Евгени Минчев за Лили Иванова: Не искам да мисля за нея като за предсмъртница! Някой съветник на звездата е за смяна

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (1)
14:01 / 05.07.2023
1098
Новина, че Лили Иванова създава фондация, на която ще завещае цялото си богатство, предизвика най-различни коментари в социалните мрежи. Евгени Минчев също коментира "горещата" тема в личния си профил във Facebook. Sofia24.bg публикува текста без редакторска намеса: "Лили Иванова...кончина? Завещание? Не искам да мисля за нея като за предсмъртница.

Някой съветник на звездата е за смяна...

Лорд Евгени Минчев

/лично мнение/

То бива Пи ар, бива мечта за отъркване до легендата, но това, което чета за завещанието на Лили е потресаващо зловещо. Или е прибързано предизвестие за нейната... кончина /егати термина/ или е кончината на някой, който е за смяна в екипа и. Наредените на опашка да са и симпатични сигурно са много. И резултатът вече броди в социалните медии, резултат, погълнал красивото ни усещане за Лили Иванова, че е вечна, че е свята а вечните и светците не умират, нали.

Особено в сърцата ни. Завещанието е един изпробван юридически начин да ти бъде зачетена волята, когато си тръгнеш от този свят. Творчеството е забележително, най-вече като обем. Името ще блести със златни букви в галериите на българската естрада. Добре де, и на руската... Кой патинира с ръжда това злато и кому са нужни онлайн признания за щедростта на певицата, която завещавала всичко на публиката си. Значи досега нищо от това не е било на публиката или нещо бъркам.

Всичко ми изглежда стъкмено, сякаш Светиня и е направила последна изповед и е запазен час в траурна агенция. Срам ме е за онези, които ни внушиха това усещане. Ведрата, неспокойна, творяща Лили Иванова изведнъж се превръща в предсмъртница, в очакваща последното си причастие и със запазен час при Бога. Превърнаха ни я в старица! Извинявайте, които и да сте скалъпилите всичко това, но ми се повръща. Не съм фен на Лили, неин съсед и някогашен приятел съм. Но не мога да отмина чувството за свежест, което тя оставя, като вечен парфюм в ноздрите на живота ни.

Родена в безвремието, тя прокламира безвремие, с нейните песни, стил на живот, непримиримост към посредствеността. И вие, които и да сте, превръщате този сияен образ в образ на предсмъртница. Не искам да е така, искам тя да пее, искам да бъде, да знам, че е моята вечна съседка.

Лили, скъпа, някой до теб е за смяна, но не и ти.

С обич

Евгени".

Виж коментарите (1)

Още по темата (6918):
06.05.2024 Родният хайлайф се скъса да си показва яйцата, Камелия - майстор на
агнешкото
23.04.2024 Певицата Валя с подробности за своята "Рана"
22.04.2024 Сериалът "Baby reindeer": Шокиращо искрено изследване на тормоза и
обсесията
05.04.2024 Бивш футболист отново намери любовта
10.03.2024 Филип Аврамов и братята му разказаха за уроците, които научаваме от бащите
си
01.03.2024 Черната Златка показа мъжа си
Още новини от Любопитни новини:
Танцуващо гладно мече на пътя побърка интернет
Еманюел Макрон препоръча Варна като една от своите топ дестинации...
Мумио – веществото от Хималаите, което помага за много проблеми
Регистрираха мощни магнитни бури
На 50 години народната певица Росица Пейчева роди момченце
Експерт: В кухнята на България се търсят връзките с нашите съседи...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).