"Енигма" в Апелативен съд - Варна

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
10:42 / 28.01.2019
2619
Утре в 16,30 часа в Арт-салона на Апелативен съд – Варна, ет.5 на Съдебната палата на пл-д "Независимост“ 2, ще бъде открита първата самостоятелна изложба на Ева Пенева. "Енигма“ е заглавието на експозицията, която ще представи 25 картини – живопис, рисунки и графики. Ева е възпитаник на Школата по изкуствата за деца и младежи в неравностойно положение #Дедал и е ученичка в Пета ЕГ във Варна.

Тя е на 18 и точно затова е загадъчна и мистична. Тя е Ева. Носи светлината на младия си ум и търси неразгаданите тайни на света в платната пред себе си. В първата си самостоятелна изложба в арт-салона на Апелативен съд – Варна се представя рисунки, живопис и графики. 25 картини, които ще Ви докоснат не само със своите тайни, но и с прецизната работа на младата художничка. Деликатен рисунък, нежни акварели и цвят, който разкрива виденията, хармонията, стремежите, надеждите и упованието на Ева.

От 10 години Ева Пенева учи изкуство в школа #Дедал. Там я отвежда желанието да рисува и вярва, че това е доживотна обич. Харесва абстрактната живопис и търси точно там своя стил. Вече знае, че какъвто и път да се отвори пред нея, то той непременно ще бъде наситен с креативния й дух и идеи. Вижте неразгаданите тайни на Ева във вторник, 29 януари, в 16,30 часа в арт-салона на Апелативен съд – Варна.

Школата по изкуства за деца и младежи #Дедал е един от най-ярките партньори на Апелативен съд – Варна, с които работим по изпълнение на социален проект в подкрепа на талантливи деца в неравностойно положение.

Виж коментарите (0)
Още новини от Любопитни новини:
Замениха Деси Стоянова
22-годишната носителка на "Оскар" и "Грами" си призна: Винаги съм...
Арестуваха Жерар Депардийо
BTV открадна кадър на БНТ?
С присадени сърце и бъбрек: Българинът, покорил Килиманджаро е на...
Орлин Павлов за музиката, изкуствения интелект и мечтите


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).