Ето ги най-горещите миски на планетата!

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
13:45 / 06.08.2015
1272
Да, те са най-горещите жени на Бразилия. Супер красавици събраха погледите на минувачите и предизвикаха задръстване в страната, като преминаха оскъдно облечени през Сао Паоло, видя HotArena.

На главната улица в Сао Пауло трафика буквално спря, защото там позираха фаворитките за Miss bum bum. Бразилките, облечени в жълто-зелени бикини, се разходиха и през метростанция Conceicao.

От стотиците жени, желаещи да участват, в последния кръг влизат 27, а след това за 15 от тях се организира големият финал през ноември, когато ще има и публично гласуване. Конкурсът първи път се проведе преди 5 години и пожъна огромен успех.

Тази година фаворитките за Miss bum bum трябваше да доказват и други неща, освен впечатляващи форми отзад. Че не са направили пластична операция или приемали химически продукти.

Това е един от най-популярните конкурси в Бразилия, като борбата за титлата продължава няколко месеца. А момичетата ще дефилират из различни части в страната, по улиците и в много други инициативи.

Победителката ще получи награда от 30 хиляди евро, както и титлата Miss bum bum. А вас, кое "бум, бум" най-много ви харесва?


Виж коментарите (0)
Още новини от Любопитни новини:
Почитаме голям светец
Какво ще е времето днес?
Никой не очакваше този край на "Ергенът"! Няма победителка!
Стана ясен победителят в Hell's Kitchen, който грабна 100 000 лев...
Гаф на bTV издаде финала на "Ергенът"
Поредната магнитна буря удари Земята


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).