Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Ежедневният секс - желателен или необходим? Он клиник има отговор!
Автор: Екип Varna24.bg 10:11 / 06.12.2022Коментари (0)493
©
Знаете ли, че редовните сексуални контакти, не по-рядко от 116 пъти в годината (което означава средно веднъж на 3 дни или два пъти седмично), позволяват да изглеждате с до 8 години по-млади от реалната възраст?!?!

Неопровержим факт е, че сексът в зряла възраст подобрява здравословното състояние, а доброто здраве е в основата на по-честите интимни контакти. Това означава, че при увеличаване на честотата на сексуалните актове се подобрява и физическото състояние. От друга страна – колкото по-добро е физическото състояние на мъжа, толкова по-силно е либидото му и съответно необходимостта от интимност. Изводът е ясен: сексът може да се третира и като средство срещу стареенето на организма.

Колкото по-често изпитвате оргазъм, толкова по-дълго оставате млади... С напредването на възрастта вероятно сте по-податливи на идеята за здравословен начин на живот – профилактични медицински прегледи, рационално хранене, прием на витамини, спорт. Може би, сте намалили цигарите или проучвате предложенията на пластичната хирургия... Правилно, никой не иска да остарява. А как стоят нещата в секса? Съвременната медицина препоръчва да добавите секса, по възможност ежедневен, към списъка със средствата, които противодействат на стареенето.

Сексът ни връща младостта? Резултатите от научните изследвания по темата сочат, че честотата на половите актове при мъжете и удоволствието от секса при жените директно влияят върху продължителността на живота. И обратно, неудовлетвореността в секса води до поява на сърдечно-съдови проблеми. Учените определят съхранената сексуална активност като ключов фактор за добрия външен вид и добро самочувствие. Според изследователите пълноценният сексуален живот намалява стреса, повишава степента на удовлетвореност от живота и партньорските отношения, засилва чувството на увереност в собствените сили, подобрява самооценката, а също и укрепва съня.

Какво може да се направи, за да се съхрани сексуалната активност до преклонна възраст? Отговорът е изключително лесен: необходимо е само да се обадите в “Он клиник" и да запишете час за специалист-уролог. “Он клиник" е част от Advanced Medical Institute On Clinic, който разполага с над 140 филиали в цял свят. Колосалният 35 годишен световен и 19-годишен опит в България показва, че няма случай, при който да не може да се помогне. Дори пациенти над 65 г., страдащи от диабет, хипертония или сърдечно-съдови заболявания, при правилно проведено лечение успяват да си върнат способността за пълноценни интимни отношения. Урологичното отделение на клиниката успешно се справя с проблеми в ерекцията, преждевременна еякулация, простатити, аденом на простата. За всеки пациент се назначава индивидуална схема за лечение, което гарантира справяне с проблема в 98% от случаите. Защо да чакате още? Погрижете се за сексуалното си здраве днес и се радвайте на живота отново!

Побързайте да си запишете час на телефони: 0700 119 19, +359 885 488 088 или през 24/7 онлайн платформа:onclinic-bg.com/zapazi_chas








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Природни стихии
Избори в Турция
Парламентарни избори 2024
Григор Димитров в турнири през 2024 година
Евроизбори 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре (413) 14%
Добре, но можеше и по-добре (387) 13%
Не се справи (568) 19%
Пълна трагедия (1595) 54%

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: