към колекциониране на стойностни и ценни предмети на изкуството или такива, свързани с романтични преживявания. Самото число е символ на майката, която се грижи всеотдайно за децата си и която е готова да ги брани от всякакви злини и опасности дори и с нокти и зъби, ако това се наложи. Това е и милата, любезна и грижлива домакиня, която следи зорко домът да е подсигурен и на обитателите му да не липсва нищо. Килерът и мазето да са пълни със запаси. Хората, живеещи в дома на Двойката, могат да бъдат свързани подобно на граховите зърна в шушулката. Ще обръщате голямо внимание на енергията и чувствата на онези, с които живеете. Живеейки в този дом, ще се стремите към света и хармонията дипломатично, често ще се вслушвате в гледната точка на другите и ще обмисляте ситуациите, а няма да настоявате на своята гледна точка. 

Номер 3: Може да се каже, че дом под 3 е зона на комфорт. Той не е капризен и труден за поддържане, но се отблагодарява щедро на всяка грижа, положена за него. Често домът под 3 е светъл и приветлив, не особено подреден, но много артистичен и гостоприемен, а обитателите му се стремят винаги да са добре информирани какво се случва по света и у нас. По правило в него има деца, цветя и домашни любимци, а хубавите неща се случват като на игра. Неговата енергия събужда творческите заложби, стремежа към общуване и споделяне.Това е дом, в който можете да разширите възгледите си за живота. Положителните мисли водят до положителен резултат. Домът на тройката поддържа ентусиазма ви и увеличава топлината на вашия характер. 

Номер 4: Четворката символизира стабилността на всяка сграда. Тя създава усещане за сигурност, а подредбата й е в традиционен стил. Енергията на къщата под 4 подтиква към поддържането на ред и порядък, към практичност и дисциплина, включително финансова. Четворката представлява четири стени или граници, които осигуряват безопасност. Тя символизира твърда основа и защита. Ако изпитвате дестабилизиращо влияние и неувереност в живота, потърсете си жилище с вибрацията на четворката. Ще почувствате как при вас ще се върне прагматизмът, безопасността и земната ви природа. Домът на четворката е свързан с Майката Земя. Именно в този дом ще намерите своите корени и ще посеете семената на своите мечти. В този дом ще придобиете стабилност, увереност и сила. Ще можете и да съберете плодовете на своя труд. Вашата работа ще ви донесе удовлетворение и ще стане източник на безопасност. 

Номер 5: Енергията на дома под номер 5 е артистична, динамична и авангардна. За да е в хармония с нумерологията си, този дом трябва е обзаведен по един модерен и авангарден начин. Обитателите в повечето случаи са прогресивни и артистични хора. Възможно е те да не прекарват много време у дома, но когато са в къщи, те се изявяват като модерни творци - готвят, пеят, свирят и какво ли не. Домът на петицата винаги е пълен с хора, влизащи и излизащи от него. Той е център на активност. Енергията на петицата стимулира умствената енергия, събирането на информация и умение тя да се споделя кратко и ясно. Това е прекрасен дом за журналисти, които работят у дома. Домът на петицата позволява да се придобие опит в много области. 

Номер 6: Шестицата е символ на красивия, удобен, уютен и комфортен дом, който е и много взискателен. Той винаги трябва да е чист и подреден, в него шумът, суетните и препирните не са за препоръчване. Енергията на дома привлича към обитателите си блага и ги дарява с чувство за сигурност и удовлетворение, но това може да ги направи инертни и консервативни. Шестицата е числото на високото качество, на удобствата, уюта, комфорта, на класиката.  Животът в този дом подпомага чувството за служене на обществото и желанието да се помага на онези, които нямат късмет в живота. Този дом подхожда идеално на онези, които искат да развият артистичните си способности. В него се събуждаусещането за близост и любов към партньора, съседа, приятеля и семейството. 

Номер 7: Енергията на дом под номер 7 е впечатляваща. Тази къща е аристократична, мистична, дори тайнствена и ексцентрична. Тя често поднася изненади на обитателите си. Седем символизира съвършенството и стремежа към перфекционизъм и обитателите на дома ще се стараят в него всичко да е перфектно.  седем се срещат миналото и бъдещето и в този дом могат да съжителстват без проблем артефакти от далечното минало със съвременни високотехнологични уреди и устройства. Хората, живеещи в домове седмица имат силна енергия и винаги се озовават в центъра на събитията. Те са емоционални личности, които се интересуват от духовното си развитие.

Номер 8: Осем е символ на мащабността и величествеността, на показния царски лукс. Вибрацията на осмицата е изобилие във всички области на живота, изобилие от приятели, изобилие в семейството и изобилие от материални ценности. Ако искате да подобрите материалното си състояние, прместете се в дом с вибрацията на осмицата. Осмицата укрепва организаторските умения, които спомагат за постигането на материално благосъстояние. С помощта на дисциплина и упорита работа ще можете да заемете силни позиции. Осмицата включва в себе си целокупност. Вашите взаимоотношения ще се развиват не едностранно, а ще включват и физически, духовни и ментални характеристики.

Номер 9: Енергията на дом под номер 9 е универсална и демократична. Той не е луксозен и претенциозен, но е приветлив и толерантен към различните житейски философии, гледни точки и цели. Затова до голяма степен този дом е нетрадиционен. По правило обитателите му са великодушни, щедри и демократични, но често са склонни да драматизират житието и битието си, отношенията си с околните. Това е дом, в който расте вашата любов и състрадание към хората. Тази вибрация ще ви помогне да надникнете зад собствените си граници. Вие свободно давате, тъй като сте разбрали колко много сте придобили в живота. Стигате до дълбининте на мъдростта, което с помощта на вибрацията на девятката.








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Актуални теми
Природни стихии
България и Войната в Украйна
Детето на Явор Божанков простреля друго в крака
Празник на розата 2024 в Казанлък
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: