Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Евгени Минчев: Малина става все по-британка в облеклото си, но това не е комплимент, не е
Автор: Екип Varna24.bg 22:54 / 28.09.2019Коментари (1)10152
©
Предлагаме ви новите коментари на лорд Евгени Минчев за в. "Телеграф“ в седмичната му рубрика "ТелеГАФ“.

Щерева е потънала в модна досада

Ще рева за Щерева! Толкова лошо разположение на едни крака, не бях срещал отдавна. И толкова встрани от тялото- също. О, Господи, това не били краката на Ваня а някакви абстрактни. Това не подобрява положението, защото талантливата авторка и певица е извисила ръст с панталон- пола, повече пола, много повече чувал, ако позволите да предположа. Огромна червена блуза се спуска като река Марица към ромската махала в Пазарджик и залива всичко по пътя си. Върху червеното- нещо като зашита на тропоска носна кърпа. Не харесвам! Ваня е потънала в избора си, така делничен, че направо си мисля дали не е сутринта след Нова година и всичко което продава мода е затворено. С  очакването, че ще ме покани на кафе или леща плакия, завещавам и следните съвети… Повече жълто, повече синьо, да носи шал и тесни панталони. Ако пък носи  широки панталони, да комбинира с тясна блуза. Да опита с високи токчета, да разлисти списание, да погледа Fashion tv. Да гледа на живота от модната му страна. Да си сложи някое от собствените прекрасни бижута. Толкоз!

Киркоров достига Демис Русос?

Че е вестоносец на интересни модни идеи, съм съгласен. Че е богат на въображение по отношение на сценичния си гардероб- признавам. Но днес добрият чичко Филип е стигнал толкова далече, че не могат да го върнат от там и с изобретение на Тесла. Това златно наметало, този покров от ламе, пайети или каквото там е,  говори на много висок глас. Толкова висок, че ни се иска да изгасим източника. Платът върху Киркоров се доближава до библейските ни представи за връхна дреха, но дали това му подхожда е съвсем друг въпрос. Има нещо магическо в този образ, но на магьосник, който играе в нощните програми на хотел. Напомня ми на кристал баланс, на укротител на зайци, на човек, който всеки момент ще обяви: "Дами и господа, за вас пее Филип Киркоров". Но самият Киркоров, мащабната звезда, го виждам в друго, не в това, в което е. Разбира се, както и от Елтън Джон, приживе и от Майкъл Джексън, очакваме звезди посред бял ден, но такъв залп можеше да ни предложи само новогодишната програма на ГДР. Мисионерската поза, нямам предвид онази "мисионерска", ми говори, че Филип трябва да си ляга по-рано и да внимава какво си слага в устата, защото леко ми заприличва на Демис Русос.

Бяла чанта преследва Малина в живота…

Малина става все по-британка в облеклото си, но това не е комплимент, не е. Всеобщото мнение за тях варира в прилагателни, каквито не бих използвал за добрата си приятелка. Но все пак, има нещо старомодно, провиснало, жалко във връхната дреха от която ни гледа изтощената от социализъм 1990 година. Шарките на пантера, съчетани с шотландско каре са последното, което би хрумнало на съвременен дизайнер. Дънките привличат погледа но не за възторг а за съжаление, че за Малина е останал този последен чифт на света. Нито кройката, нито цвета им се вписват в съвременната модна атмосфера, изобилстваща от свежи идеи и цветове. Певицата "се претъркулва" назад с чантата си, заела огромна площ в този кадър, така нагледно разобличаващ избора и. За тяло и репутация на добър танцьор, Малина заслужава насоки, които веднага ще отправя. Приятелски, колегиални, доброжелателни. Дали да не опита с малки секси рокли, по които да цъфтят макове и маргаритки, което ще подсили детинското и излъчване и ще привлече повече мъжки пчели наоколо…Виждал съм госпожата с бейзболни шапки, които не само че подчертават скулите, но отместват критиките за прическата и встрани.

Шер е облякла "облаци с кюфтета…"

Не трябва да си ШЕРлок Холмс за да разкриеш модните тайни на тази звезда. Тя винаги ни се показва като английското време- почти никога така, както я очакваме.  Мога да кажа, че деколтето и е направо облачно с кюфтета, така добре отъркаляни в търкълца, че защо един ден  холивудската общественост да не раздава награди на нейно име, за които аз лично бих дал предложение да са ШЕРемония по награждаването… Черно белите пера в деколтето са накацали със самочувствието на сойки издаващи такива звуци, че да ти се накъдри косата. Така,  както и при Шер, образувала се като гръмоносен облак над бялото и лице. Много ми се иска да "шер"-на на вниманието ви убедително гримираните и очи, под които въздишат скули, по които можем разпознаваме звездата и чрез опипване.Навсякъде около гръдта и са поникнали странни черно бели цветя, които не одобрявам и ако певицата беше моя булка, щеше да хвърчи от 17-я етаж. Твърде много черно, което навява разбира се и много черни мисли…

Биографка на Даяна отбеляза 70 в синьо!

Без всякакво съмнение, писателката лейди Колин Кембъл бе звездата на бала за собствения си юбилей. Облечена в ефирна светло синя рокля-съчетание на тафта, органза и коприна, биографката на принцеса Даяна и кралското семейство, направи силно впечатление на гостите си. Неизменната тиара, по която я разпознават на всички грандиозни събития по света, бляскавата усмивка и прилежна стойка, правят от нея истински пример за подражание. До нея сър Марк Сайкс  и съпругата му Александра, придават още свежест на кадъра. Александра Сайкс, носи разкошна черна рокля на фона на която изпъкват природните и бижута, както и онези, които си е набавила през годините. Дантелената наметка, красиво откроява свежата и кожа, както косите, така красиво подредени. Сър Сайкс е безупречен по британски, с жакет цвят шампанско, червени чорапи и кърпичка в същия цвят. На фона на замъка  Горинг, принадлежал навремето на поетът Пърси Шели, всичко придобива приказност, каквато коментираните заслужават.



Още по темата: общо новини по темата: 1312
18.06.2021 »
21.05.2021 »
21.02.2021 »
28.01.2021 »
23.12.2020 »
13.10.2020 »
предишна страница [ 1/219 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
най голямото бостанско плашило седнало да дава акъл на другите как да се обличат.боже слез и си прибери версиите
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Стрелба в Москва
Природни стихии
Избори в Турция
Григор Димитров в турнири през 2024 година
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: