Ето какво очаква Варна със спектакъла “Лудо Младо"

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
14:18 / 09.05.2018
3618
Ангелогласната и винаги усмихната Деси Добрева представи изключителен, пъстър и много зареждащ авторски спектакъл пред препълнена зала 1 на НДК във вторник вечерта. Неуморната певица, подкрепена от над 100 артисти на сцената в спектакъла “Лудо Младо", ще гостува и във Варна на 22 юни в от 19.30 ч. в зала “Конгресна" на Двореца на културата и спорта.

Билети за събитието вече се продават на касата на залата и на касата на Летния театър във Варна. Цената им е от 15 до 40 лв. според мястото в залата.

В зрелищният спектакъл участват много музиканти и танцьори от: трупата на Нешка Робева, брас-бендът на Мишо Йосифов, Стоян Янкулов-Стунджи, Косьо Цеков от ФСБ, Нено Илиев от Romaneno Project, гимнастички от клуб Левски, водещи фолклорни виртуози, народен хор, духовият оркестър “Вива Монтана", формация “Жестим" и внушителната група от 50 кукери-сурвакари от пернишко. Тази уникална смесица от стилове, събрана в пъстро и неповторимо музикално-танцово и мултимедийно шоу от световна величина, ще достави удоволствие и неповторими емоции и на варненската публика. На 22 юни в зала “Конгресна" на Дворец на културата и спорта - Варна ще чуем любими песни - “Лудо Младо", “Червената Шапка", “Кой уши байрака", “Море Сокол Пие" и много други. Ще видим чаровната певица в различна светлина и едва ли ще останем за дълго по местата си, поканени на голямо българско хоро за финал. Без съмнение, спектакълът е подготвен с много любов за зрителите и феновете на Деси Добрева, която няма как да не бъде усетена!

Виж коментарите (0)
Още новини от Любопитни новини:
Бъркат Дара Екимова с Гери-Никол
Безгрижие и "joie de vivre": Ето кой период в историята на Франци...
Най-лесните начини за справяне с тежките магнитни бури
След "Капките" Геро остава на екран Рачков пада?
Архитектурният шедьовър на Родопите, в който може да видите лика ...
Лили Иванова приятелка с Анита Мейзер?


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).