Фейсбук готви изненада за потребителите

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
13:24 / 07.07.2017
1374
Разработчиците на Фейсбук подготвят самостоятелно приложение за групов видеочат, твърди публикация на The Verge, позовавайки се на източници от компанията. Наскоро служителите на социалната мрежа са били запознати с ново приложение, наречено Bonfire. Засега обаче няма официални коментира от Фейсбук на изтеклите в медиите информации. Очаква се приложението за групов видеочат да бъде пуснато през есента на 2017 г. 

Според запознати, Bonfire представлява клонинг на Houseparty - приложение, създадено от компанията Life On Air като замяна на мобилната стрийминг услуга Meerkat, пише technews.bg. Практика на Facebook е да отделя важни функционалности в отделни приложения за мобилните потребители. Такъв е случаят с Facebook Messenger - докато на дестктоп компютрите чатът е достъпен в рамките на социалната мрежа, потребителите на смартфони трябва да си свалят отделно приложение освен ако не изберат по-ограничената версия Facebook Lite.

Виж коментарите (0)
Още новини от Любопитни новини:
За седмица с металотърсач на плажа си купуваш телевизор
Нойзи: Чалгата се индустриализира и успя да зарази като "червен в...
Авиокомпания предлага по-атрактивни цени на билетите за почитател...
Младеж изненада Карбовски на улицата
Уникална история: Да си купиш телевизор с монети, събирани от пла...
Ивет Лалова показа сина си


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).