Ќовини
—порт
—правочник
ќб€ви
¬ход
close
«ј–≈∆ƒјЌ≈...
Ќачало
јнализи
¬арна
—портни
–егионални
Ѕългари€
ћеждународни
Ћюбопитно
√алерии
Ћичности
RSS
¬сички
ƒруги
 ино и филми
 ултурни
Ћичности
ћузика
 улинарни
‘ейгин: ѕозволих да ме тъпчат, ¬иктори€ и јлекса не са окей, влюбена съм в √еорги
јвтор: ≈кип Varna24.bg 14:03 / 05.11.2022 оментари (7)15022
"ѕозволих да ме тъпчат вербално и да ми нанас€т психически атаки!". “ова каза јлександра ‘ейгин в интервю след отпадането си от "»гри на вол€та". ≈то какво още сподели симпатичната млада жена за vbox7:

-  ак реши да се запишеш за участие в "»гри на вол€та"?


- –еших да се запиша в "»гри на вол€таУ, защото исках малко разнообразие в моето ежедневие. ѕостигнах мо€та най-гол€ма цел, а именно да представ€м Ѕългари€ на «имните олимпийски игри и просто исках да се разтовар€, да вид€ нов св€т.

-  акви качества според теб не ти достигнаха, за да продължиш напред?

- ћисл€, че не ми достигна това, че н€мам никакъв житейски опит. ¬ социалната игра изобщо не ме биваше.

-  ак ти се отрази ц€лото това изжив€ване?

- „рез това изжив€ване аз наистина израснах супер много и много хора го вид€ха това, след като изл€зох и естествено, това е в мой плюс и се над€вам от тук нататък в живота да ми е много по-лесно да се оправ€м.

- —ъжал€ваш ли, че саботирахте играта заедно с ћани?

- Ќе съжал€вам от нашата постъпка, но това не беше достойно, това все пак беше част от играта и беше нашата стратеги€.

- ќтразиха ли ти се зле коментарите в племето след тази случка?

- ѕолучих наистина една вербална агреси€ от част от племето и това ме срина психически и просто се изгубих и не знаех какво да прав€.

- «ащо позволи на ¬иктори€ да се отнас€ така с теб?

Ќай-гол€мата ми грешка беше, че позволих на ¬иктори€ наистина да се държи отвратително с мен и не мисл€, че на нейната възраст е окей да се държиш така с† по-малък, който дори н€ма никакъв житейски опит и вижда, че той дори не може да се защитава.†

- —ъжал€ваш ли за нещо от представ€нето си?

- «а нищо не съжал€вам от моето представ€не в "»гри на вол€таУ. ≈динствено, че позволих да ме тъпчат вербално супер много и да ми нанас€т психически атаки.

- ”сп€ ли да намериш истински при€тели вътре?

- Ќай-гол€мата победа за мен е, че наистина изл€зох с н€колко много близки при€тели, които ще ми останат и за в бъдеще, мисл€ че това тр€бва да се цени супер много.

- —упергерои или Ќепобедими?

- ¬ сърцето винаги съм —упергерой.

-  ак ти се отрази предсто€т на –еката?

- ћисл€, че доста добре издържах престо€ на реката, беше изключително трудно, но това беше част от предизвикателството и аз усп€х.

-  ой беше най-големи€т дразнител за теб сред —упергероите?

- Ќай-големите дразнители при —упергероите б€ха ¬иктори€ и јлекса.

- “и самата см€таш ли се за —упергерой?

- ћисл€ се за —упергерой, защото доказах, че и фините момичета могат да бъдат супер силни.

- –азкажи ни повече за спортната си кариера.

- ћога да нарека мо€та кариера наистина успешна, защото постигнах най-гол€мата си цел, а именно да представ€ Ѕългари€ на зимните олимпийски игри, но това не озанчава, че ще спра дотук. —ледващата ми цел е да отида отново на следващите олимпийски игри и дори да заема по-високо м€сто.

- «аедно ли сте с √еорги? —подели подробности около запознанството ви.

- ўе отговор€ на най-задавани€ въпрос, а именно дали сме заедно с ∆орката. ќтговорът е да, заедно сме до ден-днешен. Ќаистина »грите много ни сближиха, б€хме в много трудни услови€, където издържахме и сега ни предсто€т само хубави моменти, ще тр€бва да се опознаем още, но за момента всичко е истинско и вълшебно.

«а първи път с ∆орката се запознахме на медицинските и след т€х той реши да ме покани да се запознаем, ако може да играем заедно, ако попаднем в едно племе и от там просто €вно сме се усетили, че сме наистина един за друг и го вид€хме вид€хме. ¬ид€хме, че можем да бъдем наистина заедно в трудните моменти и се над€вам сега като излезем в реални€ св€т това нищо да не ни повли€е.

-  ога усети, че √еорги ти е по-симпатичен от другите?

- јз се влюбих по-скоро в ∆орката не във външни€ вид, а в това какво отношение про€в€ва към мен, как говори, колко е възпитано това момче. »ма цели в живота и това наистина много ме впечатли.

- ѕодразни ли те близостта, ко€то ћирела показа с него в социалните мрежи?

- ћирела пуснала една истори€, където ∆орката си е качил крака върху не€ и т€ написа н€какъв† негов цитат, че едва ли не, той се чувства мнго добре покрай не€ и това със сигурност не ми беше при€тно, защото и двамата не про€виха ло€лност. ћирела знае, че момчето е обвързано и качва такава истори€ в Instagram и много €сно, че хората ще се замисл€т какво става между т€х двамата и това не е коректно спр€мо мен, защото ние сме при€телки, а от страна на ∆орката не ми харесва това, че €вно нещо и е споделил и това, че €вно т€ го е усетила близко това нещо и е решила да го покаже на ц€лата си аудитори€.

- ѕо-малко наивна ли си след »грите?

¬се още съм си наивна след »грите, но гледам наистина да гледам по-задълбочено към хората и наистина да съм по-предпазлива и да не им в€рвам веднага, защото се вид€ в »грите, че не стават така нещата.

-  акви са бъдещите ти планове?

- Ѕъдещите ми планове са да си продължа целта, а именно да надграждам във фирурното пързал€не и да отивам все по-нагоре и да постигам много добри резултати, с които Ѕългари€ да се гордее.
ќще по темата: общо новини по темата: 4439
24.03.2023 »
24.03.2023 »
24.03.2023 »
24.03.2023 »
24.03.2023 »
24.03.2023 »
предишна страница [ 1/740 ] следващата страница


«ареждане! ћол€, изчакайте ...
Aнонимен
на 07.11.2022 г.
-1
 
 
√орката!јко се наложи √орката да се грижи за теб,сигурно ще седне до теб и ще €де “олкова.Ќе разбра ли че това момченце е най-големи€ егоист на света.јко ти тр€бва при€тел и мъж който да е готов на всичко за теб,бъди с такъв като јлекса.ј ¬ики- т€ е истинска,не като ћани /злобно малко човече/
Aнонимен
на 06.11.2022 г.
0
 
 
ћила јлекс ти се представи много добре.ѕожелавам ти много здраве и успехи във вс€ко начинание.Ѕлагодар€ ти мило момиче.Irena Zlatinska
-1
 
 
”жас.. за пореден път се убеждавам, че хубавите €бълки прасетата ги €дат, както е приказката. ‘ейгин е красиво момиче, блест€щ спортист и е една мннноого, до глупост наивна жена в лични€ си живот, ко€то въобще не може да си даде сметка за черното и б€лото. ћила ‘ейгин, јлекса и ¬иктори€ въпреки, че гласуваха срещу теб, се скараха с √еорги «ј теб, за да те защит€т, да му поискат сметка защо той не те е защитил. “е му казаха същото, което и баща ти би му казал, пов€рвай ми. «ащото и на вражески настроените им става жал да гледат как твоите близки те предават.
Aнонимен
на 06.11.2022 г.
+1
 
 
ѕоздравлени€, ‘ейгин! ћило момиче, не съжал€вай за нищо.“и се справи много добре и игра както тр€бва, беше страхотна. Ќе съжал€вай за нищо. ¬се пак това е социална игра и всеки намира начин да се чувства комфортно и да стигне колкото се може по-напред. Ќ€ма от какво да се срамуваш. Ќапротив, да се срамуват тези които се държаха така лошо с теб и правихме интриги-¬иктори€, јлекс .“е тр€бва да се срамуват. “е обиждаха, крещ€ха и правеха схеми, изгодни за т€х. “и не нагруби никой. ƒържа се човешки. ѕожелавам ви с ∆орката да сте щастливи и влюбени. ћного сте сладки. рЯШКрЯНА
Aнонимен
на 06.11.2022 г.
+3
 
 
Ќе знам това момиче как изтърп€ јлекса и ¬иктори€. јз само като ги гледам едва ги издържам. Ќепри€тни егоцентрици,които кри€т истинското си ј« зад призиви за чест и достойнство. ќтвратена съм!
 оментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! ¬сички коментиращи са се съгласили с ѕравилата за публикуване на коментари.
»«ѕ–ј“» Ќќ¬»Ќј
« ћарт 2023 г. »
пон
вто
ср€
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
¬иж още:
јктуални теми
ѕарламентарни избори 2023 г.
“¬ и шоу сезон 2022/2023 г.
¬ойната в ”крайна
√азова криза
Ѕългари€ в еврозоната
назад 1 2 3 4 5 напред
јбонамент
јбонирайте се за mail бюлетина ни !
јбонирайте се за наши€ e-mail и ще получавате на личната си поща информаци€ за случващото се в ¬арна и региона.
e-mail:
јнкета
 ак се справ€ ќбщина ¬арна с овлад€ването на последиците от проливните дъждове?
ћного добре
ƒобре, но можеше и по-добре
Ќе се справи
ѕълна трагеди€

–ј«ƒ≈Ћ»:
Ќовини
—порт
—правочник
ќб€ви
ѕотребители
√–јƒќ¬≈:
ѕловдив
¬арна
Ѕургас
–усе
Ѕлагоевград
«ј Ќј—:
«а контакти:
тел.: 0888 53 26 24
novini@varna24.bg

«а реклама:
“арифи (виж)
тел.: 0887 45 24 24
office@mg24.bg

≈кип
ѕравила
¬арненци във facebook
RSS за новините
‘утбол на живо по телевизи€та
©2008 - 2022 ћеди€ груп 24 ќќƒ. Varna24.bg - ¬сички права запазени. — вс€ко отвар€не на страница от Varna24.bg, се съглас€вате с ќбщите услови€ за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени). ¬ъзпроизвеждането на цели или части от текста или изображени€та става след изрично писмено разрешение на ћеди€ груп 24 ќќƒ. ћнени€та изразени във форумите и коментарите към статиите са собственост на авторите им и ћеди€ груп 24 ќќƒ не носи отговорност за т€х. ѕостав€нето на връзки към материали в Varna24.bg е свободно. —айтът е разработен от ћеди€ груп 24 ќќƒ.
—татистика: