Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Ето коя зодия ще срещне стара любов
Автор: Екип Varna24.bg 08:55 / 03.06.2021Коментари (0)1027
©
Дневен хороскоп за 03.06.2021 изготвен от Светлана Тилкова-Алена

ОВЕН


Въздържайте се от взимане на важни решения и от активна работа, продиктувана от желанието ви да се докажете пред новите си колеги. Ще ви оценят и без упорство от ваша страна. Не уговаряйте срещи до обед. По-добре е до края на деня да поставите черта под старите задачи. Възможни са непредвидени разходи или загуби заради ретроградния Меркурий. Ако сте се влюбили, не тормозете любимите си хора, не ги притискайте да правят това, което искате, дайте им време да ви опознаят. Можете да си позволите интимни срещи и сексуални удоволствия, само ако сте изяснили чувствата си и връзката ви не е временна. 

ТЕЛЕЦ

Стабилизирайте отношенията и позициите си на работното място. Напрежението ще бъде голямо, заради новина, която ще ви подтикне да сте дейни, но и ще ви изнерви, ако не сте внимателни или не е по силите ви, особено при ретроградното движение на Меркурий. Възприемайте спокойно неприятностите, предизвикани от ваши завистливи колеги, които имат намерение да ви попречат да постигнете целите си. Веднага се коригирайте, ако нараните интимните си партньори си или ако видите, че се дистанцират от вас. Сексът няма да оправи отношенията ви, докато не си възвърнете хармонията и не изясните причините за отдалечаването ви. Контролирайте емоциите си. 

БЛИЗНАЦИ

Отложете обмислянето на важните делови решения. Използвайте деня си, за да анализирате грешките си и поведението си и да избегнете бъдещи професионални недоразумения. Обмислете още веднъж намерението си да провеждате през следващата седмица делови срещи и да уговаряте кредити, защото може да не сте подготвени и заради забраните на ретроградния Меркурий. В отношенията с любимите хора бъдете въздържани в изразяване на емоциите. Ще си спестите голям скандал. Не пропускайте да споделите чувствата си. Отдайте се на интимни мигове и сексуални удоволствия, само ако желанието ви е взаимно. Ще се заредите със сили, а те са ви необходими. 

РАК 

Импулсивните действия от ваша страна са гаранция за непредвидими последствия, които могат да блокират пътя ви. Не разширявайте дейността си, ако не сте обмислили идеите си и не сте финансово стабилни. Предложенията на ваши колеги, да се включите в съдружие са във ваша вреда, защото изобщо не сте планирали допълнителни инвестиции, а и Меркурий е ретрограден. Възможна е среща със стара любов, която отдавна не сте виждали. Ако сте семейни ще си създадете сериозни проблеми с брачната половинка. Изкушението ви да се отдадете на сексуални наслади със старата си любов е огромно, но след това ще се почувствате опустошени. 

ЛЪВ

Емоцията ви носи неприятности на работното място, подтиквани и от ретроградното движение на Меркурий. Склонни сте да се карате с колегите си за незначителни грешки, каквито и вие често допускате. Запазете спокойствие. Спестете си нерви и безпричинни конфликти с вашите колеги, които се чудят какво ви е подтикнало, за да се държите неприязнено с тях и да проявявате недоверие. Щастието е кацнало на рамото ви. Уловете мига, ако не сте семейни, защото любовта е до вас. Трябва само да протегнете ръка и ще забравите самотата. Ако сте сигурни в чувствата си, не пропускайте сексуалните удоволствия с любимите си хора.

ДЕВА 

Не водете делови разговори и не позволявайте на ваши делови партньори да ви убедят да се включите в рисковани начинания, само за да не си развалят планирата почивка. Поискайте доказателство, че и те ще инвестират и че вашия дял не е най-голям, но имайте предвид, че Меркурий е ретрограден. Не бързайте с взимането на крайни делови решения подтиквани от емоцията, за да не си навредите. Разрешете личните си проблеми. Самотните жени трябва да са внимателни в избора на интимни партньори. Не е изключено днес да срещнете спътника си в живота. Не бързайте да се отдавате на сексуални наслади, ако срещата ви е първата и не сте се опознали. Предпазвайте се от травми, поради невнимание. 

ВЕЗНИ 

Обмислете и се подгответе за предстоящи срещи с ръководството и с държавни институции, свързани с работата ви. Ако сте уговорили делови срещи ги проведете до обед в този ден. Не взимайте прибързани решения заради все още ретроградния Меркурий. Всички делови проблеми ще се разрешат, ако сте предвидливи и тактични. Способни сте да доказвате чувствата си с щедростта си и скъпи подаръци. Не прекалявайте, защото можете да се окажете влюбени и използвани. Не се опитвайте да търсите платени сексуални удоволствия, защото със сигурност ще ви разочароват. 

СКОРПИОН 

Ако работите в сферата на услугите се налага да предприемете промени на работното място, въпреки ретроградния Меркурий. Не отказвайте допълнителна работа защото е пряко свързана с бъдещите ви успехи. Не е изключено да ви донесе добри приходи. Без колебание проведете всички важни делови разговори до обед. Успехът може да ви изневери, ако не прецените добре новите си познати. Новите ви познати ще се опитат да флиртуват с вас, за да спечелят сърцето ви. Не изневерявайте. Силното сексуално привличане към новите ви познати ще ви изнерви, но е по-добре да се въздържате от сексуални контакти. 

СТРЕЛЕЦ

Разчитайте на себе си и не очаквайте помощ на работното място. Може да ви поднесат погрешна информация, за да ви провалят, а вие да разберете, когато не можете да реагирате, заради ретроградния Меркурий. Внимавайте с новите запознанства и не се доверявайте на първият срещнат. Тези от вас, които обичат да разказват за себе си на чашка, да се предпазват от излишни приказки, които след време може да съсипят кариерата им. Няма да сте в състояние да прецените какви хора стоят срещу вас и в заблудата си, че сте влюбени, ще ги допуснете близо до себе си. Разочарованията от прибързания сексуален контакт няма да закъснеят. Ще се почувствате предадени, затова е по-добре да избегнете интимните мигове. 

КОЗИРОГ

Не пропускайте да обмислите възможностите, позволяващи ви да започнете нова работа, но бързайте, защото до 23.6 Меркурий е ретрограден. За съжаление сте във властта на емоцията и преценката ви е объркана. Предпазвайте се от грешки на работното място. Ако разчитате на късмета си, рискувате да се провалите. Разрешете проблемите като осъзнаете и своите лични пропуски. Очаквайте романтично приключение. Мнозина ще намерят нови приятели, които могат да се окажат техните спътници в живота. Не се надявайте на романтични мигове с интимната половинка и на сексуални наслади, ако сте закъснели и сте си пийнали.

ВОДОЛЕЙ

Разрешете бързо, ако може още днес, деловите проблеми, които ви блокират и заради ретроградния Меркурий. Разчитайте на себе си, но се вслушвайте и в гласът на интуицията си. Деловите разговори са успешни. Познанствата ви няма да са малко, но бъдете предпазливи и ги преценявайте добре, за да избегнете разочарованията, дебнещи ви в омаята от постигнатия успех. От вас зависи да съхраните хармонията в отношенията с любимите си хора. Не си позволявайте флирт на публично място. Сексът е от огромно значение за хармонията в живота ви днес, но само ако сте сигурни, че няма да ви обвърже за цял живот с обекта на чувствата ви. 

РИБИ

Ще се справите с новите си служебни задачи, но с повече усилия заради ретроградния Меркурий. Не търсете помощ, а надмогнете сами с трудностите. Разчитайте на на собствените си знания и умения. Ако сте решили да се заемете с допълнителна работа, преценете дали няма да навредите на професионалните си отношения, а и Меркурий е все още ретрограден. Несемейните могат да срещнат своята брачна половинка. Отстояват позициите си в личен план. Не си внушавайте, че интимните ви половинки вече са ви изневерили. Сексът е желан и от двама ви. Емоцията е водеща, затова сте малко изнервени.



Още по темата: общо новини по темата: 576
26.03.2024 »
24.03.2024 »
18.03.2024 »
14.03.2024 »
12.03.2024 »
03.03.2024 »
предишна страница [ 1/96 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Септември 2021 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
Григор Димитров в турнири през 2024 година
Бюджет 2024
Интегриран градски транспорт на Варна
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: